Ünlü Hataları / Felaketleri / Beğenmediklerimiz -Fotoğraflı

Yok ben ondan koymadım. Yüzündeki kısa ve çok yoğun tüyler feci görünüyor bence.
Makyajını da hiç beğenmedim, o da ayrı mesele ...

kız Allah iyiliğini versin nasıl da gördün onları .pcnin dibine girdim de ancak gördüm.maşallah ne göz varmış sende alkisalkisalkis

Aslında foto baya büyüktü, küçültünce görmek zor tabi.
Büyükken gördüm ben.

Maalesef elleri ve ayakları cok cirkin oluyor yabancı unlulerın..zaten 41 den kucuk ayakkabı gıyenı de yok

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı oooo maii gadd ya. o kdr para icinde yuzuo neden bi ameliyat olmuo duzeltilebilcek bisi deil midir bu aciba? ilginc olan bu yasta cikmis olmasi normalde ilerleyen yaslarda olur bu durum yaslaninca ne olcak acaba agridan duramaz artik. cok topuklu giymekten mi acaba bu yasta cikmis o kemik kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bana da keım degıl de yara gibi gorundu burdan bambamcım ne dersın

bende cok cekıorum ayakkabılardan,ama ne hıkmetse ayaklarımı mahvedenler hep kısa okceler

bende cok cekıorum ayakkabılardan,ama ne hıkmetse ayaklarımı mahvedenler hep kısa okceler

ay sert ayakkabilar cok vuruo herkesin ayagini ya. babetler de cok vuruo. yumusak almak lazim. ben artik dayanamiorm eskiden acilana kdr az az giyer denerdim simdi direk rahat ayakkabi aliorm. yumusak hep. yuksek de alsam once rahat mi acitir vurur mu die. dayanamaz oldum eyvahedigeldismile

Uploaded with ImageShack.us

erkekim benimmm -tatlicadiarzu-

sarkmaya kırısmaya ona buna lafım olamaz bunlar insanın elinde olmayan seylr kınamak yanlıs..
ama bu kıl tüy pislik türü şeylerle bal gibi de dalgamı geçerim..okadar kamera önüne cıkıyorsun birde öyle bir dekolteli elbise giymişsin be kadın görmedin mi o kıllarını?? tüy falan da değil artık o bariz kıl mide bulandırıcı:bbo:

buyrun julia roberts
koltuk altına bakarmısınız klava:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…