arkadaşlarrr uzun zamandır cemile hanımın numarasını arıyorum.iyi bir uzman oldugunu duydum.her yerde yazıyorumm ama kimse cevap vermıyor.ne olurrr arkadaşlar eğer bilen varsa banaa mesaj atabilirmii
arkadaşlarrr uzun zamandır cemile hanımın numarasını arıyorum.iyi bir uzman oldugunu duydum.her yerde yazıyorumm ama kimse cevap vermıyor.ne olurrr arkadaşlar eğer bilen varsa banaa mesaj atabilirmii
hiç aklıma gelmemişti 118 :) çokk teşekkür ederim..kızlar ikinize de no.yı msj attım.bundan sonra öğrenmek isteyenler olursa 118.. den öğrenebilir.ben bu şekilde öğrendim çünkü..cemile ural 118....arayın veriyorlar.
kızlar ikinize de no.yı msj attım.bundan sonra öğrenmek isteyenler olursa 118.. den öğrenebilir.ben bu şekilde öğrendim çünkü..cemile ural 118....arayın veriyorlar.
canım sen naptın aradınmı cemile hanımı.randevu alabildinmi?
amannn çok iyi araştır canım hamilelik bu şakaya gelmez.ben henüz arayamadım işten güçten fırsatım olmadı.en kısa sürede arayıp randevu alıcam ama.gidersem haber veririm canım
kızlar acil ben de istiyorum cemile hanımın numarasını verebilen olursa cok minnettar olurum :)
Bana da atabilir misiniz lütfennnnncanım özeline msj attım.buldum numarayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?