Ünlü Hataları / Felaketleri / Beğenmediklerimiz -Fotoğraflı

Bebek'te makyajsız haliyle objektiflere yakalanan Seray Sever'in yüzüne yaptırdığı botoks dikkat çekti. Fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olan Sever, "Ben sizlere görünmeden kaçmak istiyordum. Beni nasıl tanıdınız Allah aşkına!" dedi.

evet bencede çekerken yürüyor ve gözleri tam kapamak üzereyken çekilmişş...ama yinede hoşş..hem botoksunu enrden anlamışlarr...

kıllarını almayanları pis olarak düşünmeyin. sonuçta o kıllar vücudumuzu koruyor. belki de tümden yok etmek istemiyorlar bu yüzden.

Evet bende pis denmesine karşıyım sonuç olarak arada yaşam farkı kültür farkı var. Tamam bize ters geliyor ekliyoruz hoş durmadığını söylüyoruz çünkü biz millet olarak böyle gördük. Ama bu demek değil ki onlar pis ve pislik içinde yaşıyorlar. Böyle düşünürsek eğer hergün ama hergün banyo yapan avrupalı benm haftada 1 veya 2 kere banyo yapan vatandaşıma da pis diyebilir. Eminim hemen hemen hepimiz hergün banyo yapmıyoruzdur ve bu nasıl bizi pis yapmayacağı gibi buda onları pis yapmaz.

cok agır makyaj yapıyor yahu yasına gore kımse 28 yasında demez yani

bana göre kıl tüy iğrenç ve bi bayanı cok itici yapabilen seyler
dediginize göre ben yaz günü haftada 1 banyo yapan insanı da kınarım
ter kokusu falan bunlar cok hos diil
cok da emin olmayın.
en azından ben hergün duş alırım ki ter kokusunun itici oldugunu düsünen herkes de böyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…