- 6 Aralık 2009
- 668
- 1
bana göre kıl tüy iğrenç ve bi bayanı cok itici yapabilen seyler
dediginize göre ben yaz günü haftada 1 banyo yapan insanı da kınarım
ter kokusu falan bunlar cok hos diil
cok da emin olmayın.
en azından ben hergün duş alırım ki ter kokusunun itici oldugunu düsünen herkes de böyledir
Ben mesajını anlamadm daha doğrusu niye böyle bir mesaj yazma gereği duyduğunu anlamadım. Ben kesinlikle hiçbirimiz hergün banyo yapmıyoruz demedim, eminimki hemen hemen hepimiz demişim hemen hemen hepimizdeki istisnayı anlamak zor değil diye düşünüyorum. Üstelik hergün banyo yapan insanlar illa temiz olcak diye bir genelleme de yapamayız. Banada kıl tüy hoş gelmiyor ama tamamen farklı coğrafyalarda farklı kültürlerde yetişen insanlar için temizlik farklı anlamlara gelebilir bunu demek istedim. Senin hergün banyo yapman temiz olduğun anlamına gelmez tıpkı o insan koltuk altını almıyor diye pis olduğu anlamına gelmeyeceği gibi. Bunlar göreceli şeyler burda ayyy iğrenç demek kolay, kimse yoğurdum ekşi demez bide o iğrenç diyen insanların koltukaltlarını o insanların evlerini tırnaklarını çantalarını görmek gerekir. Ona bakarsan herkesin koltukaltı bacakları yüzü pırıl pırıl herkes hergün banyo yapıyor ama metrobüsler otobüsler leş gibi ter kokuyor, ayakta olup tutunan kızların koltukaltlarının maşallahı var. Eee bu millet sen değilsin ben değilim kim peki?? Sonuçta onlar öyle yetişiyor bizim gibi bakmıyorlar temizlik kavramına ve ben gerek yurtdışına çıktığımda gerek türkiyede leş gibi kokan eli yüzü pis hiç bir yabancı görmedim. Mutlaka onlarında temiz olanı olmayanı vardır hepsi temiz demiyorum ama o kadar yemeklerini yedim evlerinde kaldım hiç midemi bulandıran bir şeyle karşılaşmadım. He benm karşı çıktığım sen kılı tüyü iğrenç buluyorsun diye o insan pis ve iğrenç olmaz ben sadece bunu savundum.