• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üsküdar Medivia Çamlıca Medicana

Valla bazen diyorum ki o hastaneden ayrilmadan bi cocuk daha yapayim o kadar kolay oldu ki dogumum,insallaj sizinde oyle olur
merhaba acaba hastane normal dogum ve sezeryan fiyatlari.nedir epidural normal dogum ne kadar bilgilendirsejiz sevinirim.cunku hastane fiyat vermiyor simdiden tesekkurler

merhaba acaba hastane normal dogum ve sezeryan fiyatlari.nedir epidural normal dogum ne kadar bilgilendirsejiz sevinirim.cunku hastane fiyat vermiyor simdiden tesekkurler
Merhaba canmm
Ben fiyatları sordum sezeryan 1.750
Normal doğum 1.250 lira dediler.
Ama epiduralı sormadmmm

Ben normal yaptim 1250 tl bende epidural sordum ama simdiye kadar burda epiduralle dogum yapmadik dedi ebeler yani epidural yapmiyorlar

Bayadır konuya msj yazılmamış ama bişey sorucam belki cvplayan olurr
6.haftamdan beri serpil hn. Gidiyorum. Şimdilik memnunum.
Ama bi sorum var. Gece doğum olursa ek ücretle mi geliyo
Bide normal doğum yaptırmaya meyilli mi. Bazen özel hastanelerde para için sezeryan yapıyolar ve ben bundan çok korkuyorumm
Canım evet bn hamileliğimin basından beri gdiyorum serpil hnm a gece veye h.sonu olursa +350 tl ye geliyor dr hnm. Cnkü ztn bir ekip var hastanede yeni kuruldu hatta eskiden yoktu direk geliyodu ne sans ama bizdekide :))) canım serpil hnm direk sezeryan demiyor suan ben 35+1 im mesela hala belli deil durum ptesi çatı muayenem var ona göre belirlenicek ki keza tansiyon ilacıda alıyorum. Sezeryan meraklısı olsa çarı muayenesi bile yapmadan sunucak mazereti vardı de hnmın o yüzden bna ne derse kabulum. Muayeneye gttigimde cok normal dogum aksaklıgı bekledim bu arada yaptırıyor yani

Canım evet bn hamileliğimin basından beri gdiyorum serpil hnm a gece veye h.sonu olursa +350 tl ye geliyor dr hnm. Cnkü ztn bir ekip var hastanede yeni kuruldu hatta eskiden yoktu direk geliyodu ne sans ama bizdekide :))) canım serpil hnm direk sezeryan demiyor suan ben 35+1 im mesela hala belli deil durum ptesi çatı muayenem var ona göre belirlenicek ki keza tansiyon ilacıda alıyorum. Sezeryan meraklısı olsa çarı muayenesi bile yapmadan sunucak mazereti vardı de hnmın o yüzden bna ne derse kabulum. Muayeneye gttigimde cok normal dogum aksaklıgı bekledim bu arada yaptırıyor yani
Ekip dedikleri de bir dr bi ebe birde hasts bakici 2 dogum yaptim orda 3 unden baska kimse yok :)) ha bi de cocul dogunva bebek hemsiresi geliyo :)

Merhaba canmm
Verdiğn bilgiler için çok teşekkür ederim.
350 liraysa bişey değil. Emin elde olayımda. Çok şükür hiç olumsuz bi yorum okumadım doktor hakkında
Bir hafta önce gittim. Iki hafta sonra söylerim cinsiyetini dedi. Ama bir ay sonra gel dedi.
O kadar merak ediyorum kii

Merhabaa.. Dogumunuzu yaptiniz sanirim. Bebisiniz hayirli olsun oncelikle :) memnun kaldiniz mi sibel hanimdan acaba? Ve muayene ucretini paylasabilir misiniz rica etsem

Back
X