- 31 Temmuz 2017
- 77
- 41
- 25
-
- Konu Sahibi Sehercihanbulut
Okuyacağım bölüm her zaman istediğim bir bölümdü tavan puanı elde etmeyi başardım umarım devamı gelir. Aslında erkek arkadaşım icin kütahya yı seçtim inşallah pişman olmamBölümü, üniversiteyi, ve şehri sevmedim.
Dayanamadım. Rahatsızlandım ve ayrıldım.
Aynı sene çok çok daha iyi ve hayal ettiğim üniversiteyi kazandım.
Bu kişisel bişey siz öyle olacaksınız diye söylemedim.
Ben hiç sevmedim Kütahya'yı. Siz seversiniz belki.
Okuyacağım bölüm her zaman istediğim bir bölümdü tavan puanı elde etmeyi başardım umarım devamı gelir. Aslında erkek arkadaşım icin kütahya yı seçtim inşallah pişman olmam
Samimi yorumun icin teşekkür ederim :))) mutlaka tavsiyelerini dikkate alacağımDolap kilidi, oda terliği, lavabo terliği,el havlusu banyo havlusu şampuan ,duş jeli ,lif ,askılık tırnak makası, kucuk makas ,iğne iplik ,bardak tabak çatal kaşık 1 tane bulaşık sünger i , (kişisel bakım ürünler, ıslak mendil peçete bez dış macunu dış fırçası vs) yurda gidince ihtiyaca göre deterjan Bu arada hayırlı olsun sana tavsiyem hemen herkesle samimiyet kurmaman herkesi uzaktan iyice analiz et sonra olaylara dahil olma kimseyi ezme kendini de ezdirme ,2 yıl yurtta kaldım halen bile o günleri özlüyorum.( yanina abartmadan yiyecekler şeylerde alabilirsin reçel zeytin vs dolapta bekletebilecegin yada kısa sürede tüketebilceğin yiyecekler )
Teşekkür ederim :))) aslında yazlıkları götürmeyi düşünmüyorum çünkü kayıt için gittiğimizde bile hava serindiEşim Kütahya'da okuyordu sevgiliydik tabi o zamanlar çok gelip gittim yani. Öğrenci için çok uygun zaten çarşısı öğrenci ve hafta sonları da askerle doluyor :) üniversite biraz dışarda kaldığı için ulaşım otobüs dolmuşla olacak.eğer ikinci öğretim ise kışları berbat çünkü hem kampüs yüksek hem de Kütahya aşırı soğuk bir il. Şimdilik yazlık ve mevsimlik götür sonra kışa doğru kışlıklarını götürürsün bence. Sakin bir şehir büyük şehir eğlence vs isteğin yoksa yeterli olacaktır
kütahyada okuyacak gecelere eskişehirde akacaksınMerhaba arkadaşlar
Benimki tam olarak dert değil sadece akıl istiyorum sizden.
Dumlupınar üniversitesini kazandım kayıt işlemleri olsun yurt olsun hepsini ayarladık.
Ilk defa ailemden ayrı yasayacam birde yaşadığım yer ile okuyacağım yer arasında çok fazla mesafe olduğu için sürekli eve gitme gibi bie durumum olmayacak.
Peki ben yanıma neler almalıyım kişisel eşyalarım dışında?
Daha önce bu durumu yaşayanlar ne hissetiniz Mesela?
Birde kütahya hakkında bilgisi olanlar brnimle bilginizi paylaşır mısınız (iklim vs)
Şimdiden çok teşekkür ederim
(Başlığı yanlış yazdım düzeltemiyorum kusura bakmayın)
Sosyal hayata pek düşkün değilim açıkçası erkek arkadaşım bursada klinik işletiyor tek sosyalliğim o olur galibakütahyada okuyacak gecelere eskişehirde akacaksınhafta sonların eskte geçecek çünkü kütahyada sosyal hayat yokun bir tık üstü :)
ayrıca çokta kasma eşyaya alıştıkça ihtiyaç duyduğunu alırsın.
üniversite farklı bir olgu. sosyalleşirsin merak etmeSosyal hayata pek düşkün değilim açıkçası erkek arkadaşım bursada klinik işletiyor tek sosyalliğim o olur galiba
Bir şeyi asla yapmam demek o şeyi yapmaya başlamanın ilk adımıdır derler ya o yüzden büyük konuşmak istemiyorumüniversite farklı bir olgu. sosyalleşirsin merak etmekabak çiçeği gibi açılırsın deyim yerindeyse
Teşekkür ederim doğrusu kayıt için gittiğim zaman çok beğendim birde erkek arkadaşım orada olacağı için pek sorun yaşayacağımı sanmıyorum ve kazandığım bölümü çok seviyorum aslında çok mutluyumBenim bir taraf Kütahyalı .Her yaz gideriz.Hayırlı olsun bölüm ve şehir :)
Valla ne yalan söyleyeyim ,ben orada okumak istemezdim,ama şimdi fikirlerim değişti ,benim hoşuma gidiyor, memleketim sonuçta ama yabancı birçok kişiden duyuyorum asla gelip burada okumam diye.
Kışları aşırı soğuktur ,yazları öğlen çok sıcaktır,pek fazla gelişmemiş bir şehirdir,insan olarak da aynı şekilde.
Bir şey giyinsen bön bön bakarlar açık olmasa bile.
Ulaşım biraz sıkıntılıydı bizim yerde,saat başı geliyordu.Bunun dışında kiralar falan yaşam çok pahalı değil ,sosyal hayat da hiç yoktur ,bazı büyük ilçelerde bile toplasan 4-5 tane kafe var,sinema falan yoktu biz de mesela.
Tekrar hayırlı olsun :)
Bence de seversiniz ya ben artık seviyorum küçük sakin yerleri :) Keşke orada yaşasaydım diyorum hatta ,sizin için çok mutlu oldum :)Teşekkür ederim doğrusu kayıt için gittiğim zaman çok beğendim birde erkek arkadaşım orada olacağı için pek sorun yaşayacağımı sanmıyorum ve kazandığım bölümü çok seviyorum aslında çok mutluyum
Teşekkür ederimBence de seversiniz ya ben artık seviyorum küçük sakin yerleri :) Keşke orada yaşasaydım diyorum hatta ,sizin için çok mutlu oldum :)