Merhaba arkadaşlar üreaplasmadan kurtulan benimle aynı şeyleri yaşayanlar ulaşabilir mi. Cinsel ilişki sırasında yanmam çok fazla oluyordu 2-3 sene bu şekildeydi hiç doktora gitmedim bir yıl önce adet kanamamda koku vardı aşırı derece gittiğimde test yapmadan enfeksiyon vardır diyip antibiyotik kullandım 2 ay sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum çok yanmasından duramıyordum birde regl olacakmışım gibi sürekli alt karın bölgemde ağrı akıntı yeşil sarı çok fazlaydı doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu diyip gönderdiler ilaç kullanmama rağmen geçmedi 2 günde bir acile gidiyordum 4 ay çözüm bulamadım en sonunda bir özel hastaneye gittim enfeksiyon hast. Bölümüne ve ureaplasma diye bir enfeksiyon çıktı 2 kutu tetredox kullandım günlük yanmam geçti çok şükür fakat ilaç kullanalı 7 ay oluyor benim septomlarım eskisi gibi olmasada akıntım şeffaf, sarı devam ediyor şeffaf özellikle çok fazla. Alt karın bölgemde şiddetli ağrı idrar yaparken yanmam, vajinada yanma bunlardan günlük hayatımı yaşarken kurtulamadım en son gittiğim kadın hast. Bölümü smear testi uyguladı ve temiz çıktı sadece Serviks Uterinin Erozyon Ve Ektropiyonu yazıyordu sonuçta doktor temiz çıktı dedi bu konuyla ilgili söylemedi bilgiisi olan varsa yazabilir. Özetle 1 yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum yardımcı olabilecek varmıdır