Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bildiğim kadarıyla ümraniyede daha çok butik ve moda evleri teyzemlerden bilirm ama tam olarak yer bilmiyorum ama emin ol gitsen her köşe başında bir tane mevcut...
bildiğim kadarıyla ümraniyede daha çok butik ve moda evleri teyzemlerden bilirm ama tam olarak yer bilmiyorum ama emin ol gitsen her köşe başında bir tane mevcut...
Evet canım biliyorum Ümraniyeyi dediğin gibi dolu orası, ama işte çok olunca insan ne yapacağını bilmiyor..Diktirmek istediğim bi model var birebir dikmesi lazım
O yüzden tavsiye almak istiyorum.
facede daha birçok kişi özel dikim yapıyor mesela fatihte pembe pırıltılar diye bi butik var oraya bakın tabi facedede sayfası var ilk önce ordan inceleyebilirsiniz
ben kadıköy den defalarca geçtim geçiyorum ama bence bu konuda ümraniye tam bi cennet hem de ekonomik, abiye kıyafette de durumun böyle olduğunu düşünüyorum...