Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Lazer Epilasyon Üst bacağa lazer yaptıranlar lütfen
- Konu Sahibi m1y1v
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- lazer üst bacağa lazer üst bacak
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Lazere azalsın yada tamamen bitsin diye gidilir neden çoğalsın ki, sağlam emin kaliteli biryerde yatırırsanız emin olun gider...
Canım paradoks kıllanma denen şey varya... Lazerle azalcağına çoğalan çok insan var...
Ben lazerin çoğaltma yaptığını hiç deneyimlemedim . Üst bacaktaki tüyler ne kadar siyah olsa da alt bacaktakiler kadar kalın değil. O yüzden çok çabuk sonuç olmayı beklemeyin ama uzama süresi 3 aya kadar sürüyo zayifliyolar inceliyolar. En az bir yılı sürer bence daha fazla da sürer .ben çok beyaz tenliyim tüylerim siyah o yüzden cihazların okunmasında hiç sorun olmadı . Şuan hamileyim öncesinde 6 seans gittim ve artık 3-4 ayda bir gidiyodum yaz başında bi kere gittim tüm yazı tüysüz geçirdim çıkanlar da hiç rahatsız etmedi . Gerekli oldukça kısaltma yaptım genitalde amaDeneyimlerinizi paylaşın, üst bacağımda siyah kıllar var ama arkaya ve üste doğru boş alanlarda var, oralarda çoğaltma yaparmı? Sizin deneyimlerinizi nelerdir...
Ben lazerin çoğaltma yaptığını hiç deneyimlemedim . Üst bacaktaki tüyler ne kadar siyah olsa da alt bacaktakiler kadar kalın değil. O yüzden çok çabuk sonuç olmayı beklemeyin ama uzama süresi 3 aya kadar sürüyo zayifliyolar inceliyolar. En az bir yılı sürer bence daha fazla da sürer .ben çok beyaz tenliyim tüylerim siyah o yüzden cihazların okunmasında hiç sorun olmadı . Şuan hamileyim öncesinde 6 seans gittim ve artık 3-4 ayda bir gidiyodum yaz başında bi kere gittim tüm yazı tüysüz geçirdim çıkanlar da hiç rahatsız etmedi . Gerekli oldukça kısaltma yaptım genitalde ama
Sonuç almaktan ziyade korkum üst bacağımda boş alanda çok var, ordaki tüyleri uyandırmasından korkuyorum ve amacım yoğunluğu azaltıp iğneli yle devam etmek... Üst bacağım için iğneli sorduğumda kadın 7 saat dedi!!! 2.000 bin lira yapar bide ilk tur düşün..
Valla bacakta iğneliyi ilk defa duydum .eğer lazer yaptiracaksaniz özellikle belirtin boşluklara okutmayin diyeSonuç almaktan ziyade korkum üst bacağımda boş alanda çok var, ordaki tüyleri uyandırmasından korkuyorum ve amacım yoğunluğu azaltıp iğneli yle devam etmek... Üst bacağım için iğneli sorduğumda kadın 7 saat dedi!!! 2.000 bin lira yapar bide ilk tur düşün..
Ben yaptırdım ve üst bacak neredeyse dört seans boyunca aynı şekilde çıktı. Ama beşinci seansta mucize olmuş gibi üst bacak hızla azaldı. Beşinci seans sonunda şu an üst bacakta yüzde on falan tüy kalmıştır. İyi ki devam etmişİm. Öneririm. Alexandritecihaz. (Üst bacak tüylerim hem çok siyah hem çok kalın değildi ona rağmen azaldı tüyler)
Ben yaptırdım ve üst bacak neredeyse dört seans boyunca aynı şekilde çıktı. Ama beşinci seansta mucize olmuş gibi üst bacak hızla azaldı. Beşinci seans sonunda şu an üst bacakta yüzde on falan tüy kalmıştır. İyi ki devam etmişİm. Öneririm. Alexandritecihaz. (Üst bacak tüylerim hem çok siyah hem çok kalın değildi ona rağmen azaldı tüyler)
Teşekkürler cvp için, bnde Alex cynosure 5500 makina ya girdim alt bacak için, umarım bıraktığında çoğaltma olmaz hani işe yaramasa bile razım ama çoğaltmasın ya tüylerin nasıldı üst bacakta.. Bnm üst bacak simsiyah kıl olan yerlerde var boşluk olanda..
Benim ten rengim açık. Vücudum kumralla beyaz arası. O yüzden tüyler belirgindi. Siyahtı Yani. Ama sert değildi. O yüzden lazeri yapan alt bacağınız gibi olsa biterdi ama üst bacak önce artacak sonra bitecek demişti. Ben de he he kesin öyledir demiştim içimden ama denemeden de edemedim. İyi ki denemişim. Şu an toplasam yirmi otuz tüt ancak kalmıştır. Benim için hala mucize gibi. Asla bırakmayınTeşekkürler cvp için, bnde Alex cynosure 5500 makina ya girdim alt bacak için, umarım bıraktığında çoğaltma olmaz hani işe yaramasa bile razım ama çoğaltmasın ya tüylerin nasıldı üst bacakta.. Bnm üst bacak simsiyah kıl olan yerlerde var boşluk olanda..
Benim ten rengim açık. Vücudum kumralla beyaz arası. O yüzden tüyler belirgindi. Siyahtı Yani. Ama sert değildi. O yüzden lazeri yapan alt bacağınız gibi olsa biterdi ama üst bacak önce artacak sonra bitecek demişti. Ben de he he kesin öyledir demiştim içimden ama denemeden de edemedim. İyi ki denemişim. Şu an toplasam yirmi otuz tüt ancak kalmıştır. Benim için hala mucize gibi. Asla bırakmayın
Bnm de ten beyaz kıllar simsiyah ama boşluk alanda çok.....
Bende 3.seansımı yaptırdım ve inanır mısınız alt bacaktan daha hızlı azalma görüyorum
oo süpermiş, hangi makinayla yaptırdın ? üst bacakta her yermi yoğundu yoksa benim gibi boşluk alanlarda varmıydı..korkum o boş alanlara yayılması..
Alex yazıyor öyle deniliyor ama jelsiz ve acılı bir yöntem kullanıyor benim gittiğim yer o yüzden bilmiyorum. Baya baya yoğundu üst tarafım ve her yerinde şerit şerit azalmalar görüyorum var tabi kıl tüy şeklinde ama seyrekoo süpermiş, hangi makinayla yaptırdın ? üst bacakta her yermi yoğundu yoksa benim gibi boşluk alanlarda varmıydı..korkum o boş alanlara yayılması..
Alex yazıyor öyle deniliyor ama jelsiz ve acılı bir yöntem kullanıyor benim gittiğim yer o yüzden bilmiyorum. Baya baya yoğundu üst tarafım ve her yerinde şerit şerit azalmalar görüyorum var tabi kıl tüy şeklinde ama seyrek
Bnmde üst bacak yoğun ama boş yerlerde var, benim gittiğim yerde Alex ölüyorum acıdan sanki sigara söndürüyorlar inş kurtuluruz.....
Canım ben ne var ne yoksa yaptırdım ıyıkı yaptırmışım diyorum rahat ol.Deneyimlerinizi paylaşın, üst bacağımda siyah kıllar var ama arkaya ve üste doğru boş alanlarda var, oralarda çoğaltma yaparmı? Sizin deneyimlerinizi nelerdir...
Aynen canım bendede işte şerit şeklinde bir yerde var bir yerde yok falan3 seans bitti çok ağrıyor katılıyorum sana ve tene temas eden bir cihaz güzellik merkezinde gidiyorum maddiyattan kaynaklıBnmde üst bacak yoğun ama boş yerlerde var, benim gittiğim yerde Alex ölüyorum acıdan sanki sigara söndürüyorlar inş kurtuluruz.....