Ünlü oyuncunun yeni imajı şaşırttı!

Hiç yakışmamış biz uzasın diye uğraşıyoruz onlar güzelim saçlarına kıyıyorlar :110:

Tuğba büyüküstün çok tatlı olmuş bence yüz hatları zarif olduğu için yakışmış iyi cesaret gerçekten ama şebnem sönmez' i beğenmedim ben kısa saçı çoğunluğun aksine 40 yaşından genç kadınlara yakıştırıyorum tabii yüz hatları müsait olanlara 40 yaşından sonrası için de uzun saçları beğeniyorum o yüzden şebnem dönmez' i beğenmedim ama tuğba çok güzel olmuş gözleri iyice ortaya çıkmış

bi kadının saçlarının güzelliğiyle kendi güzelliği doğru orantılı bence. tuba güzeldi ama şu halini beğenmedim

kısa saçın tatlı durduğu tek beğendiğim kadın evrim akın..

Üzgünüm ama tek kelimeyle berbat hiç olmamış :KK12: Bizimla deyilsınız :KK70:

ikisine de yakıştırmadım. tuba'nın saçlar çok kalın, erkek çocuğu kafası gibi olmuş.

Tuba büyüküstün denem hatunu oldum olası beğenmezdim hala beğenmiyorum benim için fark eden bir durum yok :)
Bergüzar koreli de beğenmem mesela bu koca kafalı koca suratlı büyük vücutlu hatunları beğenmem zaten ben ince yapılı kadınları beğeniyorum.

Diğer hatun asker arkadaşıma dönmüş, uzun saçları da zaten Yattara kıvamında.

Beğenmedim beğenmiyorum ne yapsalar beğenmem peh peh peh

Yeni bir moda akımı diye görmüştüm ben bu haberi.
Bir ünlü daha kestirmiş öyle ama adı aklıma gelmedi.

Bir kaç seansa bakar o saçı uzatmak. Çokta ekstrem bir durum değil.
Artık herşey teknolojik :):)
Reklamın kısası uzunu olmaz :)

kısa ve net çok kötü olmuşlar :KK14:
yani bazen kısa saç kadına çok yakışır charlize theron'a sharon Stone'a çok yakışıyor ama bizim ünlülere çok olmamış

X