Unutamiyorum

KIMBERLY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2007
218
0
cccbundan 4 sene önce sınıfımdan bi çocuktan hoşlanıyordum.sonra bu platonik bi aşka doru gitti.ve onu çok ama çok seviyordum,onun için herşeyi yapcak dercedeydim.o mutlu olsun die kendim mutsuz olmaya razıydım.aradan 2 sene geçti ve bunu hala çok ama çok aşıktım.ama o bana bi arkadaş olarak bakıyordu hemde çok yakın bir arkadaş olarak nasıl söyleyebılırdım ben bunu ona?söyleyemedim tabiki.

ertesi sene son senemizdi okulda .bu bana msjlar çekmeye başladı ama hep msjlarında çıktığı kızlardan bahsediodu benle dertleşiodu yinede bana bu davranışları yakın geliodu.yeterki onunla msjlaşımde konu ne olursa olsun dıordum içimden.günler geçiyordu bunu derslerde bana bakarken yakalıyordum arada ama umutlanmıcaktım çünkü o çok popüler bi çocouktu ayrıcada çok yakışıklıydı bana bakmaz die düşünüp asla umutlanmamak için kendime söz verdim.derslerde benim yanıma gelmek için artık fırsat kollamaya çalışıyordu yanıma oturdukça ona böyle sımsıkı sarılasım geliyordu hemde çok konuşurken gözlerinin içine bakım onda kendimş buluyordum.ama o beni sevemezdi.

okulun son günlerine geldik.sınıfça bi gün ayarlayıp okulu asıp pikniğe gittik arkadaşlarla.o gün hayatımın en güzzel günüydü.bana orda çok yakın davrandı sanki bi sevgiliydik sahilde ikimiz gezıyorduk bi an ayağım takıldı ve elimden tuttu o an sanki ölcek gibiydim.yani o gün herşey çok ama çok güzeldi.dönüşte ise elini omzuma atarak geldikhiç eini omzumdan almadı.içim pır pır etmeye başladı sanki ölcektim :asigim:

okullar kapandı !!hergün beni aramaya başladı hergun hergece msjlaşmalar vardı.arada buluşup sinemaya gidıyorduk.bigün sinemaya gittiğimizde elimi tutmaya başladı bende onu suratına baktım güldüm ama çokta utanmıştım . sonra ben elini bıraktım çünkü daha ne çıkıyorduk nede sevgiliydik.film bittti ve bi cefeye oturmaya gittik.oradada kimsecikler yoktu.konuşurken bana yaklaştıgını hisettim dudaklarıma doru yaklaşıyordu yaklaştı yaklaştı yaklaştı ve öptü hemen kendimi geri çektim. YAPMA DEDİM biz seninle hiçbişeyiz lütfen dedim daha çıkmıoyruz bile deyip hadı kalkalım dedim oda özur diledi.ertesi hafta beni arayıp buluşalım seninle özel bişeyler konuşmam lazım dedi bende ne diceksin diyerek ağzını aradım oda hayır dedi telefonda olmaz dedi. bende tmm buluşalım dedim.buluştum çocuk bi türlü bana açılamadı.anladı bişeyler beklediğimi ama konuşamadı utandı bnde daha fazla utanmasın die üstüne gitmedim.ve o günde öle geçti.

yine telefonda sık sık konuşuyoruk okullar açılmadın son kez buluşalım dedim bende ok dedim.ve o gün gidemedım çok hastalanmıştım ona maj çekip durumu anlatıp gelemiceğimii söyledim oda anlayışla karşıladı.iyileştikten sonra ben buluşalım dedim gelemiceğini söyledi babası iş yerine çağarmıştı onu.bende tmm dedim.sonra okullar açıldı ve beni aramalrı gğnden güne azaldı.önceden hersaat başı arayan insan beni günde 1 defa ve bazen hiç aramamaya başladı.ben aradığımda yine samımı davranıyordu ama hep benmi arıcaktım.ve böylece beni ayda 1 sonra hiç aramamaya başladı.msjlarıma cvp vermedi.sonra hep unuttu.okullar başladı 1 sene geçti yine ses soluk yok şuan onunla bu olay geçeli 2 sene oldu.

kendimde bi suçluluk duygusu hissediyorum kızlar benle oyunmu oynadı ne yaptı.yada ben ona kötü bişemi yaptım kendimde suç araya araya bi hal oldum ama onu hiç kırmamaya özen göstermiştim.ama olmadı onunla çıkamadık bile.ama onu hala çok ama çok seviyorum olaylardan geceli 2 sene olsa bile onu çok seviyordum ve çok büyük bi aşk acısı çekiyorum!!

bayağı uzun oldu ama içimden ve başımdan geçenlerin hepsini yazmak istedim uzun olduğu için özür dilerim !!:1no2: benneyaptımki

CANIM BENİM YAAAA KIYAMAM SANA.... AŞK ACISI ÇOK ZOR.... hayatta yaşamayan bimez acısını... başından geçmeli muhakkak.... ve aşk eğer hüsranla bittiyse ozaman devleşir içinde....daha daha büyür ama eğer ona ulaşırsan ozaman büyük aşk olmaz zaten.... sen çok yoğun bir aşk acısını tatmışsın.... ama keşke hak eden birine aşık olsaydın.... ama gönül ferman dinlemiyor dimi... dilerim karşına mütiş biri çıkar ve.... aşkı sana en güzel biçimiyle yaşatır.....

canim seni o kadar iyi anliyorum ki... Allah yardimcin olsun ama ben kendimde sunu farkettim : bisey yasasan, daha dogrusu bi denemis olsan, karsindakinin hislerinden tam olarak emin olsan icinde boyle buyumezdi, sen de denedik olmadi derdin. hala bu sekilde hissetmenin sebebi acaba olacakti da benim bi davranisim mi engelledi dusuncesi, ama kaderde ne yaziliysa o oluyor; olacak olsa zaten olurdu canim demek ki sansli erkek o deilmis :)

çocuğun senle oynadığını düşünmüyorum,konuşmayı yapıcak cesareti bulamayıp vazgeçmiştir bşiler hissetmiştir ama snnki kadar yoğun değildir ve konuşmaktan vazgeçmiştir sonra da unutmak için seni aramamaya başlamıştır canım olamaz mı?şuan okulun bitti mi onu görebildiğin bir yer var mı?yüzyüze bi konuşma yapabilirsin arkadaşımı kaybetmek istemem tarzında bi konuşmafisfisfis

kızlar onu gördüm ay sanki kalbim yerınden çıkacaktı az daha...anlatıyorum...okula gidiordum kuzenımle okula az kalmıştı yavaş yavaş yürüyoduk...biri beni çağırdı sanki arkamı döndüm kimseyi göremedım 1-2 adım daha attım tekrar biri beni çağırıo bi baktım ''O''...kuzenıme dedim nerden çıktı şimdi bu ben bunu bikez daha kaldırckmıyım diyerek ona yaklaştım...işte öptük felan birbirimizi konuştuk bayağı havadan sudan işte okuldan...çok tatlıydı hem onu gördüğüme çok sevindim hemde çok üzüldüm..off yine acım tekrarlandı..ama burdan benle oyun oynamadığı sonucuna vardım..oyun oynasa suratıma bakmazdı benım daha..

Son düzenleme:
Bence cesaret edememiştir...
Daha sonralarıda aksilik cıkınca vazgecmiştir..:1closedeyes:
Umarım acılır en kısa zamandakafamçokkarıştı

canım bencede aksilikten dolayı açılamadı
sonrada susmayı tercih etti
belkide senin onu sevmediğini düşünmüştür
umraım herşey yoluna girer a.s.

ask oyle acıkı anlatılmasıda yasanmasıdasenağlama ınsanı yıkıp devırıyor bende cok acı cekıyorum halende sevıyorumsenağlama ama malesefte hayat devam edıyor.en acısıda zaten ayrılık acısını agır bı sekılde yasarken aklına olmadık seylerde gelıyor senağlamayok oylemı yok boylemı kafayı gıyecekmısın gıbı oluyor :uhm:canım senı anlıyorum:1hug:

bende su anda ayrılık yasıyorum ucuncu gunum cok acı cok berbat bıseısallah herseyın yoluna gırer gıdısıne bırak senı cok cok ıyı anlıyorum allah yardımcımız olsun katlanması dayanması oyle zorkı yasamayan anlamazmıs cok dogru alah kımseye yasatmasın

X