• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon üsküdar cemile hanım bi bakarmısınız

toffienut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
18
2
38
İstanbul
arkadaşlarrr uzun zamandır cemile hanımın numarasını arıyorum.iyi bir uzman oldugunu duydum.her yerde yazıyorumm ama kimse cevap vermıyor.ne olurrr arkadaşlar eğer bilen varsa banaa mesaj atabilirmii

arkadaşlarrr uzun zamandır cemile hanımın numarasını arıyorum.iyi bir uzman oldugunu duydum.her yerde yazıyorumm ama kimse cevap vermıyor.ne olurrr arkadaşlar eğer bilen varsa banaa mesaj atabilirmii

10 gün geçmiş numarayı alabildiniz mi bana da msj atar mısınız numarayı?

kızlar ikinize de no.yı msj attım.bundan sonra öğrenmek isteyenler olursa 118.. den öğrenebilir.ben bu şekilde öğrendim çünkü..cemile ural 118....arayın veriyorlar.

kızlarr ben 100 mesajı doldurmadığım için henüz özel mesaj atamıyorum.ama bulamadıysanız maillerinizi yazarsanız atabilirm

canım sen naptın aradınmı cemile hanımı.randevu alabildinmi?

canım aradım yalnız ben ist da değilim yazın bi kaç günlüğüne gidicem oraya.bi de benim önümde hamilelik engeli var laser mi yapsam iğneli mi yoksa hiç birini mi yaptırmasam kararsızım..
ilk konuşmamda cemile hanımdan çok olumlu elektirik aldım bu işi ticarete dökmeyecek birine benziyor.ben bi kesin öğreneyim laser yada iğneli hamilelikte bebeğe zararlı mı değil mi ona göre yaptırıcam yada yaptırmıcam.bikaç yerde zararlı olmadığını okudum ama emin olmalıyım emin olmazsam yaptırmam.hassas bi dönem..peki sen aradın mı?

amannn çok iyi araştır canım hamilelik bu şakaya gelmez.ben henüz arayamadım işten güçten fırsatım olmadı.en kısa sürede arayıp randevu alıcam ama.gidersem haber veririm canım

amannn çok iyi araştır canım hamilelik bu şakaya gelmez.ben henüz arayamadım işten güçten fırsatım olmadı.en kısa sürede arayıp randevu alıcam ama.gidersem haber veririm canım

arkadaslar hala giden olmadımı. bu arada gidipte memnun kalan var mı. tamamen bitiriyormuymus. Yuz bölgesinde şişme oluyor mu acaba.

kızlar acil ben de istiyorum cemile hanımın numarasını verebilen olursa cok minnettar olurum :)

daha önce de yazmıştım ama yine yazayım
118.. lardan birini arayın cemile uralın tel.ununu istiyorum diyin hemen veriyorlar ben bu şekilde öğrendim kendisinin numarasını..

cemile hanım kım kızlar bnde ümraniye oturuyorum ama bilemedim ?

Back