• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah üsküdar evlendirme dairesinde evlenecek olanlar buraya

ultraslan_nur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
357
2
118
İstanbul
selam kızlar 26 agustoda uskudar evlendırme daıresınden gun aldık allah ızın verırse orada kıyılacak nıkahımız
orda evlenen yada evlenecek olanlar var mı?:nazar:

bizde eylül gibi düşünüyoruz orayı hatta kokteyl düşünüyoruz sizin sadece nikah mı olacak sonra başka bi yerde düğün falan olcak mı ben de zaten daha önceden http://www.kadinlarkulubu.com/nikah...inde-kokteyl-fiyatlari-buyrun-arkadaslar.html fiyat bilgisi almıştım merak eden arklar vardı katologu paylaştım burda

merhaba canım biz nikah nikah sonrasında 50 60 kısılık dugun yemegı dusunuyoruz ama yer olarak karar vermedık
ama kokteyl ıyı fıkır yemegı ıptal edıp koktyl mı yapsak acepp:) kararsız kaldımmm çokk yemek zaten 2 bucukdan dan assa tutmaz oraya
verıcemız parayı koktey yapmak daha modern gelıoor senın gun bellı mı canım tarıh aldınız mı ?

yok gün almadk daha erkek arkadaşım henüz yok artk son bir ay fln kaldı bitcek gelcek inşallah gelince uygun bi gün bakcaz mecburen:16:

Back