• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Urban decay kullananlar?{primer potion far bazı (UDPP) ve naked-naked2 palette far}

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
urban decay naked basics paletini , türkiye'de satılmaya başladığının ertesi günü aldım , o günden beri resmen aşk yaşıyoruz ..
mat farlara karşı pek sempatim yoktu ama bu muhteşem palet ve theBalm'ın meet matte paletleri fikrimi değiştirdi..
fiyatı her kuruşuna değer , bayıldım ba - yıl - dımmmm...

urban decay naked basics paletini , türkiye'de satılmaya başladığının ertesi günü aldım , o günden beri resmen aşk yaşıyoruz ..
mat farlara karşı pek sempatim yoktu ama bu muhteşem palet ve theBalm'ın meet matte paletleri fikrimi değiştirdi..
fiyatı her kuruşuna değer , bayıldım ba - yıl - dımmmm...

Naked Basics'de Venus ve Foxy renkleri gözüme hoş gelmedi ve almadımm maalesef inanılmmaz aklım kaldı şimdi yazınızı görünce:26::9:

bende cok merak ediyorum ama acikcasi cok pahali... bi palete 50 euro vermek fazla geliyor.
primerini begenmeyen yok gibi, ayni sekilde paletleri. Fransaya gittigim sephoraya denk gelirsem
bi bakarim... Havalimaninda dutyfreelerdede satiliyor galiba, daha mi uygundur acaba orda?

naked 3 ü çıktı şimdi oda muhteşem bir palet.
ankarada makedlardan herhangi birini nerden bulabiliriz bilen gören duyan varsa bir söyleyiversin ne olur?

Son düzenleme:
naked3 ve naked2 ürünleri gerçekten güzel ben naked3 aldım gerçekten renklerine hayran kaldım bende ürünlerin satışınada başladım dilerseniz instagram _bsr_3490 veya makyaj.simplesite.com sitelerimi ziyaret edebilir ürün fiyatlarınada ulaşabilirsiniz.

Naked, Naked 3 ve Vice 3 paletlerini kullanıyorum çok memnunum ama asıl far bazından yani primer potion'dan çok memnunum bugüne kadar bir dolu markanın far bazını kullandım ama Urban Decay'ın far bazı bence açık ara en iyisi diyebilirim.
Bu markanın ürünleri bence verilen her kuruşu hak ediyor.

bencede hakediyor bu zamana kadar kullandığım bütün farlardan vazgeçiyorum naked3 hariç :) gerçekten ürünleri güzel severekte kullanıyorum ama malesef türkiyede bu ürünler baya bir tuzlu açıkçası bende yurt dışından alıyorum :)

Back