• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Üsküdar/ Ümraniye / Kadıköy Tavsiye Edebileceğiniz,,,

myzt

Meleklerim kızlarım sağlıcakla gelin inşallah
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
15.521
4.011
223
...............................................

Son düzenleme:
ümraniyede gönül kolat butik var orayı tavsiye ederim nişanlık kıyafetleri çok güzel dikiyolar

Teşekkür ederim ilgileneceğim :16:

bildiğim kadarıyla ümraniyede daha çok butik ve moda evleri teyzemlerden bilirm ama tam olarak yer bilmiyorum ama emin ol gitsen her köşe başında bir tane mevcut...

bildiğim kadarıyla ümraniyede daha çok butik ve moda evleri teyzemlerden bilirm ama tam olarak yer bilmiyorum ama emin ol gitsen her köşe başında bir tane mevcut...

Evet canım biliyorum Ümraniyeyi dediğin gibi dolu orası, ama işte çok olunca insan ne yapacağını bilmiyor..Diktirmek istediğim bi model var birebir dikmesi lazım :31:
O yüzden tavsiye almak istiyorum.

Çok sağol canım.

facede daha birçok kişi özel dikim yapıyor mesela fatihte pembe pırıltılar diye bi butik var oraya bakın tabi facedede sayfası var ilk önce ordan inceleyebilirsiniz

Teşekkürler hemen bakıyorum gerçi yer olarak Fatih uzak kalıyor ama, sık sık prova olacagı için..

Cevabınıza teşekkür ederim ama Fatih bana uzak kalacak icabında provası var bu işin :)

Kadıköy'de de magazalar bir arada nerdeyse orada da çok seçenek var. :)

ben kadıköy den defalarca geçtim geçiyorum ama bence bu konuda ümraniye tam bi cennet hem de ekonomik, abiye kıyafette de durumun böyle olduğunu düşünüyorum...

Teşekkürler cevabınıza evet orayada bakıyorum :16:

Back