• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üsküdar Medivia Çamlıca Medicana

Serpil hanıma ben de bşr kere muayene olup bir kere de sonuç gösterebildim. Herkes çok iyi diyor ama bana mo denk geldi bilmem öğrenmek istediklerinizi sormanız gerekiyor. Kendi kendine anlatıp da bilgi vermemişti bana. İkinci kez yine kendisine randevu aldım ama sabah evden randevuma giderken hastaneden aradılar serpil hanım bugn yok gelmeyecek diye. Geri dönmemek için yine oradaki Sema hanıma gittim. O daha konuşkan ve ilgili geldi bana.
Hastane güven vermiyor bence. Telefonlarına çok zor ulaşılıyor . Artı bu nöbet sisteminden serpil hanım da bahsetti. o da soğutucu sebeğlerden. Daha iyi hastane arayışı içerisindeyim.
Selimiyedeki via da kapanmış bu arada.

Hangi hastaneler var mediviadan daha uygun fiyatlı olan?

Erdem hakkında bilgim yok benim. Mediviadan daha mı kötü?

Aylin hanım ümraniye medicana da artık. Memnun kalmamışmıydın doğumundan_ Neden ona devam etmiyorsun?
Sancı odaları ve doğum haneyi gezmiştim ben medivianın. Bodrum katta olması bana çok ürkütücü geldi nedense. Sancı odaları da penceresizdi.
Aylin hnm iyi hos fakat onla gecen suni sanci hikayemden dolayi istemiyorum canim,gunum dolmadan suni sanciyla dogurttugu icin.Simdi yine mediviada Serpil hanima gidiyorum.Sanci cekerken muhakkak birileri oluyo yaninda o yuzden iyi oluyo,temizdi de bu da onemli.

Serpil hanıma ben de bşr kere muayene olup bir kere de sonuç gösterebildim. Herkes çok iyi diyor ama bana mo denk geldi bilmem öğrenmek istediklerinizi sormanız gerekiyor. Kendi kendine anlatıp da bilgi vermemişti bana. İkinci kez yine kendisine randevu aldım ama sabah evden randevuma giderken hastaneden aradılar serpil hanım bugn yok gelmeyecek diye. Geri dönmemek için yine oradaki Sema hanıma gittim. O daha konuşkan ve ilgili geldi bana.
Hastane güven vermiyor bence. Telefonlarına çok zor ulaşılıyor . Artı bu nöbet sisteminden serpil hanım da bahsetti. o da soğutucu sebeğlerden. Daha iyi hastane arayışı içerisindeyim.
Selimiyedeki via da kapanmış bu arada.

Hangi hastaneler var mediviadan daha uygun fiyatlı olan?

Erdem hakkında bilgim yok benim. Mediviadan daha mı kötü?

Aylin hanım ümraniye medicana da artık. Memnun kalmamışmıydın doğumundan_ Neden ona devam etmiyorsun?
Sancı odaları ve doğum haneyi gezmiştim ben medivianın. Bodrum katta olması bana çok ürkütücü geldi nedense. Sancı odaları da penceresizdi.
Fiyat olarak erdem hastanesi atlas hastanesi uskudar yunus emre hast daha uygun. Serpil hnm bahsetmisti bnada nobet olayindan hatta muhasebeye farkin ne kadar olucaginida sordum haberleri bile daha yoktu sistem olusmadigi icin.
Evet serpil hnm soru sormadan cevap vermiyo yani anlatmiyo herhangi bisi bu konudada haklisin
Erdeme gelince gorsel olarak mediviaya gire daha luks ve guzel cok memnun olanlar var hatta bazi dr larin randevulari 1 aya kadar dolu ama bir o kadarda kotuleyen var bnde bilemedim yalniz gene doguma dr un gelmiyor kim nobetci ise

Serpil hnma giden ve cinsiyet ogrenmis olan arkadaslar kacinci haftanizda soledi serpil hnm erken tahminleri tutuyormu ilerleyen zamanda?

Her dogum yapanin kapisina kapi susu takiliyorlar,bunun disinda onlarin yaptigi bir susleme yoktu canim,hsstaneden genel anlamda memnun kaldim,tek memnuniyetsizligim kendi sancimi beklemeden suni sanciyla dogurtmasi oldu,ama dogum sirasinda yaklasik 2 saat yanimda kaldi gitmedi hic,baska dr lar gibi son anda gelmedi.Zaten suan o dr yok hastanede.Bu dogumuda Serpil hanimda yapicam kismetse cunku hastaneden memnun kaldim,sende orayi dusunuyorsun herhalde ?
Evet Serpil Hanıma 16.haftada başladım ve devam ediyorum . İnşallah bi aksilik çıkmaz.ben kendisinden memnunum . her gittiğimde ilk defa girmiş gibi tepeden tırnaga kontrol ediyor ve anlatıyor .ben ayrıca dahiliyeye gittiğim için ilaç ,kan sayımı gibi takibimimim zaten hacer hanım yapıyor. hastanede genel olarak temiz gibi . 1 haftadr acilde serum alıyorum gayet ilgililer . doğum katı hemşireler nasıldr bilemem ama ...

bu arada Atlas gidilebilcek bir hastane değil ...
Yunus Emreye gidilir .
Erdem için hem iyi hem kötü yorumlar var . Evime yürüme mesafesi bile olsa iyi değil bence . iyi olan doktorlar için randevu alsanız bile saatlerce sıra bekliyorsunuz .oradaki asistanlar falanda çok alakalı ilgili değil hastadan bıkmışcasına cvb veriyor. oğlumu hep götürüyorduk . gece gelen çocuk doktorları mesela oradan buradan geliyor zaten. bi gördüğünü tekrar göremiyorsun ...

Erdem deki ilgisizlik ve bıkkınlık cidden farkediliyor mediviada onu hissetmedim. Ayrintiliyi yaptırdım memnun kaldım bi sorun yok. Şeker yüklemesi var şimdi ama ücretini bilmiyom. Varmı medivia da yaptıran.tel de bilgi vermediler

Serpil hnma giden ve cinsiyet ogrenmis olan arkadaslar kacinci haftanizda soledi serpil hnm erken tahminleri tutuyormu ilerleyen zamanda?
En başından beri ona gidiyorum 23 haftamdayim. 16 haftada erkek gibi ama 1 hafta sonra yine bakalım dedi gittim 17 haftalikken kesin erkek dedi.

Seker yuklemesi ben 50 gr lik yaptırdım 20 30 lira bisiydi ya onun fiyati uygun ama hastanenin telefonda hastalarına fiyat bilgisi vermemesi olayina inanılmaz sinir oluyorum.çok itici bir uygulama Hayır belki kredi kartı kullanmıyorum söyle de cebimë ona göre para koyup geleyim çok saçma bir uygulama

Seker yuklemesi ben 50 gr lik yaptırdım 20 30 lira bisiydi ya onun fiyati uygun ama hastanenin telefonda hastalarına fiyat bilgisi vermemesi olayina inanılmaz sinir oluyorum.çok itici bir uygulama Hayır belki kredi kartı kullanmıyorum söyle de cebimë ona göre para koyup geleyim çok saçma bir uygulama
her hastane aynısını ypıyor . ben önceden arar fiyat bilgisi sorarım sanki devlet sırrı arkadaş belki sizin diyeceğiniz fiyata gücüm yok di mio_O :KK45::KK17::KK76:

ben idrar ve 50lik şeker yüklemesine 31 TL verdim toplam. İdrar tahlilini tek yaptıklarında 10 TL istiyorlar dr isteği varsa. Bu durumda anlamadığım kişiden kişiye değişik fiyat mı çıkıyor sgk lıdır en azından gidenlerimiz?

Bayadır konuya msj yazılmamış ama bişey sorucam belki cvplayan olurr
6.haftamdan beri serpil hn. Gidiyorum. Şimdilik memnunum.
Ama bi sorum var. Gece doğum olursa ek ücretle mi geliyo
Bide normal doğum yaptırmaya meyilli mi. Bazen özel hastanelerde para için sezeryan yapıyolar ve ben bundan çok korkuyorumm

Bayadır konuya msj yazılmamış ama bişey sorucam belki cvplayan olurr
6.haftamdan beri serpil hn. Gidiyorum. Şimdilik memnunum.
Ama bi sorum var. Gece doğum olursa ek ücretle mi geliyo
Bide normal doğum yaptırmaya meyilli mi. Bazen özel hastanelerde para için sezeryan yapıyolar ve ben bundan çok korkuyorumm
Kesinlikle tavsiye ederim Serpil hanimi 21 icakta dogum yaptim tamamen normal dogum yanlisi hatta ben korkup sezeryan olayim dedim izin vermedi baska dr olsa hemen kabul eder.Gece olursa ek ucret aliyo benim dogum gunduz oldu.Cok tatli dilli ilgili bi dr.

Kesinlikle tavsiye ederim Serpil hanimi 21 icakta dogum yaptim tamamen normal dogum yanlisi hatta ben korkup sezeryan olayim dedim izin vermedi baska dr olsa hemen kabul eder.Gece olursa ek ucret aliyo benim dogum gunduz oldu.Cok tatli dilli ilgili bi dr.
Çok teşekkür ederim. Hep olumlu şeyler okudum onunla ilgili.
Bi kez daha içim rahatladı.
Bugün gittim. Yine güler yüzlüydü.
Ama eve gelince aklıma bu konular takıldı.

Valla bazen diyorum ki o hastaneden ayrilmadan bi cocuk daha yapayim o kadar kolay oldu ki dogumum,insallaj sizinde oyle olur
Maşallah diyim canm sana. Inşallah dediğin gibi bende bütün annelerde kolaylıkla doğumunu yapar
yaparr
Bişey daha sorsam. Doktor çatlak kremini kendimi yazıyo yoksa benim mi istemem lazım

Back
X