E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
keske unutmak kolay olsaydi.. Onu suan yaklasik 5 senedir seviyorum..sanıyorum sana karşı bişeyler hissetse bu kadar zaman beklemezdi yanaşmadan. birinin seni sevmesi güzel birşeydir o hep orda dursun ister insan ve ordan gitmeye başlayınca da tekrar eski yerine gelsin diye ufak kafa karıştırıcı oyunlar yapar sanıyorum öyle yapıyo.
ama bir de şu açıdan bak arada abin var belki o yüzden yanaşamamıştır. ama gayet açık ve net benden bişey bekleme demiş. kafa karıştırıcı. bence sen onu olduğu yerde bırakıp unutmaya çalış acı verir çünkü.
Hayir yaklasik 2 senedir yokpeki onun suan bir sevgilisi varmi
evet bende anlamadim..Zaten oyle dedi diye cesaretlenip duygularimi anlattim..nasil yani hem seninle gelecek düsünüyor sen onu sevdigini söyleyince seni reddediyor ben bu isten pek bisey anlamadim
Sizde haklisiniz...Ama umidim hic bitmiyorki...1 senedir cok ugrastim unutmak icin. Unuttum dedigim an yine bir yerde karsima cikti ve tekrar basa dondum..Gerçekten seviyorsanız yerinizde olsam geri çekilirdim..
Hem sevginizi kabul etmiyor hem de sizinle gelecek düşündüğünü iddia ediyor..:uhm:
Böyle yanar döner kişilerle boşuna vakit kaybederek kendinizi üzmeyin..
Karşılıksız sevgilerin sonu hep hüsrandır..
Maalesef..
Sizde haklisiniz...Ama umidim hic bitmiyorki...1 senedir cok ugrastim unutmak icin. Unuttum dedigim an yine bir yerde karsima cikti ve tekrar basa dondum..
evet egitim durumum iyi, ama yasim sandiginiz kadar buyuk degil. 19 yasindayim. Okul hayatima erken basladim ve basarili oldugum icin insallah 1,5 sene icinde bitiyo egitimim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?