Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

bencede zayıflasa yüz güzelliği bu kadar etkili bile olmayabilir herkes kendini iyi hissettiği kiloda güzeldie bence..

Bence çok tatlı. Kilosu hiç gözüme batmıyor. Ama verse daha iyi olur tabi.

Son düzenleyen: Moderatör:
kelly broke dehşetmiş yaaaaa :KK52: :KK52: :KK52: o nedir öyle, bi de doğal fln diyer yazmışsınız kızlar eğer gerçekten doğalsa o vücut 41 kere maaşallah cidden harika :nazar: yüzü de çok güzel bence çok karakteristik bir yüz yapısı var kendine has öyle estetikliler gibi aynı fabrikadan çıkmışa benzemiyor :KK34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadına bayılıyorum beğeniyorum hatta yeri geliyo kıskanıyorum... ! Dansı vücudu yüzü ve saçları süper. Saçlarını çok beğeniyorum ama en çok fiziğine bayılıyorum. Bir gün onun gibi olucam inş vücut bakımından :KK70: vücudu dans ederkende cok estetik gözüküyor bravoo kliplerini izlerken hayran hayran izliyorum..

$Nicole-Scherzinger-Fotograflari-11-430x670.jpg
$1214_nicole-scherzinger-maxim-germany-006.jpg

kelly broke dehşetmiş yaaaaa :KK52: :KK52: :KK52: o nedir öyle, bi de doğal fln diyer yazmışsınız kızlar eğer gerçekten doğalsa o vücut 41 kere maaşallah cidden harika :nazar: yüzü de çok güzel bence çok karakteristik bir yüz yapısı var kendine has öyle estetikliler gibi aynı fabrikadan çıkmışa benzemiyor :KK34:

Eki Görüntüle 257898 Eki Görüntüle 257897

aynen benim gibi düşünüyorsun kelly muhteşem bir kadın her şeyiylle:nazar:

tadanobu asano

$tadanobu-asano_40228.png $TadanobuAsano.jpg $Tadanobu_Asano_200801231613495930_afp.jpg

normalde böyle tiplerden hiç hoşlanmam..yani çekik gözlü-asyalı vs..bu adam da kırgız

ama bu adamın uzun saçlı hallerini çok beğendim,belki de oynadığı rolün etkisiyle de olabilir..:KK31::KK31:yüzü ve saçları hoşuma gitti.

Son düzenleme:
Büyük bir çoğunluk tarafından beğenilen Adriana Lima... Bir bütün olarak güzelliğe sahip bence

$4_97200910330_13916.jpg

X