Üst bacak (uyluk) liposuction yaptırdım

Merhaba. Güncel kilom 55. 59 işe girmiştim. İstediğim her şeyi giyebiliyorum.ancak spor ile sıkılaşmam gerek. Ancak venöz yetmezlik problemim öyle bacak ağrıtıyor ki işten sonra spor yapacak durumum kalmıyor

Selamlar

cisiltanesi arkadaşımızın venöz yetmezlik ile alakalı bir maruzatı var kızlar. Kendisine yardımcı olabilir misiniz acaba?

Bu arada hepinize geçmiş olsun.

Merhabalar. Çok geçmiş olsun öncelikle. Ben de uyluk germe ameliyatı olmak istiyorum. Doktor konusunda net değilim. Kafam çok karışık. Siz ameliyatinizdan memnun kaldiysaniz bana doktorunuzu önerebilir misiniz. Sorun olursa özelden de yazabilirsiniz.

Merhaba bende germe yapılmadı, doktorun ilgisi ve yaklaşımından memnun kaldım. Şuan yer yer ödemler var. Henüz 2,5 ay oldu iyileşme sürecindeyim , genel olarak memnunum ( prof. Dr. Tayfun Aköz)

Merhaba bende germe yapılmadı, doktorun ilgisi ve yaklaşımından memnun kaldım. Şuan yer yer ödemler var. Henüz 2,5 ay oldu iyileşme sürecindeyim , genel olarak memnunum ( prof. Dr. Tayfun Aköz)

Merhaba dalgalanma çukurlaşma varmı? Vede önceden dalgalı olan yerler şuan daha kötü bir görüntüde mi veya belirsizleşti mi ??

Merhaba 45 gün önce tüm bacak lipo oldum 1. Evre lipödem hastayım. 163 boy 57 kg ile ameliyat oldum.Zaten 36 beden giyiyordum çok kilom yoktu ama bacaklarımda yoğun yağlanma ve şişlik vardı. 1,5 kg yağ alındı ameliyatta iki bacağımdan toplam. Üst bacakta incelmeyi farkediyorum fakat alt bacakta anlayamıyorum. Birde gün içinde fazla ayakta kalınca şişme sorunu yaşıyorum. Hala korse giyiyorum 2 ay dolmadan çıkartmayacakmışım öyle dedi doktorum. Alt bacakta incekme olmaması ve hala şişmesi devam ediyor (inmişken tekrar şişmesi yorulunca) sizde de böylemi oldu süreç yardımcu olurmusunuz?

Merhaba, iyi olmanıza çok sevindim. Ameliyatı nerede ve hangi doktorda oldunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…