- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 34
Aylin hnm iyi hos fakat onla gecen suni sanci hikayemden dolayi istemiyorum canim,gunum dolmadan suni sanciyla dogurttugu icin.Simdi yine mediviada Serpil hanima gidiyorum.Sanci cekerken muhakkak birileri oluyo yaninda o yuzden iyi oluyo,temizdi de bu da onemli.Serpil hanıma ben de bşr kere muayene olup bir kere de sonuç gösterebildim. Herkes çok iyi diyor ama bana mo denk geldi bilmem öğrenmek istediklerinizi sormanız gerekiyor. Kendi kendine anlatıp da bilgi vermemişti bana. İkinci kez yine kendisine randevu aldım ama sabah evden randevuma giderken hastaneden aradılar serpil hanım bugn yok gelmeyecek diye. Geri dönmemek için yine oradaki Sema hanıma gittim. O daha konuşkan ve ilgili geldi bana.
Hastane güven vermiyor bence. Telefonlarına çok zor ulaşılıyor . Artı bu nöbet sisteminden serpil hanım da bahsetti. o da soğutucu sebeğlerden. Daha iyi hastane arayışı içerisindeyim.
Selimiyedeki via da kapanmış bu arada.
Hangi hastaneler var mediviadan daha uygun fiyatlı olan?
Erdem hakkında bilgim yok benim. Mediviadan daha mı kötü?
Aylin hanım ümraniye medicana da artık. Memnun kalmamışmıydın doğumundan_ Neden ona devam etmiyorsun?
Sancı odaları ve doğum haneyi gezmiştim ben medivianın. Bodrum katta olması bana çok ürkütücü geldi nedense. Sancı odaları da penceresizdi.