Üşengeç kadınlar için temizlik önerileri

ay inanmiyorummmmm
bende inanin netten sabah böyle bi konu ariyordum...
tam benlik bu aralar:kedi:
tesekkürler kizlar a.s.

benimki iki kat üstümde oturuyor ama gelirken illaki telefon eder .bende bazen kızıyorum sanki telefona ne gerek var diye .gerçi ayda yılda bir gelir.

oyy okurken bile yapmış gibi nefes nefese kaldım delikafadulden
bunların hepsini yarım saatte yaparsak kaynanayı :1shok:bu şekilde karşılarız heralde :roflol:

cok guzel bilgiler tesekkurler ... ani baskinlarda fazla ise yaramaz ama en azindan yarim saat oncesinden haber verilen baskinlar icin pratik bilgiler ... :))

he bi de ben zaten hep öyle temizlik yaparım sırnaşık şey
bana şey lazım parmağımla şıklatınca hepsi kendikendine olacak bi icat :roflol:

bunlar zaten yapılan işler
neresinde pratiklik ben anlamadım ki :sm_confused:

çok hızlı yapılıp yarım saatten kısa bir süreye sığdırılmasında sanırımkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
evet evet kesinlikle haber vermeyi akıl edebilecek kibar bir kaynana lazım ama oda bende yok o yüzden tüm bunlara gerek yok yani kaynana için gereksiz başkaları için kullanılmalı bence

:CüvCüv:valla güzel önerilerde bence evi süpürüp silmek daha önemli eğer evde halıya bişeyler döküldüyse diğer temizlik bi işe yaramaz gibi geldi banasırnaşık şey ama teşkler güzel önerilerin için

çok hoş bi yazı olmuş bu :) aman bu kadar seyi de sırf kaynanam gelıyo dıye yapamam yanı lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…