unutulmaz doğum günü anılarımızı paylaşalımmı..ne dersiniz........

BLUEmoon2009

bu kez neden olmasin ;)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
4.747
96
113
İstanbul
sizin ve eşinizin yada sevdiğiniz diğer insanların doğum gününe dair yaptığınız unutulmaz süprüzler ve anıları paylaşalımmı ne dersiniz.......[video=youtube;QJGsOV4-EeQ]http://www.youtube.com/watch?v=QJGsOV4-EeQ[/video]

Son düzenleme:
Benim esim veya sevgilim yok,
ama gecen hafta arkadaslarimin bana yapmis oldugu suprizpastayi sizlerle paylasabilirim.:26:
Hem niye ayrimcilik yapiyosunuzki.. aaa illa hayatimizda biri olmasi sartmi.. Ben kendi kendimede yeterim Allahin izniyle:19:

Benim esim veya sevgilim yok,
ama gecen hafta arkadaslarimin bana yapmis oldugu suprizpastayi sizlerle paylasabilirim.:26:
Hem niye ayrimcilik yapiyosunuzki.. aaa illa hayatimizda biri olmasi sartmi.. Ben kendi kendimede yeterim Allahin izniyle:19:
aaaaaaaaaa estağfurullah aklıma gelmemiş aslında sevdiklerinizin desem daha doğru olabilirdi.....
mesela benim 20 şubat doğum günüm ve ilk kutlayan arkadaşım oldu.....

önce 1 paket çikolata alınır.. sonra bu çikolata paketi açılır.. her çikolatadan 1 kere çok az ısırılır.. daha sonra bir not yazılır, çikolatarın üzerine konulur.. paket kapatılır ve sevgiliye verilir..

paketteki not: hepsinin tadına baktım, hiçbiri senin kadar tatlı değil..

......................
bence çok hoş ve tatlı bir sürpriz olurdu.......
eeeeeeeee hanımlar hiç güzel ve özel bir doğum günü olan yokmu........

önce 1 paket çikolata alınır.. sonra bu çikolata paketi açılır.. her çikolatadan 1 kere çok az ısırılır.. daha sonra bir not yazılır, çikolatarın üzerine konulur.. paket kapatılır ve sevgiliye verilir..

paketteki not: hepsinin tadına baktım, hiçbiri senin kadar tatlı değil..

......................
bence çok hoş ve tatlı bir sürpriz olurdu.......
eeeeeeeee hanımlar hiç güzel ve özel bir doğum günü olan yokmu........

ben yazayım canım
eşimin doğum günüydü
e hadiye almayada pasta almayada çıkamadım hamileydim
ne yapsam diye düşünürken
dedim hatırlamak önemli
ama baktım pasta yapcak malzemede yok
dolapta halley paketi bana bakıyo
eşim geldi bi güzel yemeyimizi yedik masayı topladım
eşim tv seyretmeye odaya geçti bende dedim ışığı kapatta bende masayı toplayıp geliyom öyle daha iyi oluyo tv seyretmek diywe garibim kapatmış
halleyi aldım bi güzel pasta tabağına koydum
üzerine mum koydum yaktım ve içeri gittim eşimin suratındaki o şaşkın ifadeyi görmeniz gerekti :53::53:
garibim nasıl bakıyo dedim doğum günün kutlu olsun benim doğum günümde pasta isterim ama diye çok hoşuna gitmişti:46::46::46::46::46:

bu akşam eşimin doğum günüydü ona bi güzel pasta yaptım 5 6 çeşit aparatifler yaptım güzelce masayı kurdum şarkımızı fondan açtım kapı çalınca ışıkları kapadım kapıyı açıp arkasına saklandım 21 aylık oğlumun eline doğum günün kutlu olsun babacım yazan bi kağıt verdim kapının önüne onu gönderdim tabi bi güzel süslenip giyinmiştim eşim doğum günü olduğunu bilmiyordu çok sevindi ve duygulandı genelde hediye alırdım ilk kez böyle bir süpriz yaptım güzel olduğunu düşünüyorum cumarteside benim doğum günüm bakalım ne yapıcak :):52:

ben yazayım canım
eşimin doğum günüydü
e hadiye almayada pasta almayada çıkamadım hamileydim
ne yapsam diye düşünürken
dedim hatırlamak önemli
ama baktım pasta yapcak malzemede yok
dolapta halley paketi bana bakıyo
eşim geldi bi güzel yemeyimizi yedik masayı topladım
eşim tv seyretmeye odaya geçti bende dedim ışığı kapatta bende masayı toplayıp geliyom öyle daha iyi oluyo tv seyretmek diywe garibim kapatmış
halleyi aldım bi güzel pasta tabağına koydum
üzerine mum koydum yaktım ve içeri gittim eşimin suratındaki o şaşkın ifadeyi görmeniz gerekti :53::53:
garibim nasıl bakıyo dedim doğum günün kutlu olsun benim doğum günümde pasta isterim ama diye çok hoşuna gitmişti:46::46::46::46::46:
heheeeee nilo tam senlik çözüm üretmişsin seni uyanık seni halleyle kekledin demek koçişini........:1:
allah mutluluğunuzu daim eylesin canım....
bu akşam eşimin doğum günüydü ona bi güzel pasta yaptım 5 6 çeşit aparatifler yaptım güzelce masayı kurdum şarkımızı fondan açtım kapı çalınca ışıkları kapadım kapıyı açıp arkasına saklandım 21 aylık oğlumun eline doğum günün kutlu olsun babacım yazan bi kağıt verdim kapının önüne onu gönderdim tabi bi güzel süslenip giyinmiştim eşim doğum günü olduğunu bilmiyordu çok sevindi ve duygulandı genelde hediye alırdım ilk kez böyle bir süpriz yaptım güzel olduğunu düşünüyorum cumarteside benim doğum günüm bakalım ne yapıcak :):52:
çok güzel bende beğendim.........ama sizinki ben yaptım banada yap hesabı olmuş ........bi yandan kendi doğum gününüz için zemin hazırlanmış galiba:1: rabbim evladınızı size bağışlasın mutluluğunuzu daim eylesin......

24 mart dogum günümdü işten 15.30 da çıktım 3 aracla eve dönüyorum hava sıcak sıcaktan ölmüş bitmiş bir haldeyim ..eşim aradı sürekli nerde inceksin fln bende ya her zamankı yerde diyorum saat kaç gibi orda olursun fln diye sorup duruyor zaten sınırım tepemde ne biçim dogum günü anlamdım bu günü diye sitem edip duruyorum neyse semte yaklaştım ındım minibüsten eşim geldı ben kuaföre gitme derdindeyim bıyıklarımı aldırmaya eşimde tutturmuş eve misafir gelmiş seni görecekmiş dıye hey allahım ya diyorum farzetsınler ben bugun calısıyorum akşama kadar kuaföre ugraman şurdan şuaray gıtmem diye tutturdum neyse tartıştık biraz eşime dedim ki sadece 5 dk sürcek oda söylendıde söylendı anlatamam (megerse şimdi aldırsan çok kızarır garıp durur dıye izin vermıyormuş)çok şaşırdım hayatta böyle söylenmezdı neyse kuaförden cıktım eve gidiyoz ama nasıl sınırlıyım kaynanamlara gırdık kaynanam karşımda hışımla kımmiş o mısafır yaa dıyorum nabcakmış beni görüp fln dedim kanter içindeyim sinirliyim kaynanamda gir büyük odaya görürsün dedi bende bir hışımla girim ne görüyüm 3 eltım eşimin abileri çocuklar babası eşimin amca gelını kızı vss odada ortada masada pasta şoka ugradım hiç aklıma gelmezdııı o anı anlatamam nasıl bır duyguy kızgınlıkla karısık şok bir durum o kadar mutlu olmuştum kı anlatamam o aıleye gelın gelelı 8 ay olmuştu beklemıyordum eltilerim kaynanam sagolsun hediyeler fln :)açıkcası eşim sagolsun düzenlemış neyse aksam oldu annemler teyzemler abım fln geldı onlar ayrı bır pasta ıle kutladılarr neyse oturuyorduk kapı çaldı bende açtım bır baktım karsımda arkdaşlarım onlarda bir pastayla dogum gunu kutlamasıı ben artık şok üstüne şok sormayın ilk defa hayatımda bu kadar cok pastayla bu kadar cok kişinin süpriziyle karşılaşmıştım sagolsun herseyı eşim ayarlamış çok sevındım.:) eşimde bana begnedım kocaman aycıcık vardı hep kızardı almam eve böyle bişey gereksız ne gerek var dıye söylenırdı bend eiçten kırılırdım begendım kocaman ayıcıgı almış:)

21 nısan eşimin dogum gunuydu.. börekler pastalar hersey hazırlandı arkadasları davet edıldı kardeşi benı işten alıp eve götürüyordu karnımda oglumda cok heycanlıydı guzel olcaktı eglenıp oturcak vakıt gecırcektık gecede yatmadan kocaman sarılıp uyucaktık o ben ve oglum... olmadı bır telefon geldı abımden eşimi sordu işte dedim gelecek tamam dedi kapattı ardından annem aradı hülyaa kızım nasılsın dedi iyiyim anne hayırdır oraya gelıyoruz dedi gel anne buyur dogum gunu var beraber vakıt geciririz ee senın haberın yokmu kızım neden anne??? sustuuuuuu

içimde bir ates yandı mücahit ?

anne ona bişemı oldu?

kem küm etti

kaza yapmıs birşeyı varmı yok!

abımı aradım abı mucahıt kaza yapmıs nasıl nerde ne oldu

nezarette :S

ben şoklarda...

eşim sürat yapmaz bir karıncayı ıncıtmez kıyamaz bir cocuga kadına ınsana...
bir kız cocugu ezilmiş
sonuc : ölmüş....
süpriz yapcaktık ona o bize süpriz yaptı
o gece beraber sarılıp uyucaktık
oglumla bız sabahladık oda içerde sabahlamıs...
yıne yanlız değildik aynı sabahı bekledik aynı geceyı paylastık içimizin acısı ile
birbirimize süpriz yaptık sevgımızle.. yanlız bırakmayısımızla....
telefon caldı yabancı numara gecenın bır saatii
açtım- gülüm ogluma iyi bak olurmu
mahvoldum ama ağlamadım güçlüydüm cunku oda guclu olmamı istiyor
evet 25 yasına öyle girdi eşim daha ıkı üç hafta önce.. ve 22 nisan kavustuk birbirimize ama gözyasları ile
ve artık ne dogum günü yaparım nede bir pasta alırım yüzük almıstım erkeklere özel taslı yuzuk cok begendı hiç cıkarmadı parmagından oysa yüzük takmayı sevmez...inanıyorum kı parmagını bogsada cıkarmaz onu artık.. sevgiyle kalın yanınızdayken deger bilin. :14:

21 nısan eşimin dogum gunuydu.. börekler pastalar hersey hazırlandı arkadasları davet edıldı kardeşi benı işten alıp eve götürüyordu karnımda oglumda cok heycanlıydı guzel olcaktı eglenıp oturcak vakıt gecırcektık gecede yatmadan kocaman sarılıp uyucaktık o ben ve oglum... olmadı bır telefon geldı abımden eşimi sordu işte dedim gelecek tamam dedi kapattı ardından annem aradı hülyaa kızım nasılsın dedi iyiyim anne hayırdır oraya gelıyoruz dedi gel anne buyur dogum gunu var beraber vakıt geciririz ee senın haberın yokmu kızım neden anne??? sustuuuuuu

içimde bir ates yandı mücahit ?

anne ona bişemı oldu?

kem küm etti

kaza yapmıs birşeyı varmı yok!

abımı aradım abı mucahıt kaza yapmıs nasıl nerde ne oldu

nezarette :S

ben şoklarda...

eşim sürat yapmaz bir karıncayı ıncıtmez kıyamaz bir cocuga kadına ınsana...
bir kız cocugu ezilmiş
sonuc : ölmüş....
süpriz yapcaktık ona o bize süpriz yaptı
o gece beraber sarılıp uyucaktık
oglumla bız sabahladık oda içerde sabahlamıs...
yıne yanlız değildik aynı sabahı bekledik aynı geceyı paylastık içimizin acısı ile
birbirimize süpriz yaptık sevgımızle.. yanlız bırakmayısımızla....
telefon caldı yabancı numara gecenın bır saatii
açtım- gülüm ogluma iyi bak olurmu
mahvoldum ama ağlamadım güçlüydüm cunku oda guclu olmamı istiyor
evet 25 yasına öyle girdi eşim daha ıkı üç hafta önce.. ve 22 nisan kavustuk birbirimize ama gözyasları ile
ve artık ne dogum günü yaparım nede bir pasta alırım yüzük almıstım erkeklere özel taslı yuzuk cok begendı hiç cıkarmadı parmagından oysa yüzük takmayı sevmez...inanıyorum kı parmagını bogsada cıkarmaz onu artık.. sevgiyle kalın yanınızdayken deger bilin. :14:
Babalar günü için hediye arıyordum ki yazınıza denk geldim.Çok duygulandım Rabbim ayırmasın sizi inşallah..:48:

Back