Cok zor gecmise takili kalmak
Ama eminol
Bu sadece seni uzer
Aslinda suan kendini cezalandiriyorsun
Soyle dusun hepimizin gecmsinde farkli olsada yaralar var ustu kapatilmis
Ayrica farkli biriyle evlensen onunka hicmi unutamiyacagin negatif anin olmayacak
Benimde var ama onemsemiyorum cunku mutlu evliliginde br bedeli var
Psikilogda sana kendi kendini telkn etmeni soykeyecek emin ol yada hersey sende biter diyecek
Ustelik 250tl gbi bir rakama
Kendinle barismalisin her seye ragmen sen sana degerlisin
Sorunumu okuyup cevapladığınız için teşekkür ediyorum. Evet haklısınız geçmişe takılı kalmak çok kötü. Ama engel olamıyorum kendime. Tam unuttum, böyle yaşamaktan kurtuldum derken geçmişimde yaşadığım o sorun yüzünden yani ucu ona değen başka problemler çıkıyor karşıma. Dönüp dolaşıp hep yine o sebep çıkıyor karşıma bu da beni iyice yıprattı. Eşimde bunun farkında. Bir yandan en büyük destekçim olurken bir yandanda beni bu duruma düşüren o oldu :-( Birde bu yaşadıklarımı kimseyle paylaşamadım. Hep içimde büyüdü. Kendi kendime konuşarak çözmeye çalıştım günlük tuttum. Ama baktım ki bir zaman sonra kimseyle konuşmuyorum. Kendi kabuğuma çekilmiş durumdayım. O yüzden karşılıklı konuşabileceğim birine ihtiyacım var. Çok samimi gördüğüm arkadaşlarım var ama ne kadar da samimi olsam bu yaşadıklarımı anlatamadım işte :-(
Evet paylaşmak insanı rahatlatıyor. Benim belkide ilk hatam bu oldu hiç kimseyle sıkıntılarımı paylaşamadığım içime attığım için doldum. Şuan artık taşıyorum. Buraya yazdığımda biraz olsun rahatladığım için psikoloğu düşünmüştüm. Karşılıklı konuşmaya ihtiyacım var belkide. Ben daha ilk gece bu yaşadığımız tartışmada boşanalım dedim eşime. Çünkü o tartışmayı kaldıramadım.En mutlu olduğunuz günün gecesi büyük üsran :-( Sonrasındada o vajinismus çıktı karşımıza. Eşim pişman yaptıklarından. Yani bana her defasında öyle söylüyor. Bu güzel bir şey benim için en azından hatasını biliyor olması. Ama istemeyerekte olsa bu aşamada hatalarını tekrarladı. Bense hep maskeyle dolaştım evliliğimiz boyunca. Dışardan bakanlar için muhteşem bir evlilik ama benim içimi kimse görmedi. Sorunlarla karşılaştığımda krizler geçirdim. Çok kötü davranışlar yaptım. Evin içinde bunlara eşim ve ben şahit oldum sadece. Şuan o yaşadıklarımı düşündükçe utanıyorum. Hem eşimden hem kendimden. Çünkü ben böyle biri hiç değildim. Çok uyumlu çok mutlu bir insandım. Taki evleninceye kadar. Eşim beni sevdiğini söylüyor fakat ben inanamıyorum çünkü bana yaptıklarından beni bu hale düşürdüğünden dolayı pişmanlığı benimle evliliğini devam ettirmesine sebep diye düşünüyorum. Belkide onunkisi vijdan azabıdır. Ya da benimkisi psikolojimin bozukluğundan kaynaklanan takıntıdır .Bilemiyorum :-(
Hic bir erkek vicdan azabi icin evli kalmaz canim
Berbat bir hastaliginda dahi karisini bosayanlar var bana karilik yapamiyor diye
Esinin sana deger verdigin dusunuyorum
Emin ol her evlilikte dehset anlar yasanmistir kavgaya dair
Ama eger bu sinavlari atlatirsan gercek evliligi yasatsin zaten
Siz sinavi gecmissiniz
Ne kadar güzel yazıyorsunuz. Size çok teşekkür ediyorum önemseyip burada bana vaktinizi harcadığınız için. Yazdıklarınızı okudukça içim rahatlıyor. Allah tan size de mutluluğunuzun huzurunuzun sağlığınızın daim olmasını her şeyin hayırlısı gönlünüze göre olmasını diliyorum. Umarım bende bu buhranlı düşüncelerden kurtulabilirim.
Amiin canim sagol
Tecrubeden yaziyorum emin ol herkesin unutamadigi bastirdigi anlar vardir
İste buna hayat basarisi denir
Ya gecmisin hayatini kontrol etmesine izin verip mutsuz olacaksin
Yada bosverr diye hayati yasayacaksin
Dusun bir kere ikiside senin elinde
İnsanlarin cahil davrandigi anlar vardir esinde bilememis yapmis hata
Ayrica bilmiyorum cocuk varmi ama cocugun olsun
Daha ne kavgalaar olacak
Ama gece siki psiki sarilip uyuyacaksiniz
Hayat bu evlilik bu
Hic bir mutlu evlilik yokturki icinde feci kavgasi olmayan
Hooponopono egzersini duydunm hic netten arastirip uyulamani oneririm belki rahatlamana yardimci olur
Allah hicbirimizi bilincaltimizdaki kotu dusuncelere esir etmesin
Daha vajinismusu yeni yendiğimiz için çocuğumuz yok. Ama yenmenin sevinciyle artık 3 seneyi dolduracağız bu yaz sonunda çocuk düşünelim demiştik. Bu seferde karşımıza eşimin zorunlu hizmetten dolayı tayini eş götürülemeyen garnizona çıktı. Beni yanında götüremeyecek ve 2 yıl gittiği yerde görev yapacak. İşte her şeyi geri saran benim tekradan yıkılmamada sebep olan konu bu oldu. Tam sorunlarımızı atlattık normal bir evliliğimiz olacak derken yeni bir sıkıntı çıkıyor karşımıza. Bu durumda bu psikolojiyl çocuk düşünemiyorum. Ama 2 yıl daha beklersem yaşım 31 olacak. Her sorunu aştıktan sonra karşımıza yeni bir sorunun çıkması bende eşim görevini bitirip geldiğinde durumumuz düzelmeyecek yine sorun çıkacaktır. Bu seferde çocuğumuz olmayacaktır düşüncesi yaratıyor ve bunalıma giriyorum. Eskileri hatırlıyorum. Evliliğimizin başında böyle bir sorun yaşamasaydık belki şuan evliliğimizin ilk yılları mutlu, tam evli gibi geçtiği için çocuk düşünebilirdim. Ama psikolojim alt üst oldu. Sanki şuan eşim yokken doğurup büyütmeyi düşünsem yıpranırım kendi kendime yapıp büyütecekmişim gibi geliyor.Eşimin katkısı olmadan. Beklersem de etrafımda çoğu kişinin çocuğu olmuyor ya benimde olmasa tedavi için geç kalmış sayılırmıyım diye korkuyorum.Geçmişte yaşadıklarımı unutsam bile gelecek karşıma hep olumsuzluklar çıkartıyor ve ben geçmişte şu olmasaydı şimdi böyle olurdu diye takılıp kalıyorum.Geleceğin bize getireceklerinden korkuyorum.
Daha vajinismusu yeni yendiğimiz için çocuğumuz yok. Ama yenmenin sevinciyle artık 3 seneyi dolduracağız bu yaz sonunda çocuk düşünelim demiştik. Bu seferde karşımıza eşimin zorunlu hizmetten dolayı tayini eş götürülemeyen garnizona çıktı. Beni yanında götüremeyecek ve 2 yıl gittiği yerde görev yapacak. İşte her şeyi geri saran benim tekradan yıkılmamada sebep olan konu bu oldu. Tam sorunlarımızı atlattık normal bir evliliğimiz olacak derken yeni bir sıkıntı çıkıyor karşımıza. Bu durumda bu psikolojiyl çocuk düşünemiyorum. Ama 2 yıl daha beklersem yaşım 31 olacak. Her sorunu aştıktan sonra karşımıza yeni bir sorunun çıkması bende eşim görevini bitirip geldiğinde durumumuz düzelmeyecek yine sorun çıkacaktır. Bu seferde çocuğumuz olmayacaktır düşüncesi yaratıyor ve bunalıma giriyorum. Eskileri hatırlıyorum. Evliliğimizin başında böyle bir sorun yaşamasaydık belki şuan evliliğimizin ilk yılları mutlu, tam evli gibi geçtiği için çocuk düşünebilirdim. Ama psikolojim alt üst oldu. Sanki şuan eşim yokken doğurup büyütmeyi düşünsem yıpranırım kendi kendime yapıp büyütecekmişim gibi geliyor.Eşimin katkısı olmadan. Beklersem de etrafımda çoğu kişinin çocuğu olmuyor ya benimde olmasa tedavi için geç kalmış sayılırmıyım diye korkuyorum.Geçmişte yaşadıklarımı unutsam bile gelecek karşıma hep olumsuzluklar çıkartıyor ve ben geçmişte şu olmasaydı şimdi böyle olurdu diye takılıp kalıyorum.Geleceğin bize getireceklerinden korkuyorum.
Seyma farkida misin hep
Sa olursa gibi olasiliklara sarmissin
Bosluktasin
Yasinda gelmis hemen anne ol derim bak hayatin nasi dolacak 1yil hamilelik bir yil bebek anlamadan gececk
Uzagami gidiyor birak gitsin yahu
Adam yine senin ac kollarini sicacikkossun sana ilk firsatta
Sar sarmala erkekler sevkate bayilir
Belkide uzaklik daha bir sevk katacak hayatiniza
Birde boyle dusun
Bak bir psikolog derki
Kendine acirsan herkes sana acir
İnsanlar senden uzaklasir cunku sikar senin acinasi hallerin
Kendine guvenirsen herkes sana gipta eder cekersin insanlari pozitif isiginla
Bayilirim bu cumlelere
Buarada kimseyle boyle uzunn. Yazismamistim
Umarim Azcik farkli pencereden baktirabilmisimdir seni
Bence bir psikolog görmelisin. bunda büyütülecek bir şey yok. Belki bize anlatamadığın başka şeyler vardır ona anlatıp sorununa da çözüm bulabilirsin. ve bir şey dikkatimi çekti. Eşine karşı kin dolusun. Acaba bunun altında yatan şeyleri bastırmak ilerde başına sıkıntı açarmı. yani bence eşinle ilgili seni rahatsız eden bir şey var ve o ne ise bunun unutamamakla ilgisi yok. O şey seni hala rahatsız ediyor. bunun nedenini araştır kendi içinde ve bulmadan da bırakma.. Bazen birisi hakkında düşünmeyi hasıraltı ettiğimiz bir şey yıllar sonra büyüyüp karşımıza çıkabiliyor.tabi buna sen karar vereceksin arkadaşım...
Canim bende çoğu zaman ayni şeyleri dusunmuyorum değil hemen hemen yasadklarimz ayni sdc benim cinsel anlamda bi prob olmadi fakat esimle olan kavgalarimz beni güzel olan herşeyden sogutuyor bende unutmk istiyorumama imkansizz allahim biziöyle yaratmiski belki de yasadkklarimizi tekrar tekrar dusunup ders cikarmamiz için unutulmuyorrr demedim cok ..Evet paylaşmak insanı rahatlatıyor. Benim belkide ilk hatam bu oldu hiç kimseyle sıkıntılarımı paylaşamadığım içime attığım için doldum. Şuan artık taşıyorum. Buraya yazdığımda biraz olsun rahatladığım için psikoloğu düşünmüştüm. Karşılıklı konuşmaya ihtiyacım var belkide. Ben daha ilk gece bu yaşadığımız tartışmada boşanalım dedim eşime. Çünkü o tartışmayı kaldıramadım.En mutlu olduğunuz günün gecesi büyük üsran :-( Sonrasındada o vajinismus çıktı karşımıza. Eşim pişman yaptıklarından. Yani bana her defasında öyle söylüyor. Bu güzel bir şey benim için en azından hatasını biliyor olması. Ama istemeyerekte olsa bu aşamada hatalarını tekrarladı. Bense hep maskeyle dolaştım evliliğimiz boyunca. Dışardan bakanlar için muhteşem bir evlilik ama benim içimi kimse görmedi. Sorunlarla karşılaştığımda krizler geçirdim. Çok kötü davranışlar yaptım. Evin içinde bunlara eşim ve ben şahit oldum sadece. Şuan o yaşadıklarımı düşündükçe utanıyorum. Hem eşimden hem kendimden. Çünkü ben böyle biri hiç değildim. Çok uyumlu çok mutlu bir insandım. Taki evleninceye kadar. Eşim beni sevdiğini söylüyor fakat ben inanamıyorum çünkü bana yaptıklarından beni bu hale düşürdüğünden dolayı pişmanlığı benimle evliliğini devam ettirmesine sebep diye düşünüyorum. Belkide onunkisi vijdan azabıdır. Ya da benimkisi psikolojimin bozukluğundan kaynaklanan takıntıdır .Bilemiyorum :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?