usandim bu cinsellik mevzusundan

kizlar anlatmaya da utaniyorum ama benim erkek arkadasim asiri derecede cinsellige duskun

biz opusmekten ote gitmemis bi ciftiz benimle ciddi dusundugunu biliyorum

ama bu konuda cok rahat aklina ne gelirse acik secik erotik hemenn soyluyo benim gogsum kalcam balik etliligim tahrik ediciligim dilinden dusmuyo

hele bi dustaydim duymadim teli falan diyim niye beni cagirmadinn sana soyle yapardim boyle yapardim kendinden geciyo telefonda ya ben karsilik vermememe ragmen:KK47:

yapmiyoruz bari konusalim napiyim seni cok istiyorum cok arzuluyorum falan diyo ama ben cook rahatsizim bu soruna bi cozum bulamadim

onu da anliyorum daha once yasamadigi icin bi aclik bi merak var ama bu kadar da olmaz ya bana dediklerini kari kocalar birbirine demiyodur hiic utanmasi yok

kac defa rahatsiz oldugumu belirttim ama hala devam az once telde konustuk 1 saat sonra ararim biraz islerim var dedim gel ozel seyler konusuruz bu gece seni canim cok istiyo dedi :KK47: ben de sinirlendim kapattim teli bi hisimla buraya konu actim

kizlar bu sorunu nasil bertaraf ederimm

onu cok seviyorum ama bu huyu beni sogutmaya basladi artik sapik gibi yaa:KK47::KK47:

ya şaka gibi..
erkekler böyledir canım ..başkasına gitse daha mı iyi
bence karşılık vermezsen ucar bu baska dala konar :2:

Öpüşmekten öteye gitmemiş bi çift nasıl bu tür konuşmalar yapabilir rahatça anlayamadım, yani yalnız olsanız müsait de bi ortam olsa nerdeyse zorla bişeyler yapmaya kalkacak havası veriyor. Kusura bakma tatlım ama öpüşmekten öteye gitmemiş olsanız arkadaşın bu kadar rahat ve cürretkar konuşmalar yapamazdı gibi geldi bana.
siz öyle sanın :) erkekleri hiç tanımıyorsunuz onlar hep ister amaçlarına ulaşamazlarsada isterler istemekten hiç vazgeçmezler

kizlar anlatmaya da utaniyorum ama benim erkek arkadasim asiri derecede cinsellige duskun

biz opusmekten ote gitmemis bi ciftiz benimle ciddi dusundugunu biliyorum

ama bu konuda cok rahat aklina ne gelirse acik secik erotik hemenn soyluyo benim gogsum kalcam balik etliligim tahrik ediciligim dilinden dusmuyo

hele bi dustaydim duymadim teli falan diyim niye beni cagirmadinn sana soyle yapardim boyle yapardim kendinden geciyo telefonda ya ben karsilik vermememe ragmen:KK47:

yapmiyoruz bari konusalim napiyim seni cok istiyorum cok arzuluyorum falan diyo ama ben cook rahatsizim bu soruna bi cozum bulamadim

onu da anliyorum daha once yasamadigi icin bi aclik bi merak var ama bu kadar da olmaz ya bana dediklerini kari kocalar birbirine demiyodur hiic utanmasi yok

kac defa rahatsiz oldugumu belirttim ama hala devam az once telde konustuk 1 saat sonra ararim biraz islerim var dedim gel ozel seyler konusuruz bu gece seni canim cok istiyo dedi :KK47: ben de sinirlendim kapattim teli bi hisimla buraya konu actim

kizlar bu sorunu nasil bertaraf ederimm

onu cok seviyorum ama bu huyu beni sogutmaya basladi artik sapik gibi yaa:KK47::KK47:
rahatsiz oldugunu belirtmissin, neyi uzatiyo daha? ayrica bence de olmamali, isin buyusu muyusu kalmamis..

Sapik mi ne?
Siz bu konuda tavrinizi daha net koyarsaniz hic bir sey konusamaz.

Onun gözü dönmüş belli. Bence baş başa kaldığınızda sizden daha fazlasını talep edecektir. Eğer ileriye gitmek gibi bir niyetiniz yoksa bunu anlamasını sağlayın.

benim eşimde öyleydi
flört döneminde.
Ama muhabbetimiz hep bu
konulardı:d bende bişey demiyodum
sonuçta benimle evlenmek iste
yen bir erkek ve ilki olucaktıım
heyecanıbı anlıyordum beş senelik
seks muhabbetinden sonra evlendik
muradına kavuştu:KK70:dddd

iyi öpüşüyormu bari ben onu merak ettim:KK45:
Ben de 1 sene önceki konuyu neden hortlattın onu merak ettim..
xenforo-smilies-kk53.gif

X