• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutulmaz film replikleri

haksever

ZEYNEP ❤️ AYŞE SARE ❤️ ÖMER ALİ"NİN ANNESİ
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
9.012
4.485
773
36
"Birlikte olamayacaksak, tanrı neden karşılaşmamızı istedi?" (Melekler Şehri)

"Aptal gibi gözükmeye razı değilsen, aşık olmayı hak etmiyorsun demektir." (Aşk Gibi Bir Şey)

"Aptalca hayaller peşinde koşmayan bir kalp gösterin, ben de size mutlu bir insan göstereyim.'' (Ölü Ozanlar Derneği)

"Aşka tamamen teslim olana dek onun ne olduğunu asla bilemeyeceksin." (Ahmaklar Acele Eder)

"Bazen doğru olanı yapmak için, en çok istediklerimizden vazgeçmemiz gerekir. Hayallerimizden bile." (Örümcek Adam 2)

"Bazen en uzun yolculuk iki insan arasındaki mesafedir." (Duvak)

"Bazen üzüntüler, gözyaşlarının uzanamayacağı kadar derindedir." (Bizi Ayıran Nehir)

''Beğendiğiniz bedenlere, hayalinizdeki ruhları koyup, aşk sanıyorsunuz." (Othello)

"Belki de mutluluk sadece kovalayabildiğimiz bir şeydir. Belki de onu asla yakalayamayacağız." (Umudunu Kaybetme)

''Ben senin hayatının bir bölümünde yer aldım ama sen benim hayatımın tamamıydın Holly.'' (Not: Seni Seviyorum)

"Bir insan birisiyle yaşlanmalı, birisi yüzünden değil." (Cehennem Silahı 3)

"Bir şeye gerçekten sahip olmak istiyorsan, bırak gitsin. Dolaşıp sana geri dönüyorsa, artık sonsuza dek senindir." (Ahlaksız Teklif)

"Birbirimiz için yanlış kişiler olduğumuzu söyleme. Biz başka hiç kimse için doğru kişiler değiliz." (Buz Üstünde Aşk)

"Birine karar vermek, diğerini kaybetmektir." (O Kadın)

"Birisiyle mühürlenmek onu gördüğünde her şeyin değişmesi gibidir. Bir anda seni gezegene bağlayan şey yer çekimi değil, o olur." (Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma)

"Birlikte değilsek, hayatın ne değeri olabilir ki?" (Aşkın Kitabı)

"Birlikte olamayacaksak, tanrı neden karşılaşmamızı istedi?" (Melekler Şehri)

"Dünya bir oyun bahçesi, bunu çocuklar biliyor ama biz büyüyünce unutuyoruz." (Bay Evet)

"Dünya, biz çok uzakları göremeyelim diye yuvarlak yapılmış." (Benim Afrikam)

"Eğer aşk bir seçenek olsaydı, bu kadar keskin bir acıyı kim seçerdi?" (Genç Kız ve Kral)

"Eğer hepimiz yalnızsak, aynı zamanda hep beraberiz de." (Not: Seni Seviyorum)

"Eğer kaçamıyorsan ve başkalarına bağımlıysan, gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun." (İçimdeki Deniz)

"Eğer seni sevdiğimi söylersem, sonsuza dek benim olur musun?" (Casper)

"Eğer sevdiğimiz kişiler bizlerden çalınmışsa, onları uzun yaşatmanın yolu, onları sevmekten asla vazgeçmemektir.” (Karga)

"Gerçekten verecek sevgim var ama verecek kimsem yok." (Manolya)

"Gerektiği zaman ağlamaktan çekinme. Gözyaşları senin söyleyemediklerini söylemek içindir.'' (Kayıp Nişanlı)

“Gülersen, bütün dünya seninle birlikte güler. Ağlarsan tek başına ağlarsın.” (İhtiyar Delikanlı)

"Hayat kendine gelmeni beklemez." (Aşk gibi bir şey)

"Hayatlarımızı bazen yakaladığımız fırsatlar belirler. Bazen de kaçırdığımız." (Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi)

"Hayatta en zoru, birinin seni sevmesine izin verecek cesarete sahip olmaktır." (Kiralık Sevgili)

"Hayatta ne yaparsan yap önemsiz olacaktır. Ama senin yapman çok önemlidir, çünkü başka kimse yapmayacaktır." (Beni Unutma)

"Hepimiz bir erkeğin ahmakça davrandığında, bizden hoşlandığı anlamına geldiğine inanmaya programlanmışız." (Erkekler ne söyler kadınlar ne anlar)

"Her aşkın derin bir trajedi içermesi, aşktan yüz çevirmek için neden oluşturmaz." (O Kadın)

"Herkesin bir zaman makinesi vardır. Bizi geçmişe götürenleri anılarımız, geleceğe götürenleri ise umutlarımızdır." (Zaman Makinesi)

"Hiç kapıldın mı o hisse, gitmek istersin hani, ama aynı zamanda da kalmak gelir içinden." (Kadın Kokusu)

"İçindeyken rüyalar gerçek gibidirler ama uyandığımız da bir gariplik olduğunun farkına varırız." (Başlangıç)

"İnsan, hayatının aşkını gördüğünde zaman dururmuş." (Büyük Balık)

“İnsan sevdiğini öldürür diye bir söz vardır ya. Aslında bakın, insanı öldüren hep sevdiğidir." (Dövüş Kulübü)

"İyilik yaparsanız hatırlanmaz, ama yanlış yaparsanız kimse unutmaz." (Cehennem Melekleri)

"Kalbin kırılabilir ya da dünyanın en güzel aşkını yaşayabilirsin. Ama denemediğin sürece, asla bilemeyeceksin." (Aşk Çeşmesi)

"Karda donmak üzeresin, uyumak tatlı geliyor, ama ölüyorsun farkında değilsin." (Issız Adam)

"Kimse hayat kadar sert vuramaz." (Rocky Balboa)

"Makyajına ve yüzündeki boyalarına güvenme. Yollar da güzeldir ama altından kanalizasyon geçer." (Yaralı Yüz)

"Mutlu sonlar, sadece bitmemiş hikayelerde olur." (Bay ve Bayan Smith)

"Neden aşkın başladığı anı bilemeyiz de bittiği zamanı mutlaka biliriz?" (Los Angeles Hikayesi)

"Neyi seçersen seç, seçemediğin üzüntü kaynağı olacaktır." (O Kadın)

"O mükemmel değil. Sen de mükemmel değilsin. Asıl soru birbiriniz için mükemmel olup olmadığınız." (Can Dostum)

"Ona aşığım, çünkü bana ihtiyacı yok." (Daha Yaklaş)

"Onu aklından attın, peki ya kalbinden?" (Sil Baştan)

“Özel biriyle birlikte olduğunu, çenesini kapatıp karşılıklı susabildiği zaman anlıyor insan.” (Ucuz Roman)

"Parmak izlerimiz, dokunduğumuz hayatlardan silinmez." (Beni Unutma)

- Sana iki kelimelik, sonunu bilmediğim bir hikaye anlatayım mı?
- Evet
- Seni seviyorum (Casablanca)

"Senin dudaklarınla, dudaklarım günahtan arındı." (Romeo ve Juliet)

"Sevdiğin tek kişiyle olamadığında, seni seven tek kişiyle kalabilir misin?" (Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay)

"Sonsuza kadar mutlu yaşadılar, ama ayrı ayrı." (Kazanova)

"Telefon çalmadığında, aramayan benimdir." (Tatlı Tesadüf)

"Yarım yaşandı her şey. O kadar yarım yaşandı ki, bitti bile diyemiyorum. Hiç başlamadı ki bitsin." (O Kadın)

“Her tesadüf bir başlangıçtır; finali sen oynarsın, perdeyi kader kapatır.” :23:

<Suskunlar>

- Bazen küçük bir risk, büyük bir savaşa neden olabilir, bilirsin.

+ Eğer risk ufaksa, ödülde ufak olur.:34:

<Benim Adım Hiçkimse>

“Sanki buram çok acıyor gibi oldu..”

<3 :50:

Leyla İle Mecnun

“Gitmek isteyince heryer yakındır…”:10:

<Sonsuz>

''bunca insan yanlızken,neden bunca insan yanlız'':27::27::27:

<behsat ç.>

“Eğer iki insanın birlikte olması gerekiyorsa,eninde sonunda birbirlerine dönmenin bir yolunu bulurlar.” :54:

<Gossip Girl>

&#8206;”Senin bu kadar mutlu olmana, ancak senden bir şey almaya hazırlandıkları zaman izin verirler.”

<Uçurtma Avcısı>

Böyle bir başlık sinema& tiyatro bölümünde mevcut ayrıca bu bölümde bu başlık açılamaz.

üzgünüm ama sinema görmedim ondan buraya actım dizi de degildiye ilk olan yere actım yöneticiler uygun yer e taşırlar sanırım benzer konu olabilir ama içerik farklıdır bence buda benim konum:40:

saygılar:42:

+Siz hanımefendi beyefendiyi eşliğe kabul ediyor musunuz?

-Nasıl kabul etmem memur bey? Sevişiyoruz.

(yeşil çam) adile naşit:1::1::1::1:

”Ölmekten korkmuyorum , yeterince yaşamamış olmaktan korkuyorum.”

<Mr. Nobody (2009)>

“Birlikte olmayı haketmeyen milyonlarca insan yan yanayken, ben neden hala senden ayrı nefes alıyorum?”:50:

<City of Angels (1998)>

“Aşk bir mayın tarlası gibidir; bir adım atar ve parçalara dağılırsınız.. Kendinizi toparlar sonra aptalca bir adım daha atarsınız..Sanırım bu insanın doğasında var; yalnız kalmaktansa parçalara dağılmayı tercih ediyoruz..”

<Love & Sex>

“Zaman! Zaman! Zaman nedir? İsviçreliler onu imal eder. Fransızlar onu stoklar. İtalyanlar onu arar. Amerikalılar onun para oldugunu söyler. Hindular onun var olmadığını söyler. Benim ne dedigimi bilmek ister misin? Ben zaman bir hırsızdır diyorum.”

<Beat the Devil>

&#8206;”Sen yaratılışın ilk günü yaratılan ilk kadınsın. Sen, ana, kız kardeş, sevgili, arkadaş, melek, şeytan, dünya ve evsin. ”

<La dolce vita>

“Böyle bir takım hatunlar var, iki kişinin yaptığına inanmak mümkün değil.. Sanki yapım aşamasında ekip çalışmış…”:1::1:

<Son Ders: Aşk ve Üniversite>

Back
X