• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üsküdar Medivia Çamlıca Medicana

merhaba :) sur hastanesine karar vermemiş miydin?bir problem mi oldu merak ettim ??
Evet ben son 3 kontrole surda devam ettim fakat hastane bana güven vermediği için tekrar gitmeyi düşünmüyorum bayram sonrası medivia ya gidicem kismetse sağlam teşekküllü hastane bulmak çok zor :)

Merhabalar bende serpil hanima muayeneye basladim eve yakin olmasi ilk tercihimdi memnunda kaldim kendisinden sevk ettigi dahiliye dr u leyla erdem hnm danda. Ancak dogumla ilgili fikir aldigimda eskiden gece de olsa doguma gelen serpil hnm in artik geceye bir ekip olusturucaklarini dogumu nobetci dr larin yapicagini olaki serpil hnm i istersek ek ucret odememiz gerektigini ogrendim bu durum beni biraz uzdu kararsizlik olusturdu bende bilginize. Zaten cevredeki hastaneler medivia dan cok daha uygun fiyatli :KK20::KK20::KK20:

Merhabalar bende serpil hanima muayeneye basladim eve yakin olmasi ilk tercihimdi memnunda kaldim kendisinden sevk ettigi dahiliye dr u leyla erdem hnm danda. Ancak dogumla ilgili fikir aldigimda eskiden gece de olsa doguma gelen serpil hnm in artik geceye bir ekip olusturucaklarini dogumu nobetci dr larin yapicagini olaki serpil hnm i istersek ek ucret odememiz gerektigini ogrendim bu durum beni biraz uzdu kararsizlik olusturdu bende bilginize. Zaten cevredeki hastaneler medivia dan cok daha uygun fiyatli :KK20::KK20::KK20:
Ama zaten çoğu doktor öyle ki ... extra istiyor .... tabi senin kararın ama iyi olç biç . Erdem e falan gitmektense bura daha mantikli

Evet bn gittim . Memnun kaldim .hastaneyide beğendim . Aşırı derecede aman aman değil ama surdan daha güven verdi bana
Önemli olan o zaten cnm ya Serpil hanimi çok duydum bende gidicem kismetse 32 haftaya giriyoruz doğum korkuları başladı iyi bi doktora gitmem lazimm

slm arkadaslar..bende 21 haftadayım ve ilk aydan beri serpil hn.gidiyorum.muayenesinden tavrından çok memnunum.evime de cok yakın... ikili test ve rutinleri istemisti zeynep kamılde yaptırdım sonuç gosterdim kendısıne bsey demedi.şimdi ayrıntılı ultrason var bu hafta tlf actım 290 dediler erdemde 300-250 olarak değişiyomuş mediviaya yaptırcam.ama serpil hn.yapmıyomus peritonolog yapıyomuş sanırım ayriyeten serpil hna gidip randevu alınıyomu bılmıyorum :S kendısıyle henuz dogum konuşması yapmadık erken oldugu için dolayısıyla fiyatları da bılmıyorum bu gıdısımde muhasebeyle konuşcam.ama gece doguma eger serpıl hn gelmıyosa aylarca ılle de ona gıtmenın ne anlamı kalıyo ha acılde bırı dogurttu ha medıvıa dakıler :S acıkcası işlerin bu kadar maddiyata dökülmesi güven zedeliyor. hayırlısı bakalım :mad:

slm arkadaslar..bende 21 haftadayım ve ilk aydan beri serpil hn.gidiyorum.muayenesinden tavrından çok memnunum.evime de cok yakın... ikili test ve rutinleri istemisti zeynep kamılde yaptırdım sonuç gosterdim kendısıne bsey demedi.şimdi ayrıntılı ultrason var bu hafta tlf actım 290 dediler erdemde 300-250 olarak değişiyomuş mediviaya yaptırcam.ama serpil hn.yapmıyomus peritonolog yapıyomuş sanırım ayriyeten serpil hna gidip randevu alınıyomu bılmıyorum :S kendısıyle henuz dogum konuşması yapmadık erken oldugu için dolayısıyla fiyatları da bılmıyorum bu gıdısımde muhasebeyle konuşcam.ama gece doguma eger serpıl hn gelmıyosa aylarca ılle de ona gıtmenın ne anlamı kalıyo ha acılde bırı dogurttu ha medıvıa dakıler :S acıkcası işlerin bu kadar maddiyata dökülmesi güven zedeliyor. hayırlısı bakalım :mad:
Tam olarak benzer dusuncelerden sorun yasadim bende yazimdada bahsetmistim bn muhasebeye sordugumda normal 1250 sezeryan 1750 cevabi almistim buna bebegin ilk islemleri de dahil dediler. Bu arada erdemde normal 750 sez 1250 arada baya fark var malesef ordada gene tabi nobetci dr a yaptirtiliyor dogum. Rastgele bir nobetci yapicaksa fark vermekde istenmediginde 500 lira niye fazla veriyim dusuncesi akilda beliriyor

Bende gecen sene ilk dogumumu Medivia da tyaptim.Genel anlamda memnun kaldim.Normal dogum oldu,sanci sirasinda bir yakinim yanimdaydi ki bu benim icin onemliydi.Temiz bir hastane.Aylin hanim vardi gecen yil,simdi Serpil hanima baslicam.Zaten hastanelerin cogunda gece doguma gelen dr ek ucret aliyor canim.Guven cok onemli dr iyiyse eger butceyi asmiyorsa verilebilir bence.

zaten ayrıntılı ultrasonu perinetolog yapması lazım . bn de medivia da yaptrdım . sonucu serpil hanıma göstermek için hmn gitmedim çünkü doktor size ne var ne yok ayrınytılı söylüyor.
ayrıca dahiliyeye de gidiyorum sonucu aldığım zaman serpil hanıma direk gidiyorum giriş yaptrmıyorum :)

ya bsey sorcam sizlere bugun telfon actım seker testı için ne zamn gelim diye sekreter kız dedıki bu hafta içi ayrıntılı ultrason için geleceksiniz seker yuklemesini de yaptırın onumuzdekı haftaya da ıkısının de sonucunu serpil hna gösterirsiniz dedi. 22 haftadayım oluyo mu şeker yuklemesi dedım evet dedı ama ınternette 24-28 arası yazıyo. siz nasıl yaptırdınız bı akıl verın tesekkurler

ya bsey sorcam sizlere bugun telfon actım seker testı için ne zamn gelim diye sekreter kız dedıki bu hafta içi ayrıntılı ultrason için geleceksiniz seker yuklemesini de yaptırın onumuzdekı haftaya da ıkısının de sonucunu serpil hna gösterirsiniz dedi. 22 haftadayım oluyo mu şeker yuklemesi dedım evet dedı ama ınternette 24-28 arası yazıyo. siz nasıl yaptırdınız bı akıl verın tesekkurler
Banada 22. Haftada yaptir dedi,24 diye biliyorum ama sormadim,bende 24 de yaptirip sonra gitmeyi dusunuyorum.

Bende gecen sene ilk dogumumu Medivia da tyaptim.Genel anlamda memnun kaldim.Normal dogum oldu,sanci sirasinda bir yakinim yanimdaydi ki bu benim icin onemliydi.Temiz bir hastane.Aylin hanim vardi gecen yil,simdi Serpil hanima baslicam.Zaten hastanelerin cogunda gece doguma gelen dr ek ucret aliyor canim.Guven cok onemli dr iyiyse eger butceyi asmiyorsa verilebilir bence.
hastanede doğumda memnun kalmadığın birşey var mı ? aman şunu şöyle yapın falan dedğin tavsiye/ önerin ?
oda falan süsletmiş miydiniz? :)

hastanede doğumda memnun kalmadığın birşey var mı ? aman şunu şöyle yapın falan dedğin tavsiye/ önerin ?
oda falan süsletmiş miydiniz? :)
Her dogum yapanin kapisina kapi susu takiliyorlar,bunun disinda onlarin yaptigi bir susleme yoktu canim,hsstaneden genel anlamda memnun kaldim,tek memnuniyetsizligim kendi sancimi beklemeden suni sanciyla dogurtmasi oldu,ama dogum sirasinda yaklasik 2 saat yanimda kaldi gitmedi hic,baska dr lar gibi son anda gelmedi.Zaten suan o dr yok hastanede.Bu dogumuda Serpil hanimda yapicam kismetse cunku hastaneden memnun kaldim,sende orayi dusunuyorsun herhalde ?

Odaları görmek istediğini söylersen gezdiriyorlar tabii boş olanları
Personelin bayan olması benim açımdan önemliydi o sebeple ilk oğlumu selimiye via da dünyaya getirmeyi tercih ettim
Medivia da aynı şekilde bayan personel

Muhasebeye inip bilgi alabilirsin vs vs vs
Serpil hanıma ben de bşr kere muayene olup bir kere de sonuç gösterebildim. Herkes çok iyi diyor ama bana mo denk geldi bilmem öğrenmek istediklerinizi sormanız gerekiyor. Kendi kendine anlatıp da bilgi vermemişti bana. İkinci kez yine kendisine randevu aldım ama sabah evden randevuma giderken hastaneden aradılar serpil hanım bugn yok gelmeyecek diye. Geri dönmemek için yine oradaki Sema hanıma gittim. O daha konuşkan ve ilgili geldi bana.
Hastane güven vermiyor bence. Telefonlarına çok zor ulaşılıyor . Artı bu nöbet sisteminden serpil hanım da bahsetti. o da soğutucu sebeğlerden. Daha iyi hastane arayışı içerisindeyim.
Selimiyedeki via da kapanmış bu arada.

Hangi hastaneler var mediviadan daha uygun fiyatlı olan?

Ama zaten çoğu doktor öyle ki ... extra istiyor .... tabi senin kararın ama iyi olç biç . Erdem e falan gitmektense bura daha mantikli
Erdem hakkında bilgim yok benim. Mediviadan daha mı kötü?

Aylin hanım ümraniye medicana da artık. Memnun kalmamışmıydın doğumundan_ Neden ona devam etmiyorsun?
Sancı odaları ve doğum haneyi gezmiştim ben medivianın. Bodrum katta olması bana çok ürkütücü geldi nedense. Sancı odaları da penceresizdi.

Back
X