Üst bacak (uyluk) liposuction yaptırdım

Korse genleşti ise yani genişlediyse sizi nasıl sıkıyor anlamadım? Ben maalesef yedek korsen vardı diğerini yıkadım makinede ve çok bol geldi ısının etkisiyle o yüzden daraltmıştım. Sıkması iyi bir şey zaten

Herkese merhaba, çok geçmiş olsun. Ben de 22mayısta diz, diz çevresi, üst bacak, iç bacak, basen ve popodan yaptıracağım. 160 boy 67 kiloyum. Özellikşe diz çevresinden çok rahatsız oluyordum. Umarım güzel olur. Doktorum basen, üst bacak çok riskli bölgeler, dalgalanmalar olabiliyor vs çok detaylı açıklama yaptı. Umarım güzel olur. Sizlerin tavsiyelerine çok ihtiyacım olacak

Dalgalanmaları önlemek için uzun süreli korse kullanımı ve egzersiz şart bence

muhakkak yapacağım o zaman. Korseyi kullanırım zaten ama egzersizi düşünmemiştim açıkçası. Yürüyüş vs yaparım ama yetmez sanırım. Bir de doktorum şöyle söyledi. Biz sizi ameliyt öncesi ayakta çiziyoruz fakat işlemi yatarken yapıyoruz. Dolayısıyla yağların pozisyonu değişmiş oluyor. Bu da dalgalanmaya, çökmeye neden olabiliyor. Ben sedyeyi tam yatırmıyorum hafif eğimli yapıyorum bu yüzden.
Şuanda da var zaten bacaklarımda dalgalanma. Bu halide pürüzsüz değil. Umarım güzel olur. Sizlerin tavsiyesine çok ihtiyacım olacak. Ameliyata kadar yediklerime dikkat edeyim istiyorum.sonrası için zaten dikkat ederim.

Dalgalanmaları önlemek için uzun süreli korse kullanımı ve egzersiz şart bence
muhakkak yapacağım o zaman. Korseyi kullanırım zaten ama egzersizi düşünmemiştim açıkçası. Yürüyüş vs yaparım ama yetmez sanırım. Bir de doktorum şöyle söyledi. Biz sizi ameliyt öncesi ayakta çiziyoruz fakat işlemi yatarken yapıyoruz. Dolayısıyla yağların pozisyonu değişmiş oluyor. Bu da dalgalanmaya, çökmeye neden olabiliyor. Ben sedyeyi tam yatırmıyorum hafif eğimli yapıyorum bu yüzden.
Şuanda da var zaten bacaklarımda dalgalanma. Bu halide pürüzsüz değil. Umarım güzel olur. Sizlerin tavsiyesine çok ihtiyacım olacak. Ameliyata kadar yediklerime dikkat edeyim istiyorum.sonrası için zaten dikkat ederim.

Çökmeler oldu evet

Çökmeler oldu evet
Çok mu belli oluyor? Belki zamanla geçiyordur?
Benim zaten mevcut çökmelerim var bacaklarımda.benim dikkatimi çekmemişti muayene enasında gösterdi. Doktorum şimdi dikkatini çekmiyor ameliyattan sonra muhtemelen dikkatini çekecek bu çökmeler dedi. Korkuyorum açıkçası ama bu haliyle de hem kalın hem pürüzsüz değil. Ameliyattan sonra en azından ince be pürüzsüz değil olur en kötü diye düşündüm.

Ödemlerim tam olarak geçmedi erken yorum yapmayım.

Arkadaşlar selam dalgalanma kesinlikle olacaktır olmayacak diyen doktora kulak vermeyin derim. Ben spor ile destekliyorum şu an kendim yok etmeye çalışacağım. Ben uyluk ameliyatını 25 bine yaptırdım

Arkadaşlar selam dalgalanma kesinlikle olacaktır olmayacak diyen doktora kulak vermeyin derim. Ben spor ile destekliyorum şu an kendim yok etmeye çalışacağım. Ben uyluk ameliyatını 25 bine yaptırdım
Di mi? Sadece belki dalgalanma boyutu farklılık gösteriyordur. Benim doktorum ameliyat esnasında bi cihaz daha kullacak hem dalgalanma için hem iç bacakta daha fazla yağ alabilmesi için. Bı cihazı kullanmazsam sarkma korkusuyla rahat hareket edemem dedi.

Merhaba şimdiden geçmiş olsun en hızlı şekilde iyileşirsiniz inşallah.. ilaçları düzgün kullanıp bol sıvı tüketip mümkün olduğuncada hareket ederseniz hızlıca toparlarsınız.. 12. Günümdeyim 1 beden küçüldüm gözle bariz farkı fark ediyoruz size motivasyon olsun

Aynı dertten muzdaribim Malesef. Lipödem bol selülit kalın bacaklar üst tarafım incecik alt taraf kocaman. Liposaction ile kurtulurmuyum tekrarlar mı kafamda deli sorular. Ya istediğim gibi olmazsa. Parasında hiç deyilim yeterki aynaya bakınca vay be dedirttirsin. Sizde durumlar nasılgerçek anlamda incelme oluyomu

Öncekle geçmiş olsun. Size ne kadara mal oldu bu ameliyat. Doğru düzgün birşey deniliyor merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…