Üst göz kapağı estetiği yaptıracacağım, yanındada kaş kaldırma badem göz ameliyatı yaptırsammı bilmiyorum?

LaTaahzen

Tırtılın yolun sonu dediğine, Allah 🦋 demiş.
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2021
678
305
Merhabalar,

Üst göz kapağı estetiği yaptıracağım yakında.
Doktorum, isterseniz aynı anda badem göz ameliyatıda yapabiliz dedi fakat bu konuda fazla bilgim olmadığı için kararsız kaldım.
Doktora bu konudaki kararımı detaylı bir şekilde muayene randevusunda konuştuktan sonra söyleyeceğimi dedim.

Badem göz ameliyatı endoskopik yöntemle yapılacak ve kalıcıymış.
Fakat ben bu konuda biraz tedirginim.
Sonradan kaşlar düşermi, yada sonradan başka bi sorun çıkarmı?
Yaptırmaya değermi?

Bi tarafı düzeltelim derken öbür tarafı bozmayalım

Kaşınız düşmeye yatkınsa kaş kaldırmayla birlikte olması mantıklı bana da öyle önerdiler. Badem göz güzel oluyor ama sanki biraz gözler kücülüyor alt göz kapagınız kırısık veya gevsekse badem göz yapılmadan zaten el sürdürmeyin aşagı düşme yapmasın badem (kantopeksi) alt kapaktaki düşmeyi önlemek için yapılagelen bir işlemmiş.

Benim alt göz kapağımda sorun yok.
Sanırım kaş kaldırmayla birlikte yapılmasını isteyeceğim

Kaş kaldırma nasıl yapılıyor peki bi bilginiz varmı?
Ilerde bir sorun yaratırmı?
Kalıcımı acaba?

Evet şakak boşsa dogru kaş ucu düşüyor bunu duymustum yag dolgu öneriliyor genelde haklısınız.
Şakak germe düşüyor diyorlar o yüzden benim de sorunum sizinkiyle aynı kendi yağından dolgu yada dolgular yaptırabilirsiniz
Burda gerçi Şakak germe orta yüz germe yaptıranlar var. Ama çok yeniler Zekeriya kula yaptıranları gördüm birde Erhan Eryılmaz var çok eski hastaları var çok memnunlar

Evet okuduklarıma göre Erhan hocanın eski hastası çok. Yazışmalar operasyon öncesine ve iyileşme dönemine ait sonraki yıllarda konuya dönüş olmamış. Zekeriya bey hastaları da mutlu ama onlarda yeni yaptırdı haklısınız

Son düzenleme:
Ben dun bır doktorla gorustum kendısı şakak germeyı sac ıcınden fazla derıyı alarak yapıyor bu sekılde fazla derı alınmadan yapılan ıslemlerın hıcbır faydası olmayacagını soyledı.

Ben dun bır doktorla gorustum kendısı şakak germeyı sac ıcınden fazla derıyı alarak yapıyor bu sekılde fazla derı alınmadan yapılan ıslemlerın hıcbır faydası olmayacagını soyledı.
Ben doktorlarin hepsini bir kongrede toplayip aciklama getirmelerini talep ediyorum. Endocular ve klasikciler olarak halka acik tartissinlar :))

Doktora kalsa benim hiç bişeye ihtiyacım yok.
Hepsi psikolojikmiş, kaşların durumunda düşme yokmuş, kalkıklığı gayet iyiymiş vs..
Doktor psikoloğa görün dedi bana bayağı canımı sıktı

Başka doktora gittim özelliklede göz kapağı revizyon için, o bana yaparız dedi

Önceden göz kapağı ameliyatı olmuştum, sonra göz kapaklarım tekrar düştü ve yara izi oluştu.

Doktor, bana biraz daha düşün, gerek yok sana dedi.
Senin gözkapağı kalitenden dolayı böyle duruyor.
Birde sigara içtiğinden dolayı.

Senin göz kapaklarında sorun yok cok az alınabilir onada değmez dedi.

Çok az alınmasi lazım o da belli olurmu bilmiyorum dedi.
Sonra belki gözün kapanmaz dedi.

Sanki beni ameliyat etmek istemiyor gibiydi.

Istiyosaniz baska yerde yaptirabilirsiniz, ben endoskopik kaş kaldirma yapmiyorum dedi ama instagramında kaş kaldirma yaziyor.

Yapmamak icin elinden gelen butun laflari etti.

Hepsi psikolojikmiş, kaşların durumunda düşme yokmuş, yüksekliği iyiymiş vs..

Doktor psikoloğa görün dedi bana bayağı canımı sıktı

Dr iyi durumdasiniz diyorsa bir bildigi vardir. Yuzunuzle fazla oynamayin derim. Yaparim diyen doktora gidip uzulen hasta cok. Yapmam diyenin bir bildigi olabilir ya gercekten goz kapaklariniz kapanmazsa basiniza is acilir durduk yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…