Ünlüleri Tanıyabildiniz mi?...

evet hapsı dogru..ama su dıkatı cektı eskıler cok daha guzelmış yaaaaaa...
şimdiki gıbı foto cekımlerınde hıle yok...rotuj yok...
ne kadar guzel ve saflar..gozlerı fılan ısıl ıssıl valla.............

604254.gif

bılın bakalım bu kım

Rezaletim ben ya Sezen Aksu ya benzettim Nurdan Torun muş

evet hapsı dogru..ama su dıkatı cektı eskıler cok daha guzelmış yaaaaaa...
şimdiki gıbı foto cekımlerınde hıle yok...rotuj yok...
ne kadar guzel ve saflar..gozlerı fılan ısıl ıssıl valla.............

behiye aksoy mu.................

Behiye Aksoy doğru canım.... :teytey::hooray:

Duygucuğum gerçekten eski kadınlarmı çok güzelmiş nedir anlamam... hile hurdada yok oldukları gibiler ve hayran oluyorum... şimdiki gençlere kadınlara bak TV 'ye her çıkan hanıma bakıyorum ciltleri hep sivilceli sivilceli
gerçekten nedendir anlamadım ... :hooray:sengözlerimebaksanab

Behiye Aksoy doğru canım.... :teytey::hooray:

Duygucuğum gerçekten eski kadınlarmı çok güzelmiş nedir anlamam... hile hurdada yok oldukları gibiler ve hayran oluyorum... şimdiki gençlere kadınlara bak TV 'ye her çıkan hanıma bakıyorum ciltleri hep sivilceli sivilceli
gerçekten nedendir anlamadım ... :hooray:sengözlerimebaksanab

yüzlerine o kadar çok makyaj malzemesi,pudra ,fondoten, ne varsa, sürüyorlar ki, o sahne makyajlarında kullandıkları ,kryolan tarzı ,makyaj markaları, cildin hava almasını engelliyor. sonuçta sivilce vb...çok doğal tabii böyle olması.....

yüzlerine o kadar çok makyaj malzemesi,pudra ,fondoten, ne varsa, sürüyorlar ki, o sahne makyajlarında kullandıkları ,kryolan tarzı ,makyaj markaları, cildin hava almasını engelliyor. sonuçta sivilce vb...çok doğal tabii böyle olması.....

Haklısın canım gerçi eskidende makyaj yapılıyormuş ama onların cildine bakın,
göz makyajları birde çok güzelmiş saçlar öyleee... sengözlerimebaksanab

125082.jpg

tanıdınızmı bu yakışılı sanatçımızı hanımlar?... (annem gençliğinde çok beğenirdiymiş kulakları çınlasın anneciğimin)

X