• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutamiyorum

Maviiyidir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
6
1
1
27
ilk kez böyle duygular hissetmiştim ilk kez birini sevmiştim ayrıldıktan sonra aylarca aldatıldığımı öğrendim hatta gördüm ayrıldıktan iki veya üç gün sonra o kızla fotoğraf atmıştı çünkü 1.5 sene geçti üstünden benim duygularım hala eskisi gibi onu görünce istemsizce gülüyorum kalbim küt küt atıyor onun hala sevgilisi var tabi ne nefret edebiliyorum ne vazgeçebiliyorum ne unutabiliyorum kalakaldım böyle o onu hala sevdiğimi biliyor ona ihtiyacım olduğunu biliyor ama yine de gelmiyor sadece aldatmak değil ayrıldıktan sonra bana yaşatmadığı acı kalmadı ondan nefret etmesi gereken benim ama o benden nefret ediyor

peki neden böyle yapıyorsunuz? kaçan kovalanır taktiğini hepimiz öğrendik ama..sizi aldatan birini hala seve ek kadar değersiz bir insan mısınız?

psikolojisi bozuk birine denk gelmişssin heralde. unutmak en güzel seçimdir nefret etmek intikam almaya yöneltir.

Çok basit bir matematiği var bu işlerin.Yerini dolduracaksın.O senin yerine koyacak milyon tane şey buluyor.Sen hiç bi şey bulamıyorsun.

Yani aslında sen onu değil onu sevmeyi seviyorsun.Kadınların trajikomik bir halidir bu.

Çünkü o çektiğin 'aşk acısı'na alışırsın ve o 'aşk acısı'ndan bile vazgeçemezsin.Aslında kocasından dayak yemesine rağmen boşanmayan bir kadından hiç bir farkın yok.

Ancak inan bana, en güzeli geleceğe yönelik düşünmek.Geçmişte yaşamak , geçmişteki her sorunu bugüne getirmek kısır bir döngü haline gelir.Zamanla kendi benliğinden uzaklaşır ve bambaşka biri olursun.
Değer mi böyle bir insan için kendinden vazgeçmeye? Asla ve asla değmez.

Çünkü Allah ölünce bile bedenini değil ruhunu yani benliğini alıyor yanına.Yani SENİ.Sen başkası için yaşarsan senden ne kalır geriye.
Sürekli onu sosyal medyadan şurdan burdan takip mi edeceksin.Hayatın boyunca silik bir tip olarak kalırsın.Acı ama gerçek.

Unutamıyorumm.. demişsin de başlık yanlış olmuş.Unutmak istemiyorum olacaktı o.
Kararlıysan unutmak için adım at.Gerisi gelir.

Kimseyi bu kadar gözünde büyütme.Dünyada 7-8 milyar insan yaşıyor.Farkında mısın?

Çok basit bir matematiği var bu işlerin.Yerini dolduracaksın.O senin yerine koyacak milyon tane şey buluyor.Sen hiç bi şey bulamıyorsun.

Yani aslında sen onu değil onu sevmeyi seviyorsun.Kadınların trajikomik bir halidir bu.

Çünkü o çektiğin 'aşk acısı'na alışırsın ve o 'aşk acısı'ndan bile vazgeçemezsin.Aslında kocasından dayak yemesine rağmen boşanmayan bir kadından hiç bir farkın yok.

Ancak inan bana, en güzeli geleceğe yönelik düşünmek.Geçmişte yaşamak , geçmişteki her sorunu bugüne getirmek kısır bir döngü haline gelir.Zamanla kendi benliğinden uzaklaşır ve bambaşka biri olursun.
Değer mi böyle bir insan için kendinden vazgeçmeye? Asla ve asla değmez.

Çünkü Allah ölünce bile bedenini değil ruhunu yani benliğini alıyor yanına.Yani SENİ.Sen başkası için yaşarsan senden ne kalır geriye.
Sürekli onu sosyal medyadan şurdan burdan takip mi edeceksin.Hayatın boyunca silik bir tip olarak kalırsın.Acı ama gerçek.

Unutamıyorumm.. demişsin de başlık yanlış olmuş.Unutmak istemiyorum olacaktı o.
Kararlıysan unutmak için adım at.Gerisi gelir.

Kimseyi bu kadar gözünde büyütme.Dünyada 7-8 milyar insan yaşıyor.Farkında mısın?

Unutma zaten unutmak tekrar aynı şeylere açık kapı bırakır unutma sadece kaldığı yerde bırak sen ileriye bak lütfen aciz olmamalı kadinlar o kendine bir yol çizebiliyorsa sen neden ayrı bir yol cizmiyorsun onu takip edince ne olacak biliyomusun birgün sana donse bile sen o olmuş olacaksın hiç cazip değil hatta iğrenç Yaşamı kendine Zehr etme zaman kısıtlı ve yapacak çok şey var birilerine değil kendine Bağlan hobiler msl resim muzik bunlarla ilgili kurs arkadaslarin olur sonra bol bol dışarı çık selam verecek iyi insanlar bul esnaflar örneğin tabi semtinin eski güvenilir esnaflari mumkunse bisiklet sur

Kendine hediye al bir küçük bilelim seyyar satıcılarda iki tl:KK66:tek başına vitrinleri izle sinemaya git kendini mutlu etmeyi öğrendiğinde hayata farklı bir bakış açın olacak ve sana gelenler seni sen olduğun için kendini sevdiğin için sevecek ve sayacaklar

Back