Ünlü oyuncunun yeni imajı şaşırttı!

saç modellerini,renklerin spikerlerden takip edin ,,spikerler ne renk ve ne model yapıyor ise o yılın trendi oluyor.çünkü onlar ünlü kuaförlere gidiyorlar ve ünlü kuaförlerde avrupayı takip ediyorlar :))))

hiç olmamış ya hadi tuba aşırı güzel olduğundan bir derecede şebnem felaket

Şaka bir yana biz tv de iyi hoş görüyoruz lakin saçlarına yapılan o uygulamalara dayanamamış olabilir saçlar onlar da kısadan batan uzatıyorlardır.

:KK43:
hıc olmus mu yaa pff

arkadaşlar bu konuyla alakasıyok ama bişey sorucam size benim de bi derdim var bunu bize ulaşın kısmına yazmam gerekiyor

bir kaç ay bilemedin 3-5 ay sonra sizde kestireceksiniz :))) cünkü yeni trend kısa saç :)))

benim tombul bir yüzüm ve büyük bir kafam var. benim yıllardır aklımda ama hep çevrem sana yakışmaz diyorlar birde saçım dalgalı kısa olursa daha zor kullanımı diye düşünüyorlar
ama bende çoktandır niyeti bozdumda cesaret edemiyorum ki o_O

benim tombul bir yüzüm ve büyük bir kafam var. benim yıllardır aklımda ama hep çevrem sana yakışmaz diyorlar birde saçım dalgalı kısa olursa daha zor kullanımı diye düşünüyorlar
ama bende çoktandır niyeti bozdumda cesaret edemiyorum ki o_O
kökü sende nasılsa..içinde kalmasın ...yüzüne gidecek bir model mutlaka vardır..neten bakabilirsin :)

X