- 20 Haziran 2011
- 334
- 15
- 118
- Konu Sahibi soguklarkralicesi
lise sona geçtim üni.ye hazırlanıcam bu yıl.sizlerden istediğim daha önce bu deneyimi yaşayanlardan nasıl ders çalıştınız,neyi yaptınız/neyi yapmadınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim gözlemlediğim bişey var ilk dönemlerde kendini fazla bunaltmadan çalışıp program uygulaman gerek.eğer çok hızlı bir giriş yaparsan sınava 1-2 ay kala yılmış oluyosun.tam temponu yükseltmen gereken yerde baharında etkisiyle bir yılgınlık yaşıycaksın ve koyverceksin.bence kendini fazla yorma hayattanda kopma ki sınava yakın daha bi motive olarak çalışmaya devam et.bence eğrin azalan bir eğri değilde artan bir eğri olmalı yani çalışma açısından diyorum.kolay gelsin şimdiden canım Allah işini rast getirsin
İnşallah gösterirsin canım. Allah yardımcı olsun. İlk bölüm çok önemli. Mata eğilirsen rakiplerine fark atarsın. Mat çalış yazın başla konulara.
öncelikle face hesabın varsa bir yıl dondurmanı öneririm =)) gerçekten internet çok vakit alıyor, televizyon da öyle
benim gözlemlediğim bişey var ilk dönemlerde kendini fazla bunaltmadan çalışıp program uygulaman gerek.eğer çok hızlı bir giriş yaparsan sınava 1-2 ay kala yılmış oluyosun.tam temponu yükseltmen gereken yerde baharında etkisiyle bir yılgınlık yaşıycaksın ve koyverceksin.bence kendini fazla yorma hayattanda kopma ki sınava yakın daha bi motive olarak çalışmaya devam et.bence eğrin azalan bir eğri değilde artan bir eğri olmalı yani çalışma açısından diyorum.kolay gelsin şimdiden canım Allah işini rast getirsin