Ben bundan sebep ev taşıdım ama maalesef benzer insanların içine düştüm. şuan üstümde emekli karı koca ama gürültü yeni bitti. bu çiftin 5 - 10 dk mesafedeki kızları ve oğlu çocuklarını toplayıp(en az 4 tanesini getiriyor) neredeyse her gün gelip saat gece 12'ye kadar tepemizde koşturuyorlar. yetmiyor en az 2 gün olacak şekilde yatılı kalıyorlar. çocukların en küçüğü 5, en büyüğü 13 yaşında. yani durdan sustan anlamayacak yaşta değiller. Tabi gerekli gerekli terbiye verilirse. Defalarca kapısına gittim terbiyemi bozmadan, bakın akşamları evde koşulmaz dedim. Yüzüme evet haklısın diyorlar sonra ertesi gün aynen devam. Üstelik evimin hemen yakınında camdan görünecek şekilde park mevcut, bulunduğum yer trafiğe kapalı. O kadar kadınlar ki, hepsi Ev hanımı. bi tanesi gündüz çocukları dışarı alıp götürmüyor. İşin komiği, bu yaşlı çift kendi üstlerindeki tek çocuktan şikayetçiler düşünebiliyor musunuz
tepesinde 3 yaşındaki tek çocuk koşuyormuş. Polisi ara diyenler olmuş ama ben defalarca aradım. adres alıp hemen ekip yollayacağız deyip başlarından atıyorlar. çaresizim