- 3 Nisan 2015
- 49
- 21
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fantezilerimizi mi anlatalım yaniArkadaşlar bende bir konu açmak istedim biz eşimle cinselliği yoğun yaşıyoruz ama bi yerden sonra farklı şeyler arıyor insan evlilik yıldönümümüz yakın ve ona çok güzel ortam hazırlayıp güzel bi gece geçirelim istiyorum farklı önerileri olan varsa dinlemek isterim
Bütün fikirlere açığımFantezilerimizi mi anlatalım yani
Çok güzel fikir çok yapmak isterim ama iki oğlum var onları kimseye bırakıp gidemem maalesef büyüdüklerinde olur belki evde yapabileceğim bişey istiyorumO zaman anlatiyorum... Bütün gun sabahtan aksama kadar haber vermiyorsunuz kendisine ozellikte ıste oldugu bi zamandır umarım... Bunu arkadasım yaptı eşine ve benimde aklımda bi gun bende yapıcam.. bi akc gun ocneden bi otel ayarliyorsunuz 1 gece yemek ister dahil edin isterseniz kendiniz dısardan sipariş verin akşam eve gelmesine yakın telefona bir mesaj merhaba ........... Otelinde ....... Nolu oda da seni bekliyorum.. adres:......... Ve sonuna isminiz ararsa acmayacaksınız sonrası icecek birseyler ve yemek pesine eşlik edecek kendi fantezileriniz oraya ben karısamiyorum
O zamann mutlaka yapin bigünÇok güzel fikir çok yapmak isterim ama iki oğlum var onları kimseye bırakıp gidemem maalesef büyüdüklerinde olur belki evde yapabileceğim bişey istiyorum
O zaman anlatiyorum... Bütün gun sabahtan aksama kadar haber vermiyorsunuz kendisine ozellikte ıste oldugu bi zamandır umarım... Bunu arkadasım yaptı eşine ve benimde aklımda bi gun bende yapıcam.. bi akc gun ocneden bi otel ayarliyorsunuz 1 gece yemek ister dahil edin isterseniz kendiniz dısardan sipariş verin akşam eve gelmesine yakın telefona bir mesaj merhaba ........... Otelinde ....... Nolu oda da seni bekliyorum.. adres:......... Ve sonuna isminiz ararsa acmayacaksınız sonrası icecek birseyler ve yemek pesine eşlik edecek kendi fantezileriniz oraya ben karısamiyorum
Gündüz vakti iyi dinlenmiş olarak geceye hazırlanın. Çocukları da uyuttuktan sonra eşinize sana bir yıldönümü sürprizi hazırladım deyin. Ama ne istiyorsam yapacaksın deyin. Muz, bal ve kuruyemişlerden fındık ve badem hazırlayın, çay eşliğinde yer içersiniz. Sexi kıyafetlerinizi giyin ve eşinizi yatağa atın. Ellerini arkadan bağlayın ve gözlerini kapatın. Tamamen sizin aktif olduğunuz uzun bir ön sevişmeye geçin ve yoğun oral yapın, yaptırın (69 pozisyonunda). Bu sırada azıcık sert ve dişli olun. Eşiniz ve siz iyice tahrik olunca üstüne çıkın cowgirl yada amazon pozisyonunda (eşinizin bacaklarının arasına yerleşiyorsunuz, sizin üstte olduğunuz misyoner pozisyonu gibi) kendinizi orgazma ulaştıracak kadar yavaş ama biraz sert git gel yapın. Biraz üstüne eğilerek, klitorisinizi penis köküne değdirerek kendi zevkinize odaklanın. Nasıl iyi oldu mu?Arkadaşlar bende bir konu açmak istedim biz eşimle cinselliği yoğun yaşıyoruz ama bi yerden sonra farklı şeyler arıyor insan evlilik yıldönümümüz yakın ve ona çok güzel ortam hazırlayıp güzel bi gece geçirelim istiyorum farklı önerileri olan varsa dinlemek isterim
Oha arkadaşım , sex hikayesi istemedi kimse ne abarttın .Gündüz vakti iyi dinlenmiş olarak geceye hazırlanın. Çocukları da uyuttuktan sonra eşinize sana bir yıldönümü sürprizi hazırladım deyin. Ama ne istiyorsam yapacaksın deyin. Muz, bal ve kuruyemişlerden fındık ve badem hazırlayın, çay eşliğinde yer içersiniz. Sexi kıyafetlerinizi giyin ve eşinizi yatağa atın. Ellerini arkadan bağlayın ve gözlerini kapatın. Tamamen sizin aktif olduğunuz uzun bir ön sevişmeye geçin ve yoğun oral yapın, yaptırın (69 pozisyonunda). Bu sırada azıcık sert ve dişli olun. Eşiniz ve siz iyice tahrik olunca üstüne çıkın cowgirl yada amazon pozisyonunda (eşinizin bacaklarının arasına yerleşiyorsunuz, sizin üstte olduğunuz misyoner pozisyonu gibi) kendinizi orgazma ulaştıracak kadar yavaş ama biraz sert git gel yapın. Biraz üstüne eğilerek, klitorisinizi penis köküne değdirerek kendi zevkinize odaklanın. Nasıl iyi oldu mu?
Konu sahibi öneri istedi, ben de öneride bulundum. Altta konuyu alıntılıyorum tekrar, sizin için. Buyrun lütfen, bana oha diyeceğinize bir öneride de siz bulunun. Konu sahibi önerime memnun oldu. Aşağıya bakınız.Oha arkadaşım , sex hikayesi istemedi kimse ne abarttın .
Arkadaşlar bende bir konu açmak istedim biz eşimle cinselliği yoğun yaşıyoruz ama bi yerden sonra farklı şeyler arıyor insan evlilik yıldönümümüz yakın ve ona çok güzel ortam hazırlayıp güzel bi gece geçirelim istiyorum farklı önerileri olan varsa dinlemek isterim
Çok iyi ya çok teşekkür ederim mesajınız için bunu gece yi hazırlamadan önce bi daha okuycamGündüz vakti iyi dinlenmiş olarak geceye hazırlanın. Çocukları da uyuttuktan sonra eşinize sana bir yıldönümü sürprizi hazırladım deyin. Ama ne istiyorsam yapacaksın deyin. Muz, bal ve kuruyemişlerden fındık ve badem hazırlayın, çay eşliğinde yer içersiniz. Sexi kıyafetlerinizi giyin ve eşinizi yatağa atın. Ellerini arkadan bağlayın ve gözlerini kapatın. Tamamen sizin aktif olduğunuz uzun bir ön sevişmeye geçin ve yoğun oral yapın, yaptırın (69 pozisyonunda). Bu sırada azıcık sert ve dişli olun. Eşiniz ve siz iyice tahrik olunca üstüne çıkın cowgirl yada amazon pozisyonunda (eşinizin bacaklarının arasına yerleşiyorsunuz, sizin üstte olduğunuz misyoner pozisyonu gibi) kendinizi orgazma ulaştıracak kadar yavaş ama biraz sert git gel yapın. Biraz üstüne eğilerek, klitorisinizi penis köküne değdirerek kendi zevkinize odaklanın. Nasıl iyi oldu mu?
Oha arkadaşım , sex hikayesi istemedi kimse ne abarttın .
Bence büyütmeyelim xhayat , kendisi de ancak böyle eğlenebiliyor demek ki. Bu yüzden sana gülme emojisi koydum.Oha nedir ya bu kadar ucuz olmayi nasil basariyorsunuz anlamiyorum