Ünlüleri Tanıyabildiniz mi?...

bzdenizakkaya8py1za9.jpg
Deniz%20Akkaya-juT.JPG

deniz_akkaya_eski.jpg

Son düzenleme:
kızlar bu konu geyık mı yoksam oyun mu anlamadım kı terlık bacım bı acıklayıver

Geyik bacım zaten yapılanda geyik değilmi?... oyun olarak düşünme canım...gerçi geyikte bir oyun değilmi.... oyuna koysak konmaz geyik böyle oyun olurmu arkadaşım sadece geyik yarışı diyelim.... -tatlicadiarzu-

Deniz akkaya:roflol::roflol:

TAM 17 KEZ BIÇAK ALTINA YATTI

İnternette dolaşan bu fotoğrafı büyük olasılıkla bir kaç kez gördünüz. İlk kez görenler için bir ipucu verelim. Bu fotoğraf günümüzün çok ünlü ve çok aranan mankenlerinden birinin 10 yıl önceki hali.

04.jpg

LİV TYLER'I ÖRNEK ALDI

Bu ünlü manken defalarca estetik operasyon geçirdi. Cerrahlara gittiğinde ise elinde ünlü yıldız Liv Tyler'ın fotoğrafı vardı. 3 kez burnunu yaptırdı, yüzüne dolgu maddesi koydurttu, çenesini törpületti, iki kez göğüs kaldırma operasyonu geçirdi, basen ve bel bölgesindeki yağları aldırttı, kalçalarını kaldırttı. O da Pekkan gibi yüzüne 6 ayda bir botoks yaptırıyor.

05.jpg

KARŞINIZDA DENİZ AKKAYA

Bu kadar uğraşmanın ve acının sonucunda Deniz Akkaya bugünkü görünümüne kavuştu.

alında bu sanatçının yeni hali bu...eski halini çok iyi biliyoruz bakalım yeni halini tanıyabilecekmisiniz :))))

1.jpg

jennifer lopez...............

özcan deniz...............

terlikim burda mısın hala nen!!!!
Öfff öfff!!! ne yorulmazmışsınız siz

terlikim burda mısın hala nen!!!!
Öfff öfff!!! ne yorulmazmışsınız siz

evet buradayım canım ama pc açık ben oturuyorum arada bakıyorum... arkadaşlar yazıyorlar ben yoruldum belim ağrıdı ... sen ne yapıyorsun bakıyim oğluşa meyva verdim kocişte yediler meyvaları... tvyede bakıyoz bir yandan... yasakkelime

Ayyyy deniz akkayanın ilk hali çok güzelmiş ya.... Bir insan kendini bu kadar mı kötüleştirir. Su gibiymiş önceden valla.
Bülent ablamız duymasın ama, o da çok fecinin, en fecisi olmuş. Aklıma michael cakson geldi.
Dikişleri patlayıp , her an yüzleri yere düşecekmiş gibi görünüyor....
laelaelaelaelae

Terlik niye özel mesajını kapattın bakiiim... Batıl inançla ilgili topiğini gördüm. Kıs gerçekten yapıyo musun onları...
Pes dedim anajım...
:nazar:

X