ust kat dublex ev sahibi bayan cati katinda kendisi oturuyor alt ktta kiracisi var.yalniz alt katin klozeti su kaciriyor benim banyomun tavani resmen berbat oldu heryer dokuldu karardi.8 aydir ksckez ciktim soyledim ev sahibinede kiraciyada umurlarinda degil gelip evide gorduler utanma yok tabi.kiraci tasindi gitti yeni kiraci geldi.bu arada ev sahibi ne guzel vergi vermeden kiraci oturtuyor.sonra evin icini degistirdi tadilatla odayla mutfagin yerini oturma odamizin ustunu mutfak yapti sanirim buda yasal degil tuvaletini yaptirsin heryere sikayet edecegim yanina koymayacagim.binanin icinde avaz avaz bagirmak istemiyorum ama bagirmadan cozulecek gibi degil.biz zaten kredili aldik evi exper geldi bakti 250 tl verdi ama hala ustkat akiyor banyoyu yaptirmadigi icin bende yaptiramiyorum.ne yapmaliyim.kadina ya klozetini yaptir yada seni heryere vergi kaciriyor ve evin icini degistirdi diye sikayet edecegimmi desem ne yapsam.yasak diye biliyorum cunku.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ust kat komsu
- Konu Sahibi 3lale
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kira kontratı varsa birşey yapamazsınız gelir vergisi ve emlak vergisini ödüyordur. Belediyeye gidip plan değişikliği için başvuru yaptığını sanmam onun İçin şikayet edebilirsiniz birde kiracısı ile elektrik su saatleri ortaksa kiracı olduğunu da ispat ederseniz kurumlara da şikayet edebilirsinizust kat dublex ev sahibi bayan cati katinda kendisi oturuyor alt ktta kiracisi var.yalniz alt katin klozeti su kaciriyor benim banyomun tavani resmen berbat oldu heryer dokuldu karardi.8 aydir ksckez ciktim soyledim ev sahibinede kiraciyada umurlarinda degil gelip evide gorduler utanma yok tabi.kiraci tasindi gitti yeni kiraci geldi.bu arada ev sahibi ne guzel vergi vermeden kiraci oturtuyor.sonra evin icini degistirdi tadilatla odayla mutfagin yerini oturma odamizin ustunu mutfak yapti sanirim buda yasal degil tuvaletini yaptirsin heryere sikayet edecegim yanina koymayacagim.binanin icinde avaz avaz bagirmak istemiyorum ama bagirmadan cozulecek gibi degil.biz zaten kredili aldik evi exper geldi bakti 250 tl verdi ama hala ustkat akiyor banyoyu yaptirmadigi icin bende yaptiramiyorum.ne yapmaliyim.kadina ya klozetini yaptir yada seni heryere vergi kaciriyor ve evin icini degistirdi diye sikayet edecegimmi desem ne yapsam.yasak diye biliyorum cunku.
Bağır bencede bende yakında üst kat komşu ya bağırıcam . Küçük çocukları var aşırı ses yapıyorlar ama çocuk dedik olsun dedik sustuk. Ama olmuyor geceleri 2 de çamaşır makinası çalıştırıyor sesine uyanıyoruz 2 gün önce seslerinden ev yıkılacaktı . Eşime dedim ki çok yüz verdik bunlara olsun çocuk vs dedik çamaşır makinasını da uyardım hala devam ediyor böyle olmayacak Emin’im artık
Bizim üst kat komşusunun da mutfak borusu bizimle ortaktı. Mutfağı hep su basıyordu. Söyledik 6 ay yaptırmadılar. Babam yukarının borusuna bir şeyler tıktı sonra. Onların suyu gitmeyince zabıta çağırmışlar. Zabıta geldi durumu anlattık. Bizi haklı buldu. Sonra boruyu ayırdılar. Güzellikle anlamıyor bazı insanlar maalesef. Zabıta veya belediye yardımcı olabilir size de belki.
Allahim bize sabir versin utanmazla ugras dur.Belediyeyi aradim danistim bir kerelik zabita gelip uyariyormus yine yaptirmazsa mahkemeye vermem lazimmis.ne anladim ben bu isten.ilerde bu evi satip gitmeyi dusunuyorum komsuluk filan yok zaten sicak olsun diye ara kat aldik en ust kattami oturmak lazim boyle durumlarla karsilasmamak icin.en ustte oturmanin dezavantajlari nelerdir.cati cok saglam olmali.bide sicak olurmu acaba
Nasıl yaptı bunu ilerde bizede gerekebilir maalesef us katin banyosunda yaşıyoruz aynı durumu çıkıp kadının yüzsüz kafasını o boruya sokasim varBizim üst kat komşusunun da mutfak borusu bizimle ortaktı. Mutfağı hep su basıyordu. Söyledik 6 ay yaptırmadılar. Babam yukarının borusuna bir şeyler tıktı sonra. Onların suyu gitmeyince zabıta çağırmışlar. Zabıta geldi durumu anlattık. Bizi haklı buldu. Sonra boruyu ayırdılar. Güzellikle anlamıyor bazı insanlar maalesef. Zabıta veya belediye yardımcı olabilir size de belki.
Yukarıdan inen boru bizim boruyla birleşip iniyordu. Biz yukarıdan inen boruyu posete sarılmış tahta ile kapattık. Su gitmediği için onların lavabodan geri verdi. Kendi suları kendilerini bastı. Bu dediğim sadece üstümüz değil onun üstü de bizle birleşiyordu boru ince kaldırmıyordu suyu o yüzden. Zabıta olayıdan sonra binanın dışından bir boruyla sularını ayırdılar. Inşallah sizin mesele de çözülür. Insanları anlamıyorum. Ev alma komşu al demişler. Bunun kul hakkı olduğunu anlamıyorlar.Nasıl yaptı bunu ilerde bizede gerekebilir maalesef us katin banyosunda yaşıyoruz aynı durumu çıkıp kadının yüzsüz kafasını o boruya sokasim var
Siz zabıtayı arayın gelirler uyarı alınca yaptırırlar,yaptırmazlarsa para cezası bile kesilir yaptırmadıkları için,ayrıca siz alt kattan yaptırmaya kalkmayın çünkü fayda olmaz.ya dusunsenize benim cocugumun yatak odasinin ustu mutfak butun gece mutfakta oturuyorlardi eski kiracilar
Yapacağınız tadilata göre değişir,fayans,kapı,pvc,boya,parke bunlar için izin almaya gerek yok,yine tesisat bakımlarında evin içinde kalan kısımlarında değişiklik yaparsan izin almazsın,ama mutfak ile oturma odasının yerini değiştirirsen evet izin alırsın yada dış cephesinde bir değişiklik yaparsan yine izin gerekir.Kızlar evin içinde değişiklik yapmak suç mu ki bende düşünüyordum değiştirmeyi