Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Asmalı Konak zamanında hayran kaldığım baktıkça bakasım gelıyordu Nurgul Yeşilçay'a ..
Sonra o guzelliği bozuldu malesef..
Şimdiler de star tv.de tekrar yayınlanan İkinci Bahar dızısında ızleyınce tekrar dikkatimi çekti
Gözleri,dudakları
ve yüz şekli - elmacık kemikleri falan bence çok ama çok güzel olan hatun .. keskın yuz hatlarına sahip.

$113.jpg

şimdiki hali nedir bilmiyorum.

cidden yaa adriana limayı gördükçe töbe töbee biz neyiz falan oluyorum dudaklarıı ve gözlerii mükemmel fiziğine hiç girmicem sanırım ağlamak istiyorum:KK9:Eki Görüntüle 361909 Eki Görüntüle 361910 Eki Görüntüle 361911 Eki Görüntüle 361912 Eki Görüntüle 361914

Boşuna dememişler zevkler ve renkler tartışılmaz diye :) vücudu mükemmel ama ağız ve çene yapısını pek beğenmiyorum , Hülya avşar'ın gençliği kusursuz resmen :)

iğrennç... nerdeyse her yeri gözüküyor:KK19::KK19:

böyle fotolar koyulmasa daha iyi olur

eminim bu adamın usturuplu bi fotosu da vardır..!

Aslında anlamlı bir foto
PETA için soyunmuş model
Sirklerin hayvanlar için işkence yuvası olduğunu anlatan bir resim
Tabi eklenme amcı farklı ama algıda seçiciliğim hemen peta amblemine ve yazıya odaklandı benim :)
Kadın ünlülerin de "Kürk Giyeceğime Hiçbir Şey Giymem" sloganı altında PETA için çıplak resimleri var

iğrennç... nerdeyse her yeri gözüküyor:KK19::KK19:

böyle fotolar koyulmasa daha iyi olur

eminim bu adamın usturuplu bi fotosu da vardır..!

Bakmayın o zaman .
Kendı topıgınde ıstedıgınız sekıldekı resımlerı de mevcut..
Buyrun size uygun bir resmi ( kanpanyanın dıger resımlerınden bırı uygun olanı .. )

$tumblr_lum7x928PC1r26moio1_500.jpg

Aslında anlamlı bir foto
PETA için soyunmuş model
Tabi eklenme amcı farklı ama algıda seçiciliğim hemen peta amblemine ve yazıya odaklandı benim :)
Kadın ünlülerin de "Kürk Giyeceğime Hiçbir Şey Giymem" sloganı altında PETA için çıplak resimleri var

Bakış açısı işte :)
benım resımde ılk gördüğüm Jensen Acklesın bakışları ve boynundaki zıncırdı .

Son düzenleme:
Aslında anlamlı bir foto
PETA için soyunmuş model

cnm onu ben de gördüm ve anladım ... ama görüntü bakış açımı değiştirdi benim bana göre hiç hoş değil

kaldı ki bu başlık da buna uygun değil bence..:KK19::KK19::KK19:

özellikle bakmadım zaten arkadaşım ama gezerken insan ister istemez görüyor...!!!

Audrey Tautou
Yüz hatlarına, doğallığına ve masumluğuna bayılıyorum. Ama özellikle dudaklarına :)

2790

audrey.tautou.b.and.w.jpg

Audrey-Tautou-183569-1-402.jpg

X