Mrb canım öncelikle tebrik ederim sakin ama sakın dönmeyi düşünme bunu düşünerek gidersen zaten adapte olamazsın bende ilk apartman kaldığımda çok zorlanmistim ama sırf ailem yapamazsın dediği için geri adım atmadim şimdi evde kalıyorum 3.senem olucak evde valla ailemin yanından çok burasını benimsedim o derece. Tavsiye alman gerekenlere gelince ben biraz takintiliyim yurda 1 dönem için 3 bavulla gittim ama çok rahat ettim.
İlk tavsiyem bol bol iç çamaşırı ve çorap al günlük degidyiginden yıkama sıkıntısı çok yasamazsin. Temizlik malzemeleri duş jeli şampuan lif sabun ıslak mendil v.s ilk etapta alıp gitmede fayda var.
Dikiş seti iplik makas lazım oluyor.
Saç kurutma ve Ütü yoksa kaldığım yerde onları alabilirsin.
Yemek yapma imkanınız varsa küçük bi tencere tava v.s ufak tefek mutfak eşyası alabilirsin. Yiyecek ilk günü atlatacak bişey alsan yeterli olur diye dusunuyorum orda halledebilirsiniz.
Ben odadaki dolap çok küçük ve kullanışsız olduğundan plastik çekmece almıştım çok işeme yaradı ivir zivir esyalarimi koymuştum.
Bir kaç temel ilaç bulundurmakta fayda var ağrı kesici yanıklar için bepanten yara bandı v.s gibi
Terlik 3 çift dus wc ve oda da kullanmak için
Su an aklıma gelenler bunlar biraz uzun oldu ama ilk etapta yalnızlık yabancılik çektiğinizden en ufak bişey bile sinir bozabiloyo o yüzden bu kadar ayrıntılı düşünüp almıştım her şeyigitmeden önce
Sormak istediğin aklına takılan bişey olursa elimden geldiğince yardimci olmaya çalışırım :))