Üreaplaşma enfeksiyonundan kurtulan var mı yardımcı olabilecek

ktrkeer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
11
0
24
Merhaba arkadaşlar üreaplasmadan kurtulan benimle aynı şeyleri yaşayanlar ulaşabilir mi. Cinsel ilişki sırasında yanmam çok fazla oluyordu 2-3 sene bu şekildeydi hiç doktora gitmedim bir yıl önce adet kanamamda koku vardı aşırı derece gittiğimde test yapmadan enfeksiyon vardır diyip antibiyotik kullandım 2 ay sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum çok yanmasından duramıyordum birde regl olacakmışım gibi sürekli alt karın bölgemde ağrı akıntı yeşil sarı çok fazlaydı doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu diyip gönderdiler ilaç kullanmama rağmen geçmedi 2 günde bir acile gidiyordum 4 ay çözüm bulamadım en sonunda bir özel hastaneye gittim enfeksiyon hast. Bölümüne ve ureaplasma diye bir enfeksiyon çıktı 2 kutu tetredox kullandım günlük yanmam geçti çok şükür fakat ilaç kullanalı 7 ay oluyor benim septomlarım eskisi gibi olmasada akıntım şeffaf, sarı devam ediyor şeffaf özellikle çok fazla. Alt karın bölgemde şiddetli ağrı idrar yaparken yanmam, vajinada yanma bunlardan günlük hayatımı yaşarken kurtulamadım en son gittiğim kadın hast. Bölümü smear testi uyguladı ve temiz çıktı sadece Serviks Uterinin Erozyon Ve Ektropiyonu yazıyordu sonuçta doktor temiz çıktı dedi bu konuyla ilgili söylemedi bilgiisi olan varsa yazabilir. Özetle 1 yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum yardımcı olabilecek varmıdır

Si ilaç kullandınız mı septomlarınız neydi
İlaç kullandım, benim semptomlarım başlarda akıntı şeklindeydi fitil kullanarak çözdüm sanırım eskisi gibi değil.
Çok hafif bazen oluyor oda beyaz rahatsız etmiyor kokusuz.
Bende bu bakteri mesaneye zarar verdi kronik sistit gibi ağrılı mesane sendromundan supheliyorum bende hersey negatif ama semptomlar çok ağır

Başka hastalığa çevirecek diye korkuyorum alt karın bölgemde şiddetli ağrı var doktora gittiğimde de sende birşey yok diyorlar
Aynı şekildeyim bende, psikolojim bozuldu kendimde değilim uzun süredir Allah kimsenin başına vermesin hayat kalitesi kalmıyor sosyal hayatın olmuyor sürekli aklımda bir saniye çıkmıyor.
Çünkü kendini hiç unutturmuyor, özel hayat zaten kalmadı.
Daha kötü olacak diye korkuyorum bende bir senedir çekiyorum doktorlar ciddiye almıyor deli paralar harcadım.
Zaten en başında gittiğimiz de fark edilseydi bu duruma gelmeyecektik belki.
Bende çok zaman sonra öğrendim

Bende aynı şekilde psikolojim bozuldu hergün aynı şeyleri yaşıyorum septomları geçmiyor dediğiniz gibi teşekkür ederim geçmiş olsun sizede

Size de geçmiş olsun, akıntı sorunu var ise lazer ise yarıyor bir arkadaşım yaptırdı ve memnun kaldı.
Eğer yanma idrar şikayetleri var ise yediklerinize içtiklerinize bir süre dikkat edin üroloji bölümü ile de görüşün.
Bağışıklığınızı güçlendirmeye çalışın.
Klasik şeyler ama bazılarında ise yarıyor.

Evet hepsi var tekrar gideceğim çare bulabiliriz inşallah

Merhaba bende ayni durumdayim 1 senedir uroloji kadin doguma dahiliyeye gittim fakat birseyin yok diyorlar surekli.. yediklerime dikkat etmeye calistim ama pekte beceremedim acikcasi.Bende bir tanı alamadim nereye gitsem artik bilemiyorum cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…