- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Dün daha konu açmıştın evliydi adam falan filandı bu oysa neden bittiğini Bilmiyrm Diyosn o değilse hergun biri icin deli oluyirsn
Dün daha konu açmıştın evliydi adam falan filandı bu oysa neden bittiğini Bilmiyrm Diyosn o değilse hergun biri icin deli oluyirsn
Ay oda umutsuz vakaydi sanki ama yanlışsa kusura bakmasinKaristiriyor olabilir misin uyeleri ??
Yok canim ne evli adami ne alakaBüyük hata evli erkek
Yaptığım hata diye baştan dedim zaten ben buraya bi sirkelenmeye geldim ama hakarete değil ya bunu yaşayan sizden biride olabilirdi kul hatasız mı yarına kimin garantisi varwww.kadinlarkulubu.com
Uye ismi ayni gibi karıştırmışım
Evet ama ortak tanıdıklarımiz varİnternetten mi tanışmıştınız?
Tamam tamam ayni isimmiş ama onun bas harfi büyük sayilar farkli kusura bakmayın lütfenYok canim ne evli adami ne alaka
Kimmis o yahu ozenti midir nedir turevlerim cikmis resmen ayolTamam tamam ayni isimmiş ama onun bas harfi büyük sayilar farkli kusura bakmayın lütfen
Döner mi dönmez mi bilmem ama boşver gelsede sen dönme, hem nette tanışmışsın ( bende nette tanışıp evlendim ama simdi güvenmiyorum kimseye) hem aciklama dahi yapmadan bitirmiş. Başka seçenekler çıktığı anlamida olabilir. 1 aylik bisey unutursun oturup düşünme onuKimmis o yahu ozenti midir nedir turevlerim cikmis resmen ayol
Neyse onu birakta sence geri doner mi bu cocuk sebepsiz gitti
Ama her anlamda bana mantikli gelen biriydi kolay kolay kimseye kalbim isinmaz benim birde şöyle bi durum var beni ne sosyal medyadan smis nede telefon rehberinden ne yapmaya çalışıyorDöner mi dönmez mi bilmem ama boşver gelsede sen dönme, hem nette tanışmışsın ( bende nette tanışıp evlendim ama simdi güvenmiyorum kimseye) hem aciklama dahi yapmadan bitirmiş. Başka seçenekler çıktığı anlamida olabilir. 1 aylik bisey unutursun oturup düşünme onu
Sekerim psikiyatrilik bi durumum yok cok sukur hem sadece eski flortunu unutamamis tek kisi ben miyim sankiPsikiyatriste gitmelisin.
Hemen hemen bütün konularına yazdım sanırım bunu. Normal değil bu yaşadıkların.
Sekerim psikiyatrilik bi durumum yok cok sukur hem sadece eski flortunu unutamamis tek kisi ben miyim sanki
Haklısın ama o da babasını kaybettiği için yakın hissediyorum belki de o yüzdenBabanı yakın zamanda çok trajik şekilde kaybettin. Acını yaşayıp kendine odaklanmak yerine hiç bir şey yaşamadığın, sana ilgi duymayan, seni umursamayan, seninle olmak istemeyen bir adamı takıntı haline getirdin hala döner mi diye soruyorsun. Normal değil durumun, inan ki normal değil. Kendin için yardım al lütfen.
Biraz sert oldu kusura bakma ama farkına varman gerekiyor artık.