- 17 Ekim 2009
- 1.467
- 2
defileye 9 gün kala katı tüketimini tamamen kesiyormuş bunu ögrendikten sonra acıdıgım onun yaşadıgı da hayat mı dedigim kadın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
defileye 9 gün kala katı tüketimini tamamen kesiyormuş bunu ögrendikten sonra acıdıgım onun yaşadıgı da hayat mı dedigim kadın
her an defile yok ki bunun sonucunda dünyanın parasını götürüyorlar....
Hahaha süper cevap. Ben de böyle düşünüyorum. :)
ben bu tarz ceneleri hıc sevmıyorum :bbo:
Ay kesınlıklee sahane bu kadının estetigi
canım düşünülmüycek gibi değil ki özellikle giselenin aldığı para için insanlar bırakalım 9 gün katı yememeyi bir ömür katı gıda almadan yaşarlar
Burda hangi uzvunu beğendin, onu da yazsaydın.
cidden yaa adriana limayı gördükçe töbe töbee biz neyiz falan oluyorum dudaklarıı ve gözlerii mükemmel fiziğine hiç girmicem sanırım ağlamak istiyorumEki Görüntüle 361909 Eki Görüntüle 361910 Eki Görüntüle 361911 Eki Görüntüle 361912 Eki Görüntüle 361914
iğrennç... nerdeyse her yeri gözüküyor
böyle fotolar koyulmasa daha iyi olur
eminim bu adamın usturuplu bi fotosu da vardır..!
iğrennç... nerdeyse her yeri gözüküyor
böyle fotolar koyulmasa daha iyi olur
eminim bu adamın usturuplu bi fotosu da vardır..!
Aslında anlamlı bir foto
PETA için soyunmuş model
Sirklerin hayvanlar için işkence yuvası olduğunu anlatan bir resim
Tabi eklenme amcı farklı ama algıda seçiciliğim hemen peta amblemine ve yazıya odaklandı benim :)
Kadın ünlülerin de "Kürk Giyeceğime Hiçbir Şey Giymem" sloganı altında PETA için çıplak resimleri var
Aslında anlamlı bir foto
PETA için soyunmuş model
Sirklerin hayvanlar için işkence yuvası olduğunu anlatan bir resim
Tabi eklenme amcı farklı ama algıda seçiciliğim hemen peta amblemine ve yazıya odaklandı benim :)
Kadın ünlülerin de "Kürk Giyeceğime Hiçbir Şey Giymem" sloganı altında PETA için çıplak resimleri var