Unutamadım

umutsuzvaka01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
5.023
2.919
Selamlar canlarım,
Bundan 2 ay önce flört ettiğim biri vardı ama ben onu 2 ay geçmesine ragmen unutamadım özellikle son zamanlarda yogun bi şekilde onu düşünüyorum hep
Niye bittiğini bende bilmiyorum 1 ay konuştuk son zamanlarda hep ilgisiz oldugumu söylüyodu kendini geri çekmişti ondan sonra babamın vefatında konuştuk en son ben aradım acımı paylaşmak için ondan sonra bi kere mesaj attı sonra da ne o ne de ben hiç bi şekilde iletişime geçmedik
Ama şöyle bi durum var o beni ne telefon rehberinden sildi nede sosyal medyadan attigim storyleri hep izliyor
Unutamıyorum onu neden bittiğini dahi bilmiyorum
Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Şu 1 ayda 2 ayda bağlanmaları,unutamamaları hiç bir zaman anlayamadım. Alt tarafı flört olmuş. Nasıl beceriyorsunuz böyle kör kütük olmayı?
Böyle her flörte bağlanırsaniz kördüğüm olursunuz çözülmezsiniz.

Kuzum sizin baslayan bir iliskiniz yoktu dogru mu hatirliyorum?

Sen onu takinti yaptin kendine, aslinda sen de farkindasin ki bu cocuktan hic bir sey olmaz.
Zor zamanlar gecirdigin icin de takilip kaldin. Arkana bakmaya devam edersen mutlu olamazsin.

Dün daha konu açmıştın evliydi adam falan filandı bu oysa neden bittiğini Bilmiyrm Diyosn o değilse hergun biri icin deli oluyirsn

Uye ismi ayni gibi karıştırmışım

Kimmis o yahu ozenti midir nedir turevlerim cikmis resmen ayol
Neyse onu birakta sence geri doner mi bu cocuk sebepsiz gitti
Döner mi dönmez mi bilmem ama boşver gelsede sen dönme, hem nette tanışmışsın ( bende nette tanışıp evlendim ama simdi güvenmiyorum kimseye) hem aciklama dahi yapmadan bitirmiş. Başka seçenekler çıktığı anlamida olabilir. 1 aylik bisey unutursun oturup düşünme onu

Ama her anlamda bana mantikli gelen biriydi kolay kolay kimseye kalbim isinmaz benim birde şöyle bi durum var beni ne sosyal medyadan smis nede telefon rehberinden ne yapmaya çalışıyor

Sekerim psikiyatrilik bi durumum yok cok sukur hem sadece eski flortunu unutamamis tek kisi ben miyim sanki

Babanı yakın zamanda çok trajik şekilde kaybettin. Acını yaşayıp kendine odaklanmak yerine hiç bir şey yaşamadığın, sana ilgi duymayan, seni umursamayan, seninle olmak istemeyen bir adamı takıntı haline getirdin hala döner mi diye soruyorsun. Normal değil durumun, inan ki normal değil. Kendin için yardım al lütfen.

Biraz sert oldu kusura bakma ama farkına varman gerekiyor artık.

Haklısın ama o da babasını kaybettiği için yakın hissediyorum belki de o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…