• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst kat komşu gürültü

Sekerportakaliii

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2023
845
482
23
Üst katımda oturan ailenin çocukları evde sabah 8 den gece 12 ye kadar neredeyse hiç durmadan şekilde koşuyorlar 2 yıldır sabrediyordum ama artık dayanamıyorum sürekli bi koşma sesi pazar günü sabahın köründe dahi başlıyolar . Bugün site yönetimine şikayet ettim biz arıcaz dediler ama sonuç yine aynı bu sefer ben duvara vurmaya başladım ama hala koşturıyolar site yönetimine tekrar mesaj attım artık kavga çıkacak dedim. Devam ederlerse aynı şekilde napabilirim

Üst katımda oturan ailenin çocukları evde sabah 8 den gece 12 ye kadar neredeyse hiç durmadan şekilde koşuyorlar 2 yıldır sabrediyordum ama artık dayanamıyorum sürekli bi koşma sesi pazar günü sabahın köründe dahi başlıyolar . Bugün site yönetimine şikayet ettim biz arıcaz dediler ama sonuç yine aynı bu sefer ben duvara vurmaya başladım ama hala koşturıyolar site yönetimine tekrar mesaj attım artık kavga çıkacak dedim. Devam ederlerse aynı şekilde napabilirim
Anne baba eğitir onlar kızacak saygısızlık.

Sabah 8 i bilmem de gece 8 den sonraki gürültüye bende dayanamazdım. Çözümü ne bilmiyorum ama

Hiçbir çözümü yok,bizde çok çektik üst kat gürültülerinden bizim ki sadece çocuk gürültüsü değildi ki çocuklarda küçük degildi ilkokul, Ortaokul vs evde ip atlama,maç yapma,bunun yanı sıra üst katlardan atılan çöpler, halı silkeleme, sokak gürültüsü gece gündüz bitmezdi ev 1.katti hergun tam balkonun dibinde çift kale maçlar yapılırdı vs biz taşındık çünkü laf söz anlatamiyorsunuz anlamıyorlar.

Sizin komsunuzda ki çocukların yaşı kaç çok mu küçük eğer küçükse pek yapacak birşey yok ama büyüklerse en azından anneleri ile bir konusmayi deneyin

Bence konuşmalısınız keşke zamanında içinizde öfke birikmeden sakin bi tavırla söyleseydiniz şimdi de düzgünce anlatmayı deneyin gerekirse sitem edin baktınız aynı biraz sert çıkın derdinizi içinizde tutmayın çok rahatsız olduğunuzu evinizde huzursuz olduğunuzu söyleyin

Benimde daha önce böyle gürültülü bi komşu vardı. Bi Üst katta rica edip kendim çıkıp söyledim biraz faydası oldu sesler azaldı daha sonra geçen ilk bahar döneminde taşındılar. kiracydı zaten

Benimde şansım 3 ev değiştirdim hepsinde aynı problem.gurultu hali silkeleme bu ikisi en hassas noktam ve hangi eve gittiysem aynı sorunu yaşadım.suan oturduğum ev kendi evim taşınma durumum yok kapılarına bı kez gittim sofra silkelemeyin diye ama değişen bişey yok.cahil insan bı kendini akıllı sanır laf anlatamazsin.bazen diyorum cinnet getirip yukarıya çıkıp ağzıma geleni sayicam ama tutuyorum kendimi.boylelerine napsaniz da boş duymamaya calisin.

Üst katımda oturan ailenin çocukları evde sabah 8 den gece 12 ye kadar neredeyse hiç durmadan şekilde koşuyorlar 2 yıldır sabrediyordum ama artık dayanamıyorum sürekli bi koşma pazar günü sabahın köründe dahi başlıyolar . Bugün site yönetimine şikayet ettim biz arıcaz dediler ama sonuç yine aynı bu sefer ben duvara vurmaya başladım ama hala koşturıyolar site yönetimine tekrar mesaj attım

Şanslıymışsın

evet öyle oldu

Ben bundan sebep ev taşıdım ama maalesef benzer insanların içine düştüm. şuan üstümde emekli karı koca ama gürültü yeni bitti. bu çiftin 5 - 10 dk mesafedeki kızları ve oğlu çocuklarını toplayıp(en az 4 tanesini getiriyor) neredeyse her gün gelip saat gece 12'ye kadar tepemizde koşturuyorlar. yetmiyor en az 2 gün olacak şekilde yatılı kalıyorlar. çocukların en küçüğü 5, en büyüğü 13 yaşında. yani durdan sustan anlamayacak yaşta değiller. Tabi gerekli gerekli terbiye verilirse. Defalarca kapısına gittim terbiyemi bozmadan, bakın akşamları evde koşulmaz dedim. Yüzüme evet haklısın diyorlar sonra ertesi gün aynen devam. Üstelik evimin hemen yakınında camdan görünecek şekilde park mevcut, bulunduğum yer trafiğe kapalı. O kadar kadınlar ki, hepsi Ev hanımı. bi tanesi gündüz çocukları dışarı alıp götürmüyor. İşin komiği, bu yaşlı çift kendi üstlerindeki tek çocuktan şikayetçiler düşünebiliyor musunuz :kızgın: tepesinde 3 yaşındaki tek çocuk koşuyormuş. Polisi ara diyenler olmuş ama ben defalarca aradım. adres alıp hemen ekip yollayacağız deyip başlarından atıyorlar. çaresizim:KK43:

Ben bundan sebep ev taşıdım ama maalesef benzer insanların içine düştüm. şuan üstümde emekli karı koca ama gürültü yeni bitti. bu çiftin 5 - 10 dk mesafedeki kızları ve oğlu çocuklarını toplayıp(en az 4 tanesini getiriyor) neredeyse her gün gelip saat gece 12'ye kadar tepemizde koşturuyorlar. yetmiyor en az 2 gün olacak şekilde yatılı kalıyorlar. çocukların en küçüğü 5, en büyüğü 13 yaşında. yani durdan sustan anlamayacak yaşta değiller. Tabi gerekli gerekli terbiye verilirse. Defalarca kapısına gittim terbiyemi bozmadan, bakın akşamları evde koşulmaz dedim. Yüzüme evet haklısın diyorlar sonra ertesi gün aynen devam. Üstelik evimin hemen yakınında camdan görünecek şekilde park mevcut, bulunduğum yer trafiğe kapalı. O kadar kadınlar ki, hepsi Ev hanımı. bi tanesi gündüz çocukları dışarı alıp götürmüyor. İşin komiği, bu yaşlı çift kendi üstlerindeki tek çocuktan şikayetçiler düşünebiliyor musunuz :kızgın: tepesinde 3 yaşındaki tek çocuk koşuyormuş. Polisi ara diyenler olmuş ama ben defalarca aradım. adres alıp hemen ekip yollayacağız deyip başlarından atıyorlar. çaresizim:KK43:
Bende bugün apartman yöneticisini aradım tekrar sabah yine başladılar koşmaya çünkü 😞 akşam ben konuşucam dedi ama çözüleceğini sanmıyorum

çözümü Yok, ben üç yıldan beri çekiyorum. Tasinamiyorum da, deprem bölgesinde yaşıyoruz. Ev fiyatları uçtu gitti. 5 çocuklu bir aile oturuyor üst katimda defalarca konuştuk çare Yok, şu anda bunu yazarken top oynuyorlar mesela, artık Allah'a havale ediyorum onları. Onların yüzünden evde huzurumuz kalmadı konu bile açmıştım onlarla ilgili çözüm Yok maalesef 🤷

Çocuklar kaç yaşında aslında uygun bir dille konuşun.Tum gün durdurmak mümkün olmaz ama akşamları aileler konuşup söyleyebilir.2 kızım var ikiside ufak.Söyluyorum anlıyorlar bazı şeyleri.Aksamlari kosmuyorlar artık.Hic bir şikayet almadik bugüne dek ama düşünceli olmak lazım.
2 sene keşke beklemeseydiniz.

Kapılarının önüne bir zarf bırakın isim soyisimlerini yazıpta illa merak edip okuyacaklar uygun dille rahatsızlığınızı dile getirin sert sekilde yazmayın ama yoksa anlayış göstermek yerine inadına dahada yapabilirler.

Back