• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket üniversiteyi kazandınız ve...

Üniversiteyi kazandınız ve..

• Ankete Katılan
    43

Feronia

İyi ki varsın :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
43
Puanlar
78
Yer
Diğer
Evet üniversiteyi kazandınız...
Nerede kalmayı tercih ederdiniz?
Neden?

Son düzenleme:
ben üniversite hayatım boyunca yurdu tercih edenlerdenin özel yurtta kaldım odam iki kişilikti
oda arkadaşımla hiç ayrılmadık...eve çıkmayı hiç düşünmedim .

Üniversite zamanında ilk devlet yurdunda kaldım sonrasında ise eve çıktım ama ev gerçekten çok büyük sorumluluk, çok iyi tanıdığını sandığın, yurttayken yediğin içtiğin ayrı gitmeyen kişiler değişiyorlar ben maddi açıdan kullanıldığım için tekrar yurda döndüm ama bu sefer özel yurtta kaldım. En rahat olduğum yer özel yurttu.

unıversite hayatım boyunca en yakın arkadasımla evde kaldım ahh ne güzel günlerdii keşke dönebilsem bazen cok duygulanıyorum o zamanlar aklıma gelınce :85:

En güzeli özel yurt bence çok rahat elini hiç bir şeye sürmüyorsun :1:

okudugum universite kaldigim sehirde oldugu icin hic dusunmedim
ama sehrimden gitmek zorunda olsaydim kesinlkle arkadasimla ev tutardim
hem daha cok ozgursun, hem temizligini ev alisverisini felan kendin yapiyosun
istedigin kisileri eve alabiliyosun felan
daha sicak geliyo bana ev, ne guzel kendine ait bi ev, samimi bi arkadasinla

benim de okudugum universite yaşadığım sehirdeydi ailemle kalıyordum ama başka bi sehirde olsaydı ev tutardım kesin guvendigim arkadaş varsa...yoksa da ozel yurtta kalırdım

Üniversite de arkadaşımla ev tutmuştum . . .Üniversite bitti ama biz ayrılamadık . . hala beraberiz:)

Sehire ve üniversite ortamina alisana kadar özel yurtta kalip, güvenebilecegim kisi/kisileri bulunca ev tutmayi düsünürdüm...

Üniversiteyi kazandım, devlet yurdunda kaldım. Yurdu görmeden önce önyargılıydım kesinlikle kalmam ev tutarım diye tutturmuştum. Gidip önce yurdu gördüm yeni yapılmıştı ve otelden hiç bir farkı yoktuu. Hep yurta kaldım oda arkadaşalrın uyumlu kafa dengi olunca süper geçiyo, diğer odadaki kızlara komşuluğa gidiyosun, :1: bütün yurtaki kızlar arkadaşın oluyo, sınav zamanı yurttan çıt çıkmıyodu, herkes aynı anda ders çalışıyor, etüt odaları doluyooduu
Okul partileri, yurt partileri olurdu herkes aynı anda bi teleş süslenmeler püslenmeler ayy çok güzeldi yaaa , evde kalanlar önce memnun oluıyolar ama sonra pişman oluyolardı. Fatura öde, temizlik yap, yemek yap, illaki bulaşık çıkar yıka, ders çalışmak istersin öbürünün ya arkadaşı gelir ya tv izlemek ister daha bir sürü şey vs.. Bence yurt iyi ve temiz ise keinlikle evde kalınmamalı...:54:

Back