Lise Yorum ve Soruları üniye hazırlanıyorum tecrübelerinizi bekliyorum : )

soguklarkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
334
15
118
lise sona geçtim üni.ye hazırlanıcam bu yıl.sizlerden istediğim daha önce bu deneyimi yaşayanlardan nasıl ders çalıştınız,neyi yaptınız/neyi yapmadınız?

benim gözlemlediğim bişey var ilk dönemlerde kendini fazla bunaltmadan çalışıp program uygulaman gerek.eğer çok hızlı bir giriş yaparsan sınava 1-2 ay kala yılmış oluyosun.tam temponu yükseltmen gereken yerde baharında etkisiyle bir yılgınlık yaşıycaksın ve koyverceksin.bence kendini fazla yorma hayattanda kopma ki sınava yakın daha bi motive olarak çalışmaya devam et.bence eğrin azalan bir eğri değilde artan bir eğri olmalı yani çalışma açısından diyorum.kolay gelsin şimdiden canım Allah işini rast getirsin

İnşallah gösterirsin canım. Allah yardımcı olsun. İlk bölüm çok önemli. Mata eğilirsen rakiplerine fark atarsın. Mat çalış yazın başla konulara.

Allah razı olsun : ) inşallah

İnşallah gösterirsin canım. Allah yardımcı olsun. İlk bölüm çok önemli. Mata eğilirsen rakiplerine fark atarsın. Mat çalış yazın başla konulara.

Ağustosun 15inden itibaren dersanem başlıyor haftanın 6 günü okul açılana kadar her işlediğimizi tekrar edicem testlere ağırlık vericem bunu planlıyorum.Evet 3-5 matematık bıle cok farkedıyor inş. hedefime ulaşırım : ) desteğiniz için teşekkürler

öncelikle face hesabın varsa bir yıl dondurmanı öneririm =)) gerçekten internet çok vakit alıyor, televizyon da öyle

Evet farkındayım kesinlikle öyle 5 dakika bakıp çıkıcam diyorsun bi bakmışsın o 5 dakika 1 saati bile geçiyor .Televizyondan soyutlandım artık pcyide kaldırıcam derslere başlayınca

bikere düşünmen gereken ilk şey bence derslerin olmalı ben bu sene işin ciddiyetinde değilim açıkcası çalışmak istemiyosa canım hemen kalkıp gidiyodum istek yoktu yani ama şimdi akıllandım şimdi tekrar başladım çalışmaya ve anladım ki yaptığın işte samimiysenbaşaramican şey yok:)(hocamın sözüydü).tatilde yapman gerekenlere gelcek olursak bence mat1 yala yut arkadaşım bide yavaş yavaş lys matada bak bilgilerin tazeyken çünkü dersanelerin tek derd ikonuları yetiştirebilmek lys zamanı okadar yüzeysel anlatılcak ki o konular organik kimyayı yetişsn diye sinevizyondan işledik biz..uyku problemin varmı bilmiyorum ama ben çok çektim erkenden uykum geliyodu sabah kalkıp çalışırım diyodum kalkamıyodum tabiki. eğer sende böyleysen kendini şimdiden alıştır.kendini şmdiden çok kasma herşeye zaman ayır ama önündeki bir sene enin için en önemli şeyin sınav olduğun untma.bide kışın bol bol pekmez iç fındık ceviz ye enerjin yüksek olsn yani.neyse çok uzattım sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin..

aynen bende öle olmştuu günde 15 saat fln çlşrdm .sssssss

Bende bu sene üniversiteye hazırlanıorum....
Ancak Oks den Tebrübe olarak fazlaca test çözmeyi öneriyorum...
Gerçekten konuyu anlasanda şakır şakır anlatsanda Testte uygulayamazsan hiçbirşeye yaramıyor bildiğin...
TEst çözmek hemde çooook fazla test çözmekkkk gerekiyorrr
Allah Yardımcımız Olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…