• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üşengeç kadınlar için temizlik önerileri

ay okurken yoruldum ama bende iş yaparken aynen böle oluyorum sanki arkamdan atlı kovalıyo gibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

allahtan kaynanamla aramızda sadece 1000 km var kaydirigubbakcemile3

ya benimki gibi alt katta otursa ve merdivenden ağır ağır çıkan sesini duyunca ne yapmalı???? Bırakkkk artık her halimi görüyooo benimki.Ama bende biri geliyo dedimi arkamdan atlı kovalar gibi uçarak iş yaparım valla.

benimkide çat kapı gelir hep günlük temizliğimi yaparım bazen dağınık yakalandığım olur ama hiç umursamam. kendisi çoooook pasaklı çünkü evinde yemek yemekten bile tiksinirim guclubacismile

benim kaynanam gelene kadar ben ikram bile hazırlarım.çok ağır hareket bi eden kaynanam vardakaydirigubbakcemile4

benim duş jelimin kokusu çok güzeldi kayınvalidem gelmeden hemen temizlik suyuna damlatıyom çok güzel kokuyor onunla özellikle girişi silerdim kapıdan girerken süper kokuyor hijyenik hijyenik

güzell bilgilerr ama bazen yerimden kalkmaya bile üşeniyorum ya gelmesin o gün kimse mümkünse:)

niye evim derli tpluyken kimse gelmezden
oğün aman buğün hiç bir iş yapmıyacagım dediğim gün
misafir gelir niye yaaa

kendimi bunları yaparken hayal ettim de:1: saç baş dağılmış bi vaziyette yorgunluktan nasıl mutlu ifade takınabilirim kiakannehir

Yarım saatte yapabilen olursa helal olsun ne diyeyim :9:
1 saat deseler anlayacağım da yarım saat az :19:

yok bu bana göre değil onlar gidince nolucak dolaba tıktıklarım odaya tıktığım sandalyeler yok bu hız bana göre değil ayrıca bunları ben bu tempoyla yapsam misafirin yanında nefes nefese kalmış olurum

Back