- 4 Haziran 2014
- 767
- 202
Evet canim onu ekstradan konu sahibi arkadaşa soyledim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım Cnm banayazdın sandim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim onu ekstradan konu sahibi arkadaşa soyledim
Kizlar paylasmak istiyorum ben mi abartiyorum gorun diye
Bugun sevgilimle bulustuk kendisi malatyali ve kürt yanlis yerlere cekilmesin lutfen durum anlasilsin diye yaziyorum
bugun biraz ailelerimizden gelecekten falan bahsettik bana soylediklerini yaziyorum Allah askina cok ilginc degil mi ben sok oldum
bunlar para icinde yuzuyolar bana dedi ki senin calismana hic gerek yok isimiz ciddiye binerse biz evlenirsek kesinlikle ama kesinlikle calismicaksin anca batariz bes kurussuz kaliriz onun disinda olmaz dedii
ben seneye ogretmen olucam bunca maddi manevi emegi bosa veriyorum sankii adama bakin
sonra dedi ki mutlaka ayri evimiz olur ama sadece otel gibi kullaniriz yatmadan yatmaya kullaniriz onun disinda ben isteyken sen annemle kalirsin yemek olayi falan her sey ortak dedi su an abimler boyle yasiyo biz de boyle yasicaz dedi
ve mesela abimin karisiyla annem ayri yemek yerler biz erkekler ayri ayni masaya hayatta oturmayiz falan dedi
evlenince ne kadar yakin olsan da oyle ikide bir annene gidemezsin ben her gun seni oralardan mi toplicam dedii
ben sok oldumm kultur farkliligi bekliyodum ama bu kadar beklemiyodum bunlar asla taviz vermicegim seyler bi kizi ne kadar seversem seveyim bunlara hayir derse vazgecerim dedi
ben de ben hayir diyorum nolucak simdi dedim sinirlendimm
ama ben senden vazgecemem ya bunlari zamani gelince konusuruz diye kivirdii
kizlar ben napmaliyim bunlar benim ve ailemin hayatta kabul etmicegi seyler o da geri adim atmiyoo is ciddiye binmeden kac dersiniz eminim ama gercekten cok seviyorum yaa vazgecemem gibi geliyoo
dogulu arkadaslar varsa ozellikle onlardan yorum istiyorum yasam tarzi gercekten boyle mi yaa yoksa abartarak beni denemeye mi calisiyo
ve ne onerirsinizz
sevgiyle kalin kizlarr
Sen bu varlıkla mı berabersin
Adamın elle tutulur yanı yok
Bugun sevgilimle bulustuk kendisi malatyali ve kürt yanlis yerlere cekilmesin lutfen durum anlasilsin diye yaziyorum
bugun biraz ailelerimizden gelecekten falan bahsettik bana soylediklerini yaziyorum Allah askina cok ilginc degil mi ben sok oldum
bunlar para icinde yuzuyolar bana dedi ki senin calismana hic gerek yok isimiz ciddiye binerse biz evlenirsek kesinlikle ama kesinlikle calismicaksin anca batariz bes kurussuz kaliriz onun disinda olmaz dedii
ben seneye ogretmen olucam bunca maddi manevi emegi bosa veriyorum sankii adama bakin
sonra dedi ki mutlaka ayri evimiz olur ama sadece otel gibi kullaniriz yatmadan yatmaya kullaniriz onun disinda ben isteyken sen annemle kalirsin yemek olayi falan her sey ortak dedi su an abimler boyle yasiyo biz de boyle yasicaz dedi
ve mesela abimin karisiyla annem ayri yemek yerler biz erkekler ayri ayni masaya hayatta oturmayiz falan dedi
evlenince ne kadar yakin olsan da oyle ikide bir annene gidemezsin ben her gun seni oralardan mi toplicam dedii
ben sok oldumm kultur farkliligi bekliyodum ama bu kadar beklemiyodum bunlar asla taviz vermicegim seyler bi kizi ne kadar seversem seveyim bunlara hayir derse vazgecerim dedi
kizlar ben napmaliyim bunlar benim ve ailemin hayatta kabul etmicegi seyler o da geri adim atmiyoo is ciddiye binmeden kac dersiniz eminim ama gercekten cok seviyorum yaa vazgecemem gibi geliyoo
dogulu arkadaslar varsa ozellikle onlardan yorum istiyorum yasam tarzi gercekten boyle mi yaa yoksa abartarak beni denemeye mi calisiyo
ve ne onerirsinizz
sevgiyle kalin kizlarr
ve ne onerirsinizz
sevgiyle kalin kizlarr
yani sadece opusmek derken masum opucukten bahsetmiyorum yani acik acik yazmak istememem ama bi de o opucusmeler yatakta olunca opucuklukten cikiyo yanii
biz her anlamda cok yakin bi ciftiz onun rahatligi var galiba
Offf bayiliyorum bu olaya, opusmekten ileri gitmedik yani evlenmeyi dusunuyoruz diyerek neyi anlatmaya calisiyorsunuz ki ? Opusmekten ileri gidince basit iliski mi oluyor o, sizinki ciddi ya ? Masum opusmemissiniz yatakta opusmussunuz falan, son asamaya gelmemis olmaniz bir sey degistirmez, bu gereksiz aciklamalar cok sacma yani. Evlilik oncesi cinsellige karsi degilim bu arada. Konuya gelince istemediginizi elli defa belirttiginiz halde yapmaya devam ettigine gore degismeyecek. Rahatsizsaniz ayrilin. Sadece opusmus cok masum bi ciftteki erkek tarafinin "sana banyoda soyle soyle yapardim " demesi pek normal degil zaten.
kizlar anlatmaya da utaniyorum ama benim erkek arkadasim asiri derecede cinsellige duskun
biz opusmekten ote gitmemis bi ciftiz benimle ciddi dusundugunu biliyorum
ama bu konuda cok rahat aklina ne gelirse acik secik erotik hemenn soyluyo benim gogsum kalcam balik etliligim tahrik ediciligim dilinden dusmuyo
hele bi dustaydim duymadim teli falan diyim niye beni cagirmadinn sana soyle yapardim boyle yapardim kendinden geciyo telefonda ya ben karsilik vermememe ragmen
yapmiyoruz bari konusalim napiyim seni cok istiyorum cok arzuluyorum falan diyo ama ben cook rahatsizim bu soruna bi cozum bulamadim
onu da anliyorum daha once yasamadigi icin bi aclik bi merak var ama bu kadar da olmaz ya bana dediklerini kari kocalar birbirine demiyodur hiic utanmasi yok
kac defa rahatsiz oldugumu belirttim ama hala devam az once telde konustuk 1 saat sonra ararim biraz islerim var dedim gel ozel seyler konusuruz bu gece seni canim cok istiyo dedi ben de sinirlendim kapattim teli bi hisimla buraya konu actim
kizlar bu sorunu nasil bertaraf ederimm
onu cok seviyorum ama bu huyu beni sogutmaya basladi artik sapik gibi yaa
kizlar anlatmaya da utaniyorum ama benim erkek arkadasim asiri derecede cinsellige duskun
ama bu konuda cok rahat aklina ne gelirse acik secik erotik hemenn soyluyo benim gogsum kalcam balik etliligim tahrik ediciligim dilinden dusmuyo
hele bi dustaydim duymadim teli falan diyim niye beni cagirmadinn sana soyle yapardim boyle yapardim kendinden geciyo telefonda ya ben karsilik vermememe ragmen
yapmiyoruz bari konusalim napiyim seni cok istiyorum cok arzuluyorum falan diyo ama ben cook rahatsizim bu soruna bi cozum bulamadim
onu da anliyorum daha once yasamadigi icin bi aclik bi merak var ama bu kadar da olmaz ya bana dediklerini kari kocalar birbirine demiyodur hiic utanmasi yok
kac defa rahatsiz oldugumu belirttim ama hala devam az once telde konustuk 1 saat sonra ararim biraz islerim var dedim gel ozel seyler konusuruz bu gece seni canim cok istiyo dedi ben de sinirlendim kapattim teli bi hisimla buraya konu actim
Geçenler de bir konu açılmıştı.Eski sevgilim nişanlıma resim mesaj göndermiş ayrıldık nisanlimdan diye.Sevgilin kusuruna bakmasın artık ,sakin bu tür konularda yazisma ve konuşma. Sevgilin biraz tutarsız ,baskı uyguluyor sana cinsel konularda.
Konuyu çok merak ettim ve hiç görmedim link var mı
Canım yorumuna aynen katılıyorum.
Bildiğin ön sevişme olmuş o erkekle yatağa yattıysa basit bir iki öpücükle kurtulamaz yani.
Bir de benim takıldığım nokta eski konusunda doğulu falan yazılmış hani adam evlenince annene gidemezsin diyor yani örf adetlerine bağlı ona göre. Eee cinsellik ? Bu da örf adet değil mi evlenmeden yaşanmaması gerektiğini savunulup nasıl bu kadar ayrıntıyla konuşabiliyor ki çok tuhaf geldi bana.
Ben istediğim sürece sevgilimle konuşurum bu konuları ama tutup her saat geliyim mi öpiyim mi konularına girse tavrımı da koyarım yani. Bir de konu sahibi öğretmen olucakmış..
Ben 19 yaşındayım bunların farkındayım.. Bazı insanlar gerçekten göremiyorlar sanırım.