Parina Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2012 658 623 19 Ağustos 2015 Konu Sahibi Parina #1 3-4 aydır üst dudağımın renginde koyulaşma var. Araştırdım ağdayla kullanımı kararma yapıyormuş ama ben ağda kullanmıyorum. Gittikçe kötü görünmeye başladı. Böyle bir şey yaşayan var mı?
3-4 aydır üst dudağımın renginde koyulaşma var. Araştırdım ağdayla kullanımı kararma yapıyormuş ama ben ağda kullanmıyorum. Gittikçe kötü görünmeye başladı. Böyle bir şey yaşayan var mı?
in vino veritas in aqua sanitas Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2009 23.915 63.667 19 Ağustos 2015 Konu Sahibi Parina #2 Dudağının üstü terliyorsa yaz aylarında koyulaşma olabilir. Güneş koruyucu sürmeden dışarı çıkma. Dudağının üstü değil dudağın koyulaştıysa aşırı öpüşmekten olur o biraz mola ver
Dudağının üstü terliyorsa yaz aylarında koyulaşma olabilir. Güneş koruyucu sürmeden dışarı çıkma. Dudağının üstü değil dudağın koyulaştıysa aşırı öpüşmekten olur o biraz mola ver
M matmazeldepresif Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2014 7.981 11.888 19 Ağustos 2015 Konu Sahibi Parina #3 hiç böyle bir şey duymadım.dr git en iyi sonucu söyler.
Parina Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2012 658 623 19 Ağustos 2015 Konu Sahibi Parina #4 Sephoraa .!.: Dudağının üstü terliyorsa yaz aylarında koyulaşma olabilir. Güneş koruyucu sürmeden dışarı çıkma. Dudağının üstü değil dudağın koyulaştıysa aşırı öpüşmekten olur o biraz mola ver Genişletmek için tıkla... Terlemeden olabilir gerçekten çok terlerim çünkü. Güneş kremini deneyeceğim. Dudak koyulaşmasına karşı önerinizi de aklımda tutacağım. :)
Sephoraa .!.: Dudağının üstü terliyorsa yaz aylarında koyulaşma olabilir. Güneş koruyucu sürmeden dışarı çıkma. Dudağının üstü değil dudağın koyulaştıysa aşırı öpüşmekten olur o biraz mola ver Genişletmek için tıkla... Terlemeden olabilir gerçekten çok terlerim çünkü. Güneş kremini deneyeceğim. Dudak koyulaşmasına karşı önerinizi de aklımda tutacağım. :)
elphidium Platinium Uye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2010 893 863 19 Ağustos 2015 Konu Sahibi Parina #5 50factor gunes kremi kullan, varolan lekeyi gidermez ama olmasini engeller
Parina Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2012 658 623 19 Ağustos 2015 Konu Sahibi Parina #6 Leke giderici kremler varmış, kullanan varsa önerilerini esirgemesin benden.