Bebek İkinci El ürünler 4. sayfada parça başı 3 tl

bedenler genel olarak 9-12 ay arası

1- 2- 3-
4- 5- 6-
7- 8- 9-
10-

1-takım 86 cm 7 tl
2-wenice elbise 9-12 ay 7 tl
3-9-18 aya kadar olur ince alt 4 tl
4-9-18 aya kadar olur 5 tl
5-ikili alt 6-12 ay ev için uygun ikisi 5 tl
6-LCW kadife elbise 9-12 ay 7 tl
7-gömlek 9-12 ay 7 tl
8-lcw 9-12 ay body sadece 2 kez giyildi 3 tl
9-9-12 ay kalın üst 5 tl
10-6-12 ay uyku tulumu 15 tl

Son düzenleme:
1-
2- 3- 4-
5-
6-
7-
8-

1-LCW kadife pantalon yeni gibi 2 yaş 10 tl
2-gri alt eşofman 2 yaş 5 tl
3-kırmızı polar alt eşofman 7 tl
4-yelek 2 tl
5-hırka 2-3 yaş 5 tl
6-tayt yeni hiç giyilmedi 2-3 yaş 5 tl
7-kadife pantalon 3 yaş çok minik lekesi var zor görünüyor o yüzden 4 tl
8-tişört yeni hiç giyilmedi 2-3 yaş 4 tl

Son düzenleme:
1-
iç içe geçen kule olan kaplar 7 tl
2-
pilli araba ışıklı müzikli dönüyor ışıkları yanıyor müzik çalıyor sadece adamın yüzünde ufak bir kırık var belli bile olmuyor çalışmasına da engel değil 6 tl
3-
metal araba 2 tl
4-
direksiyon pil takınca çalışıyor fakar bir tuşu takılmış sanırım hep aynı sesi çıkarıyor o yüzden 1 tl
5- ortasına basınca öten dişlik 5 tl
6- philips avent dişlik 15 tl ye almıştım 4 tl
7- sulu dişlik 2 tl
8- siş kaşıyıcı çıngırak 3 tl
9-
emzikler sadece denendi kızım hiçbirini emmedi kahverebgi olan chicco nun emziği
adeti 3 tl

10-

bubchen pişik kremi 150 ml çok az kullnıldı kızım başka markaya alışkın olduğundan bu iyi gelmedi aynı markayı kulanan varsa 20 tl ye almıştım 4 tl den vericem çok az kullanıldı.

11-

bebedor sebze meyve emziği 15 tl ye almıştım bir iki kez kulnıldı plastik kısımlar kaybatılarak dezenfekte edilebilir filesinin yedek hiç kullanılmamış ucu var onuda göndericem 5 tl

Ama bunlar bizim astronot hediyemizdi ( fzebru) biz ürünleri takip ediyoruz, 9-12 ye geçince yine alışverişimiz olur inş.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 906637 Ama bunlar bizim astronot hediyemizdi ( fzebru) biz ürünleri takip ediyoruz, 9-12 ye geçince yine alışverişimiz olur inş.

Evet size ulaşamayınca ekledim ayırıyorum o zaman tekrar sizin için Ama bunlar son bu bedenler artık bundan sonra ekleyeceklerimi yaza doğru eklerim ve 12-18 ay uzun kolluları ekliycem artık bu bedenlerde birşey kalmadı
beğendiğiniz ürünler varsa indirim yapıyorum.

kargom geldi çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
9-9-12 ay kalın üst 5 tl

Hepsi indirim var mi canim ?

Lovely17 ınn ürünleri kalitesine göre sitede neredeyse en indirimli ürünler.. Hatta bana gönderdiği kapşonluyu kızma giydirdikçe, ( sırf yunus arması var) diye o kadar indirimli vermiş olmasını hak geçti mi diye düşünüyorum.. Siz yine indirim isteyiebilirsiniz tabi yanlış anlamayın beni ama nedense bi arkadaşımı savunasım geldi indirim yapmasın diye

Canım çok teşekkür ederim hak geçmesi yok güle güle kullanın bende üzülüyordum astranot size olmadı diye

9-9-12 ay kalın üst 5 tl

15 tl yapıyor üçü daha fazla ürün alırsanız güzel bir indirim yaparım bunları ancak 13 tl yapabilirim.
Ancak kalın üstü biri sormuştu bugün kararını yazıcak

Son düzenleme:
9-9-12 ay kalın üst 5 tl

Diğer arkadaşa bedenler uymadı bilginiz olsun istediğiniz ürünler duruyor
15 tl yapıyor 13 tl olur başka ürünlerde almayı düşünüyorsanız ona göre daha farklı indirim yaparım toplu alımda.

canım uyku tulumu küçük geldi sanırım, üzüldüm yaa

Kesinlikle katiliyorummmm yaptiim en iyi alisverislerdendi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…