- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
alemsin şekerim ne yapçaklar kelepçeleyip götürcekler mi özel hayat dicekler
biraz özel hayatı aşmış ama işte ben diyorum dağ evi kiralayın kirasını apartmanca karşılayın da gitsinler
yahu her geceee zaten size ses bu kadar geliyosa anfi yutmuş gibi bağıryolardırkaydirigubbakcemile3
yok canım kelepceleyip götürmek degilde biraz daha sert konusup korkuturlar diye düsünüyordum :1rolleyes: acaba baska ne yapabilirizki carelerde azalıyor senağlama
canımcım bence bu kadar şikayete rezilliğe dayanamazlar yakında taşınırlarmirmirmirmir
apartman hayatı uygun değil onlara ben taşıncaklarına inanıyorum uzun zamandır
mı orda oturuyorlar:uhm:
Benim de bi üst kat komşum vardı yeni evli.
Evde kovalamaca oynarlardı mütemadiyen.
Kız kaçardı oğlan kovalardı.
Kız da kaçarken sürekli "naapcan banaaa naapcan banaaa" diye bağırırdı.
Biz taşınana kadar yakalayamamıştı oğlan kızı daha, halen de kovalıyor olabilir. :roflol:
vallahi ben derim kardeşim biraz yavaş tepişin iyki bi cinsel hayatınız var ne etiket ediyonuz derim.. ayrıca bekarı var evlisi var olan var olmayan var..-tatlicadiarzu-
anam ev sahibi mi bide bunlar siz taşının apartman bomboş kalsın başları göğe ersinkaydirigubbakcemile3
canım valla zor ne diyim ee şimdi ses var mı yoksa gidip uyusana
kız ben hala takıldım bu sizin apartmanın duvarları çok mu ince yahu
yatağın sesi bilem geliyomuş şaka gibi gerçi bizim üst kattakilerde bağırdılar mı naklen yayın
oluyo bizim eve odanı değiştir dicem ama bu seferde odaya geçen rahatsız olucak
ay çıkamadım ben bu işin içinden
kızlar geldim:1rolleyes:
polis geldi.dakikalarca zile bastı.sonunda actılar..polisler niye gec actınız kapıyı dedi üstümüzü giyiniyorduk dediler :1shok: hakkınızda sikayet var birdaha uygunsuz hareketler yaparsanız emniyete gelip ifade vermek zorunda kalırsınız dedi.hiç bisey demediler..
ya ben sandımki polisler biseyler yapabilir.hiç bisey yapmadılar ya :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?