Üst göz kapağı estetiği yaptıracacağım, yanındada kaş kaldırma badem göz ameliyatı yaptırsammı bilmiyorum?

Merhaba, benimde göz kapaklarım düşük bende yaptırmayı düşünüyorum ama daha hiçbir doktorla görüşmedim. İşlem nasıl yapılıyor herhangi bir iz kalıyor muymuş?

Ben dun bır doktorla gorustum kendısı şakak germeyı sac ıcınden fazla derıyı alarak yapıyor bu sekılde fazla derı alınmadan yapılan ıslemlerın hıcbır faydası olmayacagını soyledı.
Merhaba hangi doktor saç içinden fazla deriyi alarak yapıyor ameliyat

Benim oğlumda boyu çok iyi dediler çocuğumda büyüme hormonu yokmuş, başkalarına da sor.

Şakaklarınıza boşsa da düşük oluyor gözler sakalları doldurmayı deneyin kalkar yukarıya
Demet supersin bende bunu yeni öğrendim. Daha once kaş düşüklüğü icin botoks yaptirdim olmadi. Başka dr. sakak dolgusu onerdi. Hic bilmez anlamazdim ama hakli dr. cokuk sakaklarim. Pahali geldiği icin erteledim. Bu islemi yaptıran varmi bildiğin varsa nasil oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…