Üniversiteye gidiyorum ama

Hic kafana takma. Korkacak hicbirsey yok. 2 kisiymissiniz zaten, dersler falan baslayinca okuldan siniftan birsuru arkadasin olacak. Cok kisa bir sure sonra alisip orada yasam keyif vermeye baslayacak.

Unv arkadasliklari ortami harikadir. Keyfini cikar. Cikarirken de derslerini ihmal edip, alttan ders birakmamaya calis.

Sinavlar falan derken alisirsin. Sorun olmaz.

Nescafe stogu yapabilirsin. Okul baslayinca ders calisirken falan ihtiyacin olacak uyumamak icin. Annen yemeklik kislikk menemen, salca,fasulye,visne falan yapabilir. Size 1 kis gidecek kadar. Ya da en azindan yarim kis gidecek kadar. Makarna ve hazir corba stoklayabilirsin.

Onun disinda peynir zeytin meyve sebze bunlar pazardan veya semt bakkalindan alinabilecek seyler.

Kislari nasildir bilmiyorum ama ekstra battaniye alabilirsin. Ne bileyim yakitiniz olmaz,kaloriferiniz yanmaz,gaziniz biter falan. İsildak al. El feneri.

Yedek carsaf nevresim.

Akıl ma gelen bunlar.

Ah ah ilk sene ağlaya ağlaya giderdim...

Şimdi nerdeyse koşa koşa gideceğim, insan özlüyor.

Er ya da geç ailemizden ayrılıcaz sonuçta.. Bunu bu kadar büyütmemek lazım bence. Tabii ki çok zorlandığınız zamanlar olacak.. Ağladığınız.. Yanlarında olmayı istediğiniz zamanlar olacak ama bir yandan kendi ayaklarınız üzerinde durmayı sorumluluk almayı ve en çnemlisi de anne babanızın kıymetini çok daha iyi anlayacaksınız.
Götürmek için de zaten olmazsa olmazlarınızı siz alırsınız. Aklınıza gelmeyecek şeyler genelde o işlere annem bakar dediğiniz şeyler olacaktır :) Yemek yapma malzemeleri, ilk etapta tuvalet kağıdı ped fln bunları da kendiniz götürebilirsiniz. aklıma geldikçe yazarım

Ben de memleketimden İstanbul'a ağlaya ağlaya gittiğimi hatırlıyorum, otobüse binerken, yolda giderken kafamı dizime gömüp ağladığım çok oldu.
Ben çok memleket sevdalısıyım, o yüzden alışmam çok zor oldu hatta hala tam olarak alışamadım diyebilirim.
Ama insan gerçekten alışıyor.
Yatay geçiş yapmayı düşündüğüm çok oldu, ama tuttum kendimi.
Eğitim için katlanacağız gurbete, geleceğimiz için her şey.
Ama ne olursa olsun okulu yarım bırakıp aile yanına bir daha dönüp sınava girmek gibi bir düşüncem asla olmadı.

Yurtta kaliyorum bende bir sikinti olmuyo ilk zamanlar baya zorlanicak ama sonra alisacaksin evde isen yemek icin ana malzemeleri gotur yasadign yere gore az cok anlarsn zaten ne eksik falan

benim kızım liseyi beşiktaşta anadolu lisesinde okudu üni trakya diş hek fakültesinde okuycak inşlh daha önce yazsaydık tanışır beraber yurt tutardık oda arkadaşı olurdunuz siz ne zaman kayita gittiniz bizim bölüm e kayıt olmadıda
maşallah kızları buyuttunuz.daha benımk seneye okula baslıcak.ne mutlu sızlere unıversteyı kazanmıslar

Edirne eşimin memleketi. Pazar gibi yerler oluyor oralardan alışveriş yapabilirsin ama Öğrenci evinde pek adam gibi yemek pişmez. Vizeydi finaldi derken Hazr çorba makarnaya bağlarsınız :) arkadaşlarımdan biliyorum.

X