Üniversiteye başlarken...

Hayırlı olsun. Kütahya küçük ama rahat şehirdir eskişehir ankaraya yakın haftasonları gezmeye gidersin. Dumlupınar kampüsü güzel.

Tırnak makası, cımbız, dikiş seti ve makas almayı unutma, küçük şeyler başta akla gelmiyor ama lazım oluyor. Yumuşak ses yapmayan terlik al bir de yurtta giymek için.

Yüz kurulama havlusu
Saç havlusu
Bornoz veya havlu
Tırnak makası
İğne, iplik
Saç kurutma makinesi
Kulak tıpası(gece yatarken kullanmak için)
Göz bandı (gece için)
Terlik
Nevresim
Yurt vermiyorsa yorgan yastık
Aklıma gelenler bunlar: )

Aslında en başında tavrımı koyup koymamam konusunda çok düşündüm eğer en başından kızlar bu böyle olsun şöyle olsun temiz olun gibi bir tavır sergilersem ilk izlenim yüzünden düşman olurlar mı diye endiselerım oldu. Çoklu prizi düşünmemiştim listeme ekledim çok teşekkür ederim

Hepsini ekledim listeme sadece kulak tıraşını eklemedim malum sese çok fazla alıştım teşekkür ederim hayatım

bi de seste ve ışıkta uyumayı öğren. sabah 6dan sonra alarm çalmasına alış bi de tuvalet için sıra beklemek istemiyorsan en önce sen uyanıp sen ayaklan. ilk bir hafta odada karışıklık olur ama sonradan herkes kendi düzenini sırasını oluşturur. kimin ne zaman kaçta dersi olduğunu öğren ona göre plan program yap. odanda umarım 2.öğretim olmaz çünkü uykusuz geçen bir okul dönemin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…