unutmanin bi yolu varmidirrr ???

gulse88

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
37
0
16
İstanbul
dun 8 haftalik bebgimi kurtajla aldirmak zorunda kaldim bugunden beri dun yasadiklarim aklimdan cikmio yasadiklarimin hepsi gozumun onunde napicagimi bilmiorum ...

sonunda aldırdın mı bebeği...
iyi gözün aydın
sevindirmişsindir erkek arkadaşını gulse88

sonunda aldırdın mı bebeği...
iyi gözün aydın
sevindirmişsindir erkek arkadaşını gulse88

inan icim hala acio aldirdik ama dunden beri ne cektgmi bir ben bir allah bilir hic bsy hissetmiosun o anda belki ama sonrasi daha kotuymus bana narkozu verene kadar orda agliodum ama nafile olmadi...

inan icim hala acio aldirdik ama dunden beri ne cektgmi bir ben bir allah bilir hic bsy hissetmiosun o anda belki ama sonrasi daha kotuymus bana narkozu verene kadar orda agliodum ama nafile olmadi...

geçen ay boş gebelik nedeniyle zorunlu düşük yaptım
kese boştu belki içinde bebek yoktu ama bir tek hücresi olmuşmuş dahide olsa o benim bebeğimdi
ya sen 8 haftalık bir cana kıydın..kalbi atıyorken....
seni istediği zaman zevki uğruna kullanan sonra hamile bırakan sonrada o bebeği istemeyip
pişkince onu aldırtmak için seni zorlayan bir erkek...
sen düşün bu adam için bütün bunları yapmaya değer miydi...?
o bebek sana sorduğunda" anne benim yaşama hakkımı neden elimden aldın kim içini ne için" diye
ne cevap vereceksin
Allah bu yaptıklarını affetsin ne diyim...

Sizi kesinlikle kinamiyorum bunu belirteyim bende anneyim 1,5 yasinda oglum var boyle biseyi hayatta yapamazdim heralde keske bebeginiz icin savasabilseydiniz erkek arkadasinizin istegi yonunde ilerleyip bi cana kiydiniz zaten adam olsa sizinle evlenip cocuguna sahip cikardi allah bildigi gibi yapsin onu ama sizdede hata var hemde cok ama eminim cok aci cekiyosunuz dur ama ben bu durumda olsam bebegim icin savasirdim

ahh şu sonu gelmeyen gayri meşru ilişkiler ve masum yavrular..bunların hepsi iman zayıflığından oluyor zaten..Allah sonumuzu hayr etsin..

Kizlar hanimlar ne olursa olsun kostekleyici degil destekleyici yazilar yazin karsidaki kisi yeterince vicdan azabi yasiyor siz yazdiklarinizla onu belki hayatin sonuna itiyorsunuz o sizden destek istemis dusunduklerinizi kendinize saklayip ona moral olacak seyler yazin belki yazdiklariniz onu dahada kotu yapacak ve bilmeden kotu bir sona sizde sebep olabilirsiniz rabbim ne demis ey koruduklarim sizlerin disindakiler hepiniz gunahkarsiniz tovbe edin bilinki ben cok bagislayanimdir. Birde ne vardir kotuluge iyilikle karsilik ver dar durumda kalana yardim etki sana rabbim daha cok yardim etsin sen insanin hatalarini gunahlarini kusurlarini ort ki bende seninkileri orteyim demis rabbim. Herkes bu dunyaya sinanmaya gelir kimisi anlar kimisi anlamaz yanlisa devam eder arkadas anlamisdir eminim ve bundan sonra dikkatli olacaktir ve tek yapman gereken tovbe edip namaz kilmak umidini yaradandan yana bitirmeyeceksin ki bu daha buyuk gunah seni kafir yapar bu yuzden rabbim affedicidir bir annenin bebegine duydugu sefkatin merhamet var ya rabbim kendinde olan 100 taneden sadece bir tanesini tum canlilara gondermis siz dusunun ne kadar bagislayici ve merhametli. Hanimlar hic kimse sanmasinki gunahsiz hatasiz buraya yazarken dikkatli dusunmek gerek herkes ayni hatalari yapip sinanacak degildir belki sizi yaradan sinadi farkinda olmadiniz belki daha sinayacak belkide fakindasiniz bu benim dusuncemdir tabi saygi duyarim herkese yazan kisiyi tanimiyorum tabi sizleride rabbim herkesi korusun.

zaten önemli olan testi kırılmadan önce önlemini almak..yargılamak bize düşmez ahirette verecek zaten hesabını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…